Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wyjaśnijcie mi ten fenomen

Polecane posty

@Szukanie dziury w całym Pisałem o Lwie i Lwicy w kontekście standardowych cech męskich i żeńskich w zalotach. Nie chodziło o seks :) Czy skubanie trawy ...

JacekJ Zgadza się, te cechy są widoczne i właściwie tylko lwica w pełni zrozumie lwa. Jest jednak ale... Zanim się naskubią tej trawy albo nauprawiaja seksu, to krew, pot i łzy. Gatunku nie oszukasz :) Nie każdy lew (i lwica) tego chce, jeśli wie, że tak to właśnie działa.

piękna, inteligentna, niezwykła kobieta jest sama, a przeciez chyba nei brak przystojnych inteligentnych panów? A bierzesz pod uwage, ze to subiektywna ocena ? A inteligentni przystojni panowie odbieraja ja inaczej?

gdyby jeszcze ta ocena byla zgodna z rzeczywistoscia to juz bys miala pelnie szczescia wraz z inteligentnym i przystojnym :) u boku

Gość ale ty jesteś walnięta
współczucia

Wiesz, siku miku... Pragmatyczni amerykanie mają powiedzenie: skoro taki mądry, to dlaczego taki biedny? Ty jesteś podobno mądra, ale na utrzymaniu rodziców, podobno atrakcyjna, ale sama. Po co facetowi taka niezaradna panna, jak Ty?

fiku mikuu przestan brac facetow na litosc:D nie badz denna :D mowisz ze nie jestes w twoim typie :D/ a to jakim ja jestem typem ??

"piękna, inteligentna, niezwykła kobieta jest sama, a przeciez chyba nei brak przystojnych inteligentnych panów?" skąd wiesz że jesteś zajebistą laską i inteligentna ?

Gość słodkilu
Fenomenalny fenomen:D

Natretnym ??ty w ogole nie masz wyobrazenia o zyciu mowisz ze jestem natretyny a przeciez nie sledze cie nie stoje pod twoim domem wez sie zastanow jestes strasznie glupia i denna Nie masz pojecia o niczym :D umrzesz w niewiedzy albo w koncu zrozumiesz co jest najwazniejsze miedzy K i M

Gość Sylwia ta dobra
karmcie dalej trolla no dalej co tak słabo, nawet sama podnosi swoje tematy, no chłopaki matołki dalej jak te pieski do rozmowy z mitomanką!