Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wyjaśnijcie mi ten fenomen

Polecane posty

Gość lokimam
Nie zAWSZE? NIGDY! NIE LICZĄC MNIE

czyli brzydkiego faceta o mózgu gada wstretnego nie okrzesanego typa ktory bedzie cie bral w aucie bez romantyzmu itp mysle ze wtedy bedziesz szczesliwa :D bo gdzie on ladniejsza niz ty znajdzie ??

Gość Trent Easton
Łysy, brzydki i od dzisiaj bezrobotny - oferta dla fiku mikuuu :D

"Niezwykłość jest już na porządku dziennym." doprawdy? mam inne wrażenie To zejdź z chmurek :) Każda i każdy teraz są inni, cudowni i wspaniali i niezwykli :P Tak niezwykli, że normalnych zaczęło brakować.

lokimam "inteligencja nie idzie w parze z uczuciowością" - to chyba jestem wyjątkiem od reguły... A nie mówiłam? :D Już się pojawił :P

Fiku. To nie jest fenomen. Jeśli jesteś inteligentna, to nie jest zaleta. Jeśli facet potrzebuje dyskusji z kimś inteligentnym - to w większości pójdzie do kumpla. Facet musi przy tobie poczuć się samcem, zdobywcą i trochę władczy. Więc musiałabyś trochę poudawać. Po drugie - prowadzisz bogate życie w sieci (kafe). Zamiast tego - lepiej prowadzić bogate życie TOWARZYSKIE. Poznawać wielu ludzi, nowe twarze, nowi kandydaci.

Jak dusza? Możesz siedzieć w koncie i odzywać się raz na 5 minut. Ja napisałem Ci co trzeba zrobić. Ty odmawiasz - więc nie dziw się, że jesteś sama. Nie słuchasz innych i nie potrafisz wyjść poza swoje schematy ...

@Majowa Panna..... Wysoka inteligencja (wyższa od faceta) jest przeszkoda w POZNANIU faceta. Wygadana, inteligentna nie pozwala facetowi poczuć się ŁOWCĄ. Powiedz mi jak, jak miałby czuć się Lew jakby okazało się, że koza jest 5 razy mądrzejsza i go oszukała? Będzie dalej za nią ganiał? Ja bardzo cenie IQ u każdego (włącznie z kobietami). Uważam jednak że IE (Inteligencja Emocjonalna), bezpośredniość, brak tabu, otwartość, poczucie humory - są dużo ważniejsze.

"Powiedz mi jak, jak miałby czuć się Lew jakby okazało się, że koza jest 5 razy mądrzejsza i go oszukała? Będzie dalej za nią ganiał?" to nie jest lew, tylko baran(skoro koza jest madrzejsza i on sie boi i chowa ze strachu pod pierzynke) , a ja potrzebuję lwa :)

Wygadana (...) Wygadana przede wszystkim nie da mu dojść do słowa :D Inteligentna będzie wiedziała, jak z danym facetem rozmawiać. I pozwoli mu być łowcą/dżentelmenem/luzakiem/itp.

@fiku mikuuu Jakie bogate? Czy ja napisałem 7 razy w tygodniu imprezka? Wystarczy jak zwiększysz częstotliwość o 100%. Ale Ty musisz chcieć. A na razie to szukasz współczucia, pocieszenia, wyjaśnienia i potakiwania. Nie dajesz szansy losowi, to nawet los nie może nic zrobić? Ilu nowych ludzi poznajesz w roku (tak że możesz z nimi porozmawiać 1:1 co najmniej 10 minut)?

@fiku mikuuu Jeśli szukasz Lwa, to musisz być Lwicą. Jesteś Lwica? Bo na razie widzę becząca owieczkę. (nie chodzi o intelekt, tylko stany emocjonalne - becząca - wołająca i użalająca się).

w ciagu roku poznaję mało nowych ludzi, trudno powiedizec ile, a wśród nich fajnych (potencjalnych facetów) jest tyle że na palcach obu rąk zliczę

Lwica nie beczy. Lwica kuszące przechadza się w okolicach gdzie przebywają samce. Pręży się i pokazuje swoje walory. Jednocześnie udaje że nie zauważa Lwów łypiących na nich okiem. Kiedy jakiś do niej podejdzie, odpowiada lekko znudzona. Reaguje ale bez wielkiej sensacji. Niech się Lew pręży, stara, walczy z innymi. Niech pokaże kły. Ona jest uległa kiedy chce, pozwala mu się zbliżyć. I pokazuje pazury i swoje kły kiedy już chce się otworzyć i wykorzystać te atuty ...

fiku mikuu wiesz ... mam to gdzies ... masz pustke w glowie a ja na takie jak ty nawet nie ...wciaz tylko narzekasz ... tak naprawde nikogo dobrze nigdy nie poznalas zeby cokolwiek stwierdzic ...

Lwica fikuśna nie beczy :) jest silna i pewna siebie i przychodzi z polowania bez mięsa w zębach i czasem na forum ryknie ze smutku

uwazaj - fajnei że w koncu doszlismy do porozumeinia, zatem nei nawiedzaj mnei juz an moich topikach :)