Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wyjaśnijcie mi ten fenomen

Polecane posty

Gość Zimbardo_dla_kafeterian
Fiku. Brak Ci pokory i otwartość. Grasz królewnę czekającą na księcia z bajki. Ale życie to nie bajka. Nie umiesz dyskutować, szczerze o sobie pisać. Udajesz kogoś i ciągle grasz. A ludzie to widzą, stąd brak szczerego i otwartego związku z facetem. Tylko płytkie i powierzchowne przygody. A takie przygody zostawiają tylko niesmak i żal.

Gość Zuzanna amelia & 15
19:51 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu "powiedz mi cos bardziej wolisz charakter czy wyglad ?" nie sprecyzowałaś ale jeżlei chodiz o mężczyzn to zdecydowanie charakter na 1. miejscu, choć musi miec to coś , musi sie podobać Fiku ale ten charakter to tylko u przystojnych brunetow ?

zuzia pisałam na kafe, mój przystojny brunet, to zarozumiały okularnik (dla innych kobiet przeciętny), ale ja w takich gustuje :)

Gość dfsgfsdgfsdg
no wybaczam ;-) cos mi sie zdaje ze milutka z Ciebie i to bardzo dziewczyna 🌼 a Ty spelniasz, te wszystkie wymagania, co wymagasz od faceta ?

Gość Zuzanna amelia & 15
Ja nie mam nic przeciwko. Chcesz bruneta to sobie miej bruneta. Widzialas kiedys takiego wymarzonego czy to czysty Twor fantazji ?

widizałam w życiu dwóch zajebistych brunetów ;) poznałam tez kilku fajnycxh i przystojnych blondynów, nie zamierzam si ograniczac ze wzgledu na kolor wlosów :)

Gość dfsgfsdgfsdg
nie spelniasz - tak jak myslalem ;-) to bylo pytanie na sprawdzenie :D ale z tego co rozumiem to chlopakow juz mialas ?

ja inaczej bym się opisałam, ale prawie wszystkie spełniam z tymi chłopakami to bym nei rpzesadzała :D

"widizałam w życiu dwóch zaj**istych brunetów poznałam tez kilku fajnycxh i przystojnych blondynów, nie zamierzam si ograniczac ze wzgledu na kolor wlosów " to dlaczego jesteś sama do dziś jak jesteś taka inteligentna i piekna kobieta ?

Gość dfsgfsdgfsdg
no ja tez prawie wszystko spelniam :D dobra nie byli to chlopacy, bo na dluzsza mete byli nudni 🖐️

Gość Zuzanna amelia & 15
Reserved -To jeszcze nie ten czas aby zminiejszac wymagania

Gość macius234543
nie zmniejszaj wymagan:)

"Reserved -To jeszcze nie ten czas aby zminiejszac wymagania" no to kiedy jest czas Zuzanno ? "sam sobei zmniajszaj wymagania" na pewno nie mam tyle wymagań co TY fiku

Gość Zuzanna amelia & 15
19:48 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna amelia & 15 Mozesz sie tak upierac az do 25. Potem pewnie powoli zaczniesz obnizac wymagania a jak sie zblizysz do magicznej 30 to juz sama zaczniesz sie rozgladac kogo by tu zlowic. Taka jest kolej rzeczy. Ale na razie ciesz sie wolnoscia i wybrzydzaj. Jest czas siewu i czas zbioru. Korzystaj z dnia.

Gość dfsgfsdgfsdg
lubie takie kobiety co sie cenia 🌼 nie jest jak wiekszosc i dlatego jest tak wyjatkowa :classic_cool:

Gość kiedy jest czas ? jak dobije
do 30tki z zerowym doswiadczeniem. Gdy zobaczy w lustrze pierwsze zmarszczki roznie...

Gość Zuzanna amelia & 15
No i po co sie klocicie? Nie lepiej umowic sie na wycieczke albo na spacer?

Gość dfsgfsdgfsdg
brunetka czy blondynka jestes a moze inna ?

"No i po co sie klocicie? Nie lepiej umowic sie na wycieczke albo na spacer?" do kogo to było ?

Gość Zuzanna amelia & 15
Do Ciebie i do Fiku . Ale z pomyslu moga tez skorzystac inni.

zuzia sama wpierw skorzystaj ze swoich genialnych pomysłów, a potem wciskaj je innym 🖐️ "brunetka czy blondynka jestes a moze inna ?" - kobieta zmienną jest :)

Gość Zuzanna amelia & 15
Fiku - moje pomysly sa wyprobowane. I korzystam z nich.

" kobieta zmienną jest" - powiedział matematyk, pisząc na tablicy życia równanie z dwiema niewiadomymi, przy czym sam był jedną z nich :) X + Y = Z Kiedy chromosomy X i Y... powstaje Z. Matematyka jest królową nauk. :P

Zuzanno - gdzie ja z nią kłóciłem ? ja tylko jej proponowałem więc to jej sprawa