kimczi 0 Napisano Marzec 16, 2012 Hej dziewczyny! Wiosna tuz tuz! Planowalam wziac sie za siebie wczesniej i o dziwo mialam pewne postepy, ale pozniej przeziebienie i opuscila mnie cala "moc"!!!! Zapraszam zmotywowane dziewczyny, ktore nie przerwa pisania po 3-4 dniach (to na prawde wkurza :) ). Mam nadzieje, ze razem podolamy w walce z kg. Startuje z wagi 56 kg. Dla niektorych z Was moze nie jest to duzo, ale ja jestem bardzo niska i "kobieca" a co za tym idzie okragla :) Planuje zrzucic min. 6 kg max 8. Jak? Przede wszystkim zdrowo. Tak wiec: - woda i zielona herbata do picia - chce aby kazdy posilek zawieral porcje warzyw/owocow - zdrowe weglowodany (rowniez ryze, makarony---> ciemne) - itd. itd. Generalnie nie wymyslam nic nowego. O tym wszsytkim wiemy, czasami stosujemy tylko po drodze gdzies gubi sie motywacja. Poza jedzeniem oczywiscie ruszenie tylka, bo juz sie zrobil za ciezki :) Dzis odkurzam swoj stepper i mate do cwiczen oraz wybieram sie po zakupy :) Tak wiec zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja mogę od jutra :) z miłą checią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 zmieniłam teraz stopke bo tamta jest nieaktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja będe jesc do 1200 kcal zdrowe produkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 16, 2012 Witam! Zapraszam zapraszam!!!! Ja wlasnie robie sobie liste zakupow i zaraz ruszam na lowy :) Tez chcialabym trzymac sie kolo 1200 kcal, bo wtedy najlepiej mi sie chudnie i przede wszystkim nie jestem glodna. Moim najwiekszym problem jest podjadanie wieczorem, ale bede walczyc :) Fajnie, ze jestes. Poki co uciekam i bede wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 16, 2012 tez zmienilam stopke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja tez bedę pózniej , dziękuje za zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moodle90 Napisano Marzec 16, 2012 dziewczyny ja zaczynam od jutra! :) miałam zakładać nowy temat:) ale zauwazylam Was ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moodle90 Napisano Marzec 16, 2012 ja marze o 5 kg mniej ;p do świąt :D to są w sumie az trzy tygodnie, albo tylko trzy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moodle90 Napisano Marzec 16, 2012 szukam obecnie pracy , tyle spraw na głowie,, stresu i wszystko zajadałam... waze 59kg przy 170 wzroscie ;/ a moje marzenie to 5 mniej, bo tak bylo zawsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 16, 2012 zapraszamy zapraszamy! Fajnie, ze jestesmy we 3 :) Ja tez wracam do pracy za 2 tyg. Przez to siedzenie w domu ciezko mi sie odchudzac, bo je sie z czystych nudow (achhh ta kuszaca lodowka). :) Ja juz zrobilam zakupy. Stepper odkurzony, az sie prosi zeby na nim pochodzic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja mam zamiar biegac i jak sie zrobi cieplej to w plener rowerem i z psami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 moodle90 witaj a jaka dietke masz zamiar robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BIZONICA 0 Napisano Marzec 16, 2012 zachęcam was abyście jadły bardzo regularne posiłki :) ja zmniejszyłam trochę porcję i jadłam regularnie co 3h 5 posiłków dziennie i schudłam 4kg w miesiac :) zycze powodzenia :D sama sie nie moge zabrać ponownie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Marzec 16, 2012 dziekuję za radę czemu nie możesz zacząć znowu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BIZONICA 0 Napisano Marzec 16, 2012 bo bylam w domu u rodziców i tam sie nażarłam i 2kg nadrobiłam :P a szkoda... no i tak sie rozleniwilam. ale idzie cieplo, zaczynam biegac :D mam nadzieje ze wytrwam :) chociaz biegam co sezon wiec nie mam z tym problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 17, 2012 BIZONICA---> skad ja to znam :) JEsli pojade do rodzicow zawsze przybieram pare kg, bo zazwyczaj jak jestem u nich to jakies 2 tyg, wiec mam duuzo czasu na delektowanie sie ulubionymi potrawami :) Ja wlasnie wcinam jablko :) Wieczorem musze ruszyc tylek na stepper. Piszcie jak Wam idzie i do pozniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BIZONICA 0 Napisano Marzec 17, 2012 ja byłam 3tyg w domu i te 2kg... :O ale piekna pogoda jest, mam dresy, mam rolki..mozna cos robic :D ale dzisiaj odpoczywam :D przed imprezka a na "obiad" zjadłam kromke chleba z oliwą i trochę sałatki :P w sumie ja z wami zaczne sie odcudzac od niedzieli :D musze sie nałądować energią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 17, 2012 oki nie ma problemu :) Kurcze tak wlasnie patrze na kalendarz i mysle sobie, ze do konca kwietnia muszi spasc mi 6 kg. Akurat 6 tyg, zeby bez krzyku to zrobic. Marzy mi sie do polowy maja -8 i niby tez jest to realne, bo wychodzi 8 tyg, ale wtedy wyjezdzam na 2 tyg i boje sie, ze przez ten czas moge miec efekt jojo, bo nie zdarze ustabilizowac wagi :/ No nic zobaczymy jak to bedzie, byle do 50ciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moodle90 0 Napisano Marzec 17, 2012 ja chyba 1000 kcal nie mniej. dzis piekny wiosennny dzien. tyle kacl spalonych na dworku, podczas grabienie, układania drzewa na działce! woow. o takim dniu marzyłam ! jesli chodzi o menu: jog 7 zbóż 2 mandarynki salatka warzywna duuuzo wooody i ciagle sikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinczi Napisano Marzec 17, 2012 i jak tam Wam idzie dziewczyny? Ja jestem calkiem zadowolona :) sniadanie- 2 kanapki z chuda wedlina i pomidorem, ciemny chleb przekaska- jablko obiad- kasza z warzywami + troszke miesa kolacja- jogurt Normalnie staram sie jesc 5 posilkow, ale nie zawsze mi to wychodzi. :) Na stepperze juz nie dalam rady chodzic po zakupach, sprzataniu itd, ale jutro nie bedzie wymowki :) Co tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 17, 2012 post na gorze jest moj :) Pomylilam "n" z "m". :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 18, 2012 i jak tam mija niedziela? Ja dzis na sniadanie zjadlam 2 kanapki z wedlina. Zaraz wezme jablko. Postanowilam ,ze obiady bede jadla "normalne" (nie mamc zasu gotowac 2) z pewnymi modyfikacjami. No i oczywiscie zmniejsze porcje. :) Piszcie co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 19, 2012 halo jestescie jeszcze??? Zagladacie dziewczyny, bo razem razniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BIZONICA 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 ja jestem :) jak ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Hejka! super, ze jestes. U mnie w sumie w porzadku. Dzis sie zwazylam, bo juz nie moglam wytrzymac (co prawda po sniadaniu, ale...) i waga pokazala mi 53 kg. To znaczy, ze 4 juz za mna :) Chcialabym jeszcze schudnac kolejne 4 kg do konca polowy maja. Generalnie dieta sie nie zmienila. Jem normalne obiady, niestety bardzo pozno (ze wzgledu na prace), ale staram sie ograniczac porcje i pozniej pic tylko wode. Cwiczenia wygladaja roznie, poniewaz ostatnie 2 tyg w pracy byly tragedia i musialam zostawac po godzinach. Jednak juz dzis caly dzien sobie wmawiam, ze jesli chce miec jeszcze 4 kg mniej to musze sie zabrac do tego systemacztynie. Dzis mam nistety dzien dyspesy, bo doslownie za 15 min wychodze do znajomych na grilla. Jednak odbije stepperem- na pewno :P A Ty jak tam sie trzymasz? Co Ty na to, zeby reaktywowac nasz topic? Na poczatek we 2 i moze pozniej jeszcze ktos sie dolaczy, bo nie ma zbyt duzo wpisow wiec jest swiezy :P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka chili Napisano Kwiecień 14, 2012 To może i ja się dołączę? Odchudzam się już jakiś czas, ale samej mi ciężko, wystarczy jakiś stres, czy zła informacja, a ja to zajadam. Obecnie ważę coś koło 70kg przy wzroście 165cm :( Moja dieta nie jest jakaś konkretna, staram się mniej jeść, dużo ćwiczyć i całkowicie zrezygnować z wieczornego podjadania, szczególnie, że zazwyczaj są to chipsy, czy słodycze. Codziennie obiecuję sobie, że następnego dnia się poprawię i kółko się zamyka, ale od jutra chciałabym zacząć od nowa z wami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papryczka chili 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 zarezerwowałam sobie już nick, teraz musi się udać ! jutro zaktualizuję tylko stopkę, jak poznam swoją dokładną wagę rano, swoją drogą spodziewam się wszystkiego po tym jak dzisiaj poszalałam z zajadaniem problemów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BIZONICA 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 ok :D mozemy go reaktywowac :D w sumie ja sie od dzisiaj odchudzam :) nie moglam znalezc w sobie mobilizacji, ale mysle ze to jest moj dzien :D ja 60 kg/ 168 cm :) przypomnij mi ile ty masz wzrostu? a w ogole to gratulacje :D ! 4kg to juz dużo. witam nową koleżankę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papryczka chili 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Dziwi mnie w sumie, że się odchudzacie, bo obydwie nie macie z czego, ale nie wnikam :p Ja schudłam już ok. 9kg z tym, że na dobre odchudzam się jakoś od końca stycznia, no i różnie bywało, raz waga w górę, raz w dół. Teraz chcę tylko w dół, szczególnie, że wiosna za pasem, ani się obejrzymy, a lato nastanie ;d Chociaż nie wiem jak przetrwam sesję, będąc wiecznie głodna ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach