Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosnawiosnaachtoty

czemu grube kobiety tak nienawidzą tych szczupłych?

Polecane posty

Gość aaja
Myślicie, że tylko chude może być zadbane i ponętne??? Błąd. Obejrzyj tę piękną kobietę a zapragniesz mieć jęj krągłe ciało. Przynajmniej 80% facetów wolałoby spotkać się w alkowie raczej z nią jak z tobą szczupłą, gdyż instynktownie wybiera zdrową kobietę, która da mu potomstwo. Zrób doświadczenie i daj chłopakom zdjęcie szczupłej mocno dziewczyny i tej z bloga, którego lin wklejam. Ciekawe jaki będzie finał??? a teraz patrz i podziwiaj, http://girlwithcurves.tumblr.com/page/29

Gość ja mialam taką sytuację
eeeeetam, zaraz nienawidzą, ja jestem dosyć krągła ale chciałabym być szczuplejsza, podobają mi się zgrabne, szczupłe dziewczyny, nie mam powodu by ich nienawidzić

Gość Dama w sukni 1992
drzoana to ty koziolek na stolek?

Zdrowa kobieta, to szczupła kobieta. I wstrętne samce kierujące się instynktem oraz własnym przyrodzeniem wybiorą szczupłą kobietę, a nie otyłą. Dzieci otyłych ludzi często dziedziczą choroby i przemianę materii po rodzicach.

aaja I jeszcze raz przypomnę, nie piszemy o ANOREKTYCZKACH, a ZDROWYCH, SZCZUPŁYCH kobietach. Ciekawe jak otyła kobieta wychowa dobrze dzieci na wysportowane, skoro sama szybciej się męczy.

dama a Ty to jesteś wróżko? kurcze blaszka wszystko o mnie wiesz! może mi powróżysz?

Gość Dama w sukni 1992
drzoana hmm we wróżeniu nie jestem dobra ale jak już wcześniej pisałam masz taki komiczny styl pisania :) mam koleżankę z 5 czerwca też jest bardzo zabawna

Ach co zrobić, taka się urodziłam i obawiam się, że taka pomrę. Mówisz, że nie jesteś najlepsza we wróżeniu, ale może jednak coś tam wiesz? A więc chciałabym wiedzieć czy sklep w którym pracuje w końcu upadnie i czy pójde na bezrobocie. To raz, a dwa to chciałabym wiedzieć czy na tym bezrobociu spadnie mi jakaś duża gotówka z sufitu i będę bogata.

Gość aaja
ja w żadnym wypadku nie piszę o anorektyczkach, tak jak ta kobieta z bloga nie jest gruba, raczej apetyczna. jednak gro z Was pewnie stwierdzi, że jest otyłym spaślakiem :) Dla mnie ani szczupłe, ani te apetyczne nie są poza normami, to Wy same stawiacie sobie porzeczki, porównujecie i stwierdzacie z wyższością, że możecie drażnić te okrągłe. Jednak nic tak nie drażni jak płytki i szczupły umysł.

Gość Dama w sukni 1992
Sklep nie upadnie, a wręcz będzie się rozwijał. Jednak Ty do sześciu miesięcy przestaniesz w nim pracować, bo Cię nudzi, bez przerwy wykonujesz te same czynności, rutyna, nie rozwijasz się, nudzą Cię inni pracownicy. Podświadomie będziesz doprowadzała do tego, żeby Cię zwolniono - i tak się stanie. Odetchniesz z ulgą. Kilka dni pocieszysz się wolnością, a później z wielkim optymizmem zaczniesz szukać nowej pracy, którą znajdziesz, ale dopiero w drugiej połowie 2013 r. Ta praca będzie Cię bardziej satysfakcjonować. Zapiszesz się też na jakiś kurs, być może będzie to kierunek w szkole policealnej. Spotkasz koleżankę, którą kilka lat temu źle potraktowałaś i przestałyście się odzywać do siebie,

Gość Krisssss
to nie chodzi o to czy kobieta jest gruba czy szczupla tylko jesli gruba kobieta ocenia szczupla kobieta po wygladzie tzn ze jest powierzchowna czyli glupia i to sa w druga strone jesli spotkaja sie 2 kobiety i szczupla drwi z grubej ze jest gruuba znaczy ze ocenia ja po wygladzie krotko mwiac nastepna glupia powierchowna osoba ale sa tez kobniety szczuple i otyle ktore sa inteligentne nie sa powierchowne i takie nigdy nie ocenia sie po wygladzie a po cechch charakterum i tyle tu nie ma nic do rzeczy otylosc tu chodzi o rozum charakter i czy jest na tyle plytka osoba zeby oceniac kogos po wygladzie koniec i tyle w temacie:)

Gość Dama w sukni 1992
Krisssss jesteś otyła, prawda? :)

Z tym sklepem bardzo zła wiadomość, myślałam, że doprowadzę do upadku. Drugiej pracy raczej nie będę szukać, bo nie widzi mi się pracować w innym sklepie za kolejnego tysiaka. chce roztworzyć własny biznes. Szkoły raczej mnie nie interesują więc się nigdzie nie zapiszę, bo to nie w moim typie, chyba, że na kurs prawa jazdy. A co do koleżanki to planuję się do takiej jednej odezwać, ale wzajemnie się źle potraktowałyśmy i ja jestem gotowa jej wybaczyć, ale nie wiem co ona na to.

Gość Dama w sukni 1992
Ona też jest gotowa Ci wybaczyć, bo Cię bardzo lubi. Czy mówimy o koleżance spod znaku Strzelca?

Gość Dama w sukni 1992
Hmmm nie widzę Twojej teściowej. Wiesz, kiedy się urodziła? We wrześniu może?

Gość Dama w sukni 1992
nie wiem kiedy urlop macierzyński :)

Gość Krisssss
dama w sukni haha nie jestem facetem dobrze zbudowanym ale nie grubym to cio napisalem to na podsatwie swoich obserwacji bo znam duzo kobiet roznych:)i otylych i szczuplych

Gość Dama w sukni 1992
ooo Skorpionisko jaka jest? złośliwa, zawzięta, wyciąga z Ciebie wszelkie informacje, przy niej gaśniesz, męczysz się w jej towarzystwie, ogólnie wskazane dla Ciebie byś jej unikała jest pamiętliwa, lubi gadać o chorobach i/lub śmierci

Gość Dama w sukni 1992
nie wiem nic o urlopie jeśli teściowa wodnik to powinnyście się dobrze dogadyWAĆ i rozumieć, podobny poziom intelektualny

w październiku 2011 się z nią pokłóciłam na dobre. Fakt była złośliwa, zawzięta, wyciągała ze mnie co się dało, gasłam (ale odżyłam kiedy w końcu na jej pytanie"co?" odpowiedziałam :"jajco") Męczyła mnie bardzo bo dziennie otrzymywałam od niej 10 telefonów, plus nachodziła mnie we sklepie. CHoroby to jej ulubiony temat, po naszej kłótni próbowała wziać synusia na litość, że zachlała sama ryja i trafiła do szpitala, ale niestety żyje i ma się dobrze.

Gość ulalala.
A ja wlasnie zauwazylam zupelnie odwrotna tendencje - to te szczuple wiecznie dogryzaja grubym i wyzywaja je od spaslakow, obzartuchow und swin. Ten watek jest zreszta jednych z takich przykladow. Do tego mamy tu festiwal proznosci w ktorym to szczuple osoby na sile chca udowodnic, ze sa lepsze i zachwalaja sie swoimi superbiustami i figurami. Ludzie maja rozny gust i nie jest ladne to co ladne, ale to co sie komu podoba. Jedni wola szczuple blondynki, inni grube brunetki. Wysoka czy niska gruba lub chuda kazda osoba ma szanse sie podobac, jesli odpowiednio zadba o swoj wizerunek.

eee to ty o koleżance pisałaś, to nie, się nie zgadza. do teściowej wszystko pasuje.

z koleżanką się dobrze dogadywałam, to co napisałąś o teściowej pasuje do koleżanki, a to co o oleżąnce do teściowej. może pomieszały ci sie znaki? bo tak naraz chciałam tyle informacji ;)

Gość Dama w sukni 1992
może bo myślałam o tych dwóch osobach może coś mi się zamieszało