Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

moja druga mroczna strona:

Polecane posty

A myślałem że twoja mroczna strona to stosunki analne i dziewicą jesteś tylko jeżeli chodzi o pochwe.

Fiku, a Ty już byłaś w związku, czy czekasz na tego jedynego? Chłopie jakim związku, nie znasz fiku? To stara panna która nigdy nie trzymała kutasa w ręku.

Gość słodkilu
A z przodu liceum,a ztyłu muzeum:D

aha, no w sumie ja też tak mógłbym swój określić, heh Ale teraz trudno o prawdziwy związek, bo albo ludzie są z przyzwyczajenia ze sobą albo z wygody,a rzadko kiedy łączy ich prawdziwe uczucie. Mało kto wie, czym ono jest i przez te wszystkie lata trochę się ono zdewaluowało i już nie zawsze znaczy tyle co dawnej. Dlugo byłaś w swoim "związeczku"? Ja ok 9 miesięcy.

Fikuś a ty nie bałabys się teraz zobaczyc faceta nago? Wziąć zwalić mu konia itd? Przecież ty już masz swoje lata i dalej tego nie robiłaś.

Michał co znaczy, że ma swoje lata? Póki się żyje, to nigdy nie jest za późno. A ile Ty masz lat Fiku, jeśli można wiedzieć? :)

mój trwał krócej, facet był pocciwy, ale dupowaty i wiedziałam ze nic z teog nei bedize nei bałabym się :)

Gość każda baba taka jest tylko jak
ma dobrego faceta, to jej nie pasuje.

Gość taki chabas to tylko na lozko
wodne sie nadaje

Ale fiku jesteś przekochana i przeurocza i wciąż sama. Za dużo siedzisz w necie.

Gość bo ma tylko takie mniemanie
o sobie, jest zbyt prózna i głupia, i mysli ze tylko ona jest jednoczesnie słodko gorzka. A prawda jest taka ze słodko gorzka jest kazda kobieta

wciąż sama, bo czeka na kogoś wyjątkowego, kogo pokocha z wzajemnoscią najezdzają bo nei rozumieją

Gość bo jej zazdroscimy
ze jest taka slitasna 😭 a tak serio jak do 25 roku zostanie dziewica to potem bedzie wstyd :classic_cool:

Gość wojtyl
fiku miku uciekaj z kafe. To miejsce wysysa z ciebie energie. Nie myśl o mnie, uciekaj!

Gość bo jej zazdroscimy
to chyba oczywiste ze dziwaki sa niezrozumiane 🖐️. Poczekaj jak pojdziesz do pracy i bedziesz tak o sobie bzdury plotla to sie staniesz outsiderem w swoim swiecie bez nikigo 🖐️

Teraz za normalność uważa się nienormalność jaką jest bzykanie się z kim popadnie byle tylko stracić dziewictwo lub prawictwo. A jak ktoś tego nie zrobił, to wg powszechniej "normalności" jest nienormalny...