Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justycha29

jakie dodatki do tej sukni

Polecane posty

Gość justycha29

witam koleżanki. mam pytanko. w maju biorę ślub i zakupiłam taka suknię ślubną (taki fason, nie z allegro :)) http://allegro.pl/nowe-suknie-slubne-super-okazja-i2179949696.html jest bardzo delikatna i nie wiem jakie dobrac do niej dodatki. myslałam coś o różu, fiolecie czy nawet czerwieni (buty, bukiet). doradzicie?

Gość szybki ten slub
ładna ta suknia :) bardzo skromna

Gość justycha29
wiem że nie będę miała welonu ani diademu. ale fryzjerka zaproponowała kwiat we włosach taki jak z bukietu. myślicie że to dobry pomysł? mam włosy półdługie, uczesanie będzie częściowo spiete a częściowo pozostawione "samo sobie" :))

Gość szybki ten slub
a jaki ten kwiat chcesz miec? jakiego koloru?

Gość justycha29
no własnie taki jak wiązanka i buty, czyli jak pisałam róż, fiolet albo czerwień. mam rudo - kasztanowe farbowane włosy i może taki ciemny nie będzie odpowiedni, może lepiej coś z różu..

Gość szybki ten slub
obejrzyj fryzury slubne moze ktoras wybierzesz w necie bardzo duzo tego jest ja mialam spinke

Gość szybki ten slub
jezeli ci sie podoba i uwazasz ze pasuje do tej sukni to czemu nie ale ja chyba bym sie na cos takiego nie zdecydowala

Gość justycha29
nie chcę żadnych koków bo jest mi nieładnie, mam pociągłą twarz i wole mieć włosy lekko rozpuszczone..

Gość szybki ten slub
moze zrob sobie probna fryzure ja mialam rozpuszczone wlosy delikatne loczki i zboku przypieta spinke

Gość justycha29
ok, z fryzurą sądzę że nie będzie aż tak wielkiego problemu.. ale buty :) nie umiem i nie chcę iść w szpilkach. nigdy nie chodziłam gdyż uważałam że jestem wysoka i nie jest mi to potrzebne.. w balerinkach nie pójdę ale na 12cm szpilce też nie. czy buty z "czubem" to jedyne jakie oferują salony sukien slubnych?? bo byłam w paru i wszędzie jeden fason, albo wysokachne albo jak dla 'czarownicy' - bez obrazy dla dam które taki styl preferuja :)

Gość justycha29
rzeczywiście są bardzo ładne, delikatne i subtelne :)) super

Gość szybki ten slub
niby takie zwyczajne ale maja cos w sobie

Gość szybki ten slub
a tak w ogole to ja do slubu mialam sandalki :)

Gość ja bym nic nie zakladala
ewenetualnie cos we włosach jakiś kwiat. i jakas bransoletka moze Jak sie przesadza z ozdobnikami to wyglada to dośćtandetnie, trzeba uwazac. I okropnei wygladaja rekawiczki!

Gość justycha29
u mnie też odpadają rękawiczki. w dodatku mam tylko ślub cywilny wię ci tak stroic sie nie będę :) jak na bal czy co... ale ponieważ mam odkryte plecy to jakis szal czy woalka by sie przydała, myślę nawet bardziej niż bolerko.