Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palllalla

Mężczyźni!!! Liczy się charakter i inteligencja!

Polecane posty

Gość koyot79
Wiedziałem że w końcu kiedyś się przyznają że faceci są inteligentniejsi. Więc co tu gadać do garów baby

Gość wszystko i wszystkich
też kiedyś podobał mi się mało urodziwy facet, w sumie to brzydki, grubawy i jeszcze miał okropny styl ubierania, tzn słuchał Marylina Mansona co można było wywnioskować po jego garderobie. Był za to niesamowicie inteligentny i zabawny, na imprezie cały czas bawiliśmy się razem, na koniec nawet mnie pocałował i myślałam, że oszaleję. Potem kontakt się urwał, po jakimś czasie postanowiłam napisać mu, że bardzo mi się podoba i okazało się, że w międzyczasie znalazł dziewczynę :(

Gość GFGDFGFDG
Ja tez nie jestem jakis zajebisty nie mam dobrego samochodu czy walsnego mieszkania nie jestem jakis przystojny.A jednka ktos mnie pokochal tylko za co? za oczy za usmiesz moze za spojrzenie jedunie co pozostaje to charakter.Nie wieme czy jeszcze sie kiedys zakocham tak jak dwa lata temu! pewnie milosc sam znowu przyjdzie....chyba!!

Gość do czego młodzi zdązacie
do samounicestwienia!!Jakie wymagania mają te lasencje aż ręce opadają:(

Gość Mezczyzni!!!
liczy sie to jak wygladasz a charakter nie jest potrzebny zeby ja zaliczyc, wiec pakuj na silce a zaspokojenie potrceb masz zapewnione do konca swoich dni. Reszta inteligencikow z charakterem, do kopalni i niech was nikt nie oglada.

Mezczyzni!!!-- co Ty pieprzysz.Myślisz,ze one chca herosa mieć przy sobie?Może być cherlak tylko z takim mózgiem jak one mają ofermo:D

Gość do stary pierdziel
i tu sie niestety mylisz + jak masz taki mozg jak kobieta to zostajesz dobrym kolega + znam z doswiadczenia

Gość tak myślę.........
do Mężczyźni - jak chcesz zaliczać i szukasz lasek, które chcą być zaliczane, to ok., idź na siłkę, ewentualnie kup sobie Porshe i masz szansę:) Ale to ma się nijak do fajnego związku.

Gość mezczyzni!!!!!
daje kobietom co co chca jestem piekny wiec po co mam sie z nimi wiazac one wybraly mnie dlatego ze jestem przystojny wiec niech nie licza na romantzczne kolacyjki tzlko jak mi sie znudzi to next. baby chcialyby wszystko przystojny mily, inteligentny chetny do zwiazku i jeszcze czego wszystko ma swoja cene i plusy i minusy

Gość do palllalla
a na co mi kobieta, ktorej fizycznie sie nie bede podobal?

A tak naprawdę liczy się wrodzony czar, bezczelność i kasa. Problem? :D

Gość pablopicasso
Ja przystojny na pewno nie jestem, raczej przeciętny (czasami mnie kobiety podrywają same np. w klubie ale raczej rzadko ) i kilka razy w życiu miałem sytuację że kobiety moich kolegów wolały mnie zamiast nich, jeden z takich kolegów zmieniał kobiety jak rękawiczki i jego dziewczyna chciała się z tego związku wycofać i związać ze mną, jak by mnie nie znała to by nawet na mnie nie spojrzała, tyle że ja nie uganiam się za każdą co się nawinie jestem byłem i będę zawsze stały w uczuciach może kobiety to wyczuwają nie wiem, rozmawiać z kobietami lubię i sypać dowcipami :) nie jestem ponurakiem, więc ten temat ma wiele racji.

Gość justyna naturalna blondyna
Juz sie tak nie podniecaj :p Panny Cie podrywaja, bo to desperatki i wiedza, ze u przystojniaka nie maja szans

Gość jabadababad
''liczy sie to jak wygladasz a charakter nie jest potrzebny zeby ja zaliczyc'' cholernie spodobało mi się to zdanie:D jak chcesz tylko zaliczać ,pakuj na siłce,jak chcesz zatrzymać jakąś dziewczynę na dłużej,myśl ,czytaj i się rozwijaj .kobiety uwielbiają błyskotliwych wygadanych facetów :)

"jak chcesz zatrzymać jakąś dziewczynę na dłużej,myśl ,czytaj i się rozwijaj .kobiety uwielbiają błyskotliwych wygadanych facetów " Ale banialuki. Tak, wszyscy co mają dziewczyny to rozwinięci, czytający i myślący. Taaa... zapewne. Bzdety, że zęby bolą.

Gość jabadababad
ten znowu zaczyna :P oczywiście ze nie wszyscy.....ale fajne dziewczyny ,wykształcone lubią oczytanych facetów :P

Jak to mówi stare przysłowie "Mózgiem kobietę uwiedziesz ale gładką pachą zatrzymasz" ;D

Gość lubia
ale jak juz wspominalem to jakies wyplosze z biblioteki

Gość jabadababad
no to panowie dbajcie o pachy :P:classic_cool:

Gość pablopicasso
justyna naturalna blondyna, a ty do której grupy należysz patrzysz tylko na wygląd? mam sąsiadkę 25 lat bardzo atrakcyjna ale sama od dawna, stale tylko opowiada jak to mężczyźni ją oszukują, zostawiają, zdradzają, zaprasza do siebie na sex np.: "romów", ma tak ogromne wymagania co do wyglądu że aż mi jej żal, szuka kogoś z urodą Banderasa i żeby jej nie zdradzał z innymi.

Gość lubia
kurcze nie mam gladkiej pachy... to taki problem?

bywa że zbyt inteligentni faceci onieśmielają i wydają się zbyt poważni, przynajmniej ja tak czuje w stosunku do takich facetów, więc najlepiej jak wszystko jest w umiarze :P

Gość wielki zły wilk
"jak chcesz tylko zaliczać ,pakuj na siłce,jak chcesz zatrzymać jakąś dziewczynę na dłużej,myśl ,czytaj i się rozwijaj .kobiety uwielbiają błyskotliwych wygadanych facetów " prawidłowo powinno to brzmieć "jak chcesz zatrzymać jakąś dziewczynę na dłużej,myśl ,czytaj i się rozwijaj .kobiety uwielbiają błyskotliwych wygadanych facetów, ale żeby w ogóle się tobą zainteresowała pakuj na siłce" :)🖐️

Gość wlasnie o to chodzi---
zeby wogole doszlo do rozmowz musisz chociaz troche przypominac czlowieka wiec marsz na silownie i nie ma lipy

Gość jabadababad
ale żeby w ogóle się tobą zainteresowała pakuj na siłce" myslisz ze każda kobieta lubi pakerów?

Gość palllalla
do palllalla a na co mi kobieta, ktorej fizycznie sie nie bede podobal? Ja mam wrażenie że nie rozumiesz o co chodzi. Ja mówię, że ten facet pociąga mnie ogólnie mimo jego mankamentów w wyglądzie ze względu na jego charakter.

Gość wielki zły wilk
"myslisz ze każda kobieta lubi pakerów?" siłownia w tym wypadku to tylko przenośnia, symbol hmm... męskiej atrakcyjności. Są faceci co bez siłki podobają się kobietą, a także tacy co nawet mając wygląd kulturysty, dalej będą brzydcy. Generalnie chodzi o to że jak fizycznie się kobiecie nie spodobasz, to twa wiedza, inteligencja, błyskotliwość i poczucie humoru i tak nie będą miały większego znaczenia.

"ale fajne dziewczyny ,wykształcone lubią oczytanych facetów " Tak, recytowanie książek z pamięci czy wymienianie tytułów tego co się na półce kurzy jest bardzo pociągające. Oczytanie jest na szarym końcu wymagań. Ja jestem oczytany ale mogę sobie tym tyłek podetrzeć - takie to dla pań ważne. Wejdź na forum dla gimnazjalistów i tam próbuj szczęścia.