Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wyjaśnijcie mi ten fenomen

Polecane posty

Gość Sylwia ta dobra
sami widzicie - a dalej w to brniecie, nie ma nic do pokazania i tylko się z was śmieje - ale dalej karmcie trolla! no dalej!

Gość ingridbergman
sylwia, ta dzieciarnia dalej bedzie sie do niej lasic takze sie nie przejmuj to jest takie forum , byle kto cos napisze i ciegnie rozmowe, sama kiedys zrobilas podobne prowo na innym nicku i mialas ponad 200 odpowiedzi... tak to wyglada slonko

Gość Zuzanna amelia & 15
Zrezygnowalas juz z polawiaczy perel ?

Gość macius234543
fiku miku: przystojnych i inteligentnych facetow jest jakies 2-3 na 10 wiec az tak kolorowo nie jest;]

Gość Zuzanna amelia & 15
Fiku - a co zrobisz jak sie zaden polawiacz nie zjawi? czekac mozna bardzo dlugo. Moze pora wziac sprawy w swoje rece ?

Gość Zuzanna amelia & 15
Nie bedzie Ci tak nudno samej ? Moze lepiej zamien sie w syrene i zlow polawiacza. Zawsze to ciekawsze i przynajmniej jakas action bedzie.

Gość macius234543
jezeli jestes naprawde atrakcyjna to predzej czy pozniej trafi sie wlasciwy:)

Gość dfsgfsdgfsdg
myslisz ze z wiekiem nie zmiekniesz ?

mięknę z wiekiem :) staję się pogodniejsza, optymistyczniej patrzę na świat, staję się otwarta na ludzi ... ale w tmy jednym wzgledzie jestem uparta :)

Gość dfsgfsdgfsdg
no ale na starosc nie bedziesz juz taka piekna i mloda, wiec co zrobisz ?

Gość z jakim wiekiem jak ty
jestes jeszcze szczyl 23 lata co to za wiek :O pogadamy jak bedziesz mial 35 lat 🖐️

Gość Zuzanna amelia & 15
Mozesz sie tak upierac az do 25. Potem pewnie powoli zaczniesz obnizac wymagania a jak sie zblizysz do magicznej 30 to juz sama zaczniesz sie rozgladac kogo by tu zlowic. Taka jest kolej rzeczy. Ale na razie ciesz sie wolnoscia i wybrzydzaj. Jest czas siewu i czas zbioru. Korzystaj z dnia.

czasem się rozejrze jak jakis brunet jest w pobliżu :) ale zostawiam panom wolną rękę, niech sie starają

Gość dfsgfsdgfsdg
ale rozkwitnac nie mozesz :o powiedz mi cos bardziej wolisz charakter czy wyglad ?

"powiedz mi cos bardziej wolisz charakter czy wyglad ?" nie sprecyzowałaś ale jeżlei chodiz o mężczyzn to zdecydowanie charakter na 1. miejscu, choć musi miec to coś , musi sie podobać :)

Gość nie wiem jak tam reszta
facetow ale jesli jestes cicha szara myszka to i tak nie mialabys u mnie szans nawet jakbys byla najpiekniejsza. Zanudzilbym sie z taka

Gość formaldehyd
ja też z wiekiem robię się sentymentalny...

ciągle coś tu o sobie piszesz, masz na koncie 122 tematy ze zwierzeniami, oczywiście w każdym jesteś the best, więc jak Cę nazwać? :)

Gość dfsgfsdgfsdg
odpowiedzialas mi tak jakbym byl kobieta :o no wlasnie jak to jest umiesz cos powiedziec czy raczej malomowna jestes ?

a ten śmieszny student to wygląda na Twój męski odpowiednik, chociaż ja oczywiście nie mam cierpliwości, żeby inaczej niż pobieżnie widzieć wasza tfurczość :)

przepraszam, wydawało mi sie że jestes kobietą , wybacz :) jestem raczej spokojna, rozważna, ale mam swoje zdanie a i lubię chwile beztroski i radości :)