Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwwww

podeszłam do obcego faceta w pociągu i porosiłam go o randkę

Polecane posty

do tego jest wulgarna i udaje wielce wyluzowaną :classic_cool: a to wybór jest tylko między szpilami a trampami? :P czepiam się niepotrzebnie....:P

Gość Zuzanna Amelia & 19
Bardzo dobrze sie ubralas. Napisz tylko co bylo nie tak w calym spotkaniu , ze masz takie sceptyczne nastawienie do dalszej znajomosci.

Gość Zuzanna Amelia & 19
Dlaczego nie ?

w rzeszowie odwiedzcie hotel icam hotel kolo klubu live tam skonsumujcie spotkanie:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
19:18 [zgłoś do usunięcia] julitek11 w rzeszowie odwiedzcie hotel icam hotel kolo klubu live tam skonsumujcie spotkanie Kazdy ocenia wedlug siebie i wedlug wlasnych zasad. Autorka byc moze nie bedzie potrzebowala isc do hotelu ale TY na pewno mozesz konsumowac swoje znajomosci w hotelu i pod hotelem. Widac wiesz gdzie mozna to robic skoro ten hotel polecasz.

zuzia a jakie lubisz trampy? bo ja niedawno widziałem bardzo ładne w pewnym ładnym sklepie.. serio

a patrz bo nic zbereznego nie napisalam! a Ty sie rzucasz:) jeżdze do rzeszowa do znajomych i akurat tam zawsze sie zatrzymuje i sobie chwale ten hotel bardziej niz na przyklad ambasadorski w rynku :)

Gość Zuzanna Amelia & 19
Zatrzymujesz sie w celach "skonsumowania" jakiejs znajomosci? Bo dokladnie to polecilas autorce. Coz, jak napisalam. Kazdy ocenia wedlug siebie. Rev - lubie wygodne buty bo lubie chodzic na wycieczki. Na randke na wycieczke tez mozna pojsc /choc niektorzy wola do hotelu/

Gość taki jeden facet27
autorka wydaje mi się pozytywnie zakręconą dziewczyną i oby więcej takich na luzie bez zbędnego spinania dupy kibitek..

Gość taki jeden facet27
..a i randki w plenerze są super :D !! HA

ooo tak wole dobry hotel szpilki i mala czarna i do tego szampan i truskawki...w trampkach to moj brat chodzi po szkole:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
Sa kobiety ktore zawieraja znajomosci w hotelach albo tam je koncza a sa i takie ktore chodza z poznanymi facetami na wycieczki. Wszystko dla ludzi. Panie z hoteli tez sa na tym swiecie potrzebne , skoro pisza ze to lubia..

Gość Zuzanna Amelia & 19
Swieta ?

no prosze autorka jest odwazna o ile to prawda, a co do randki to uwazam ze panna ubrana w jeansy i trampki kiepsko wygląda chyba ze ma 15 lat to ok

wygląd jest mylny, na uczelni te zawsze w golfie po samą brodę i zgrywajace świętoszki dalekei sa od wizerunku jaki kreują :)

Gość Zuzanna Amelia & 19
Cream - ile dziewczyn do tej pory umowilo sie z Toba na randke?

napewno ponad 10 :D i ci powiem ze tylko 3 były ubrane w miare ładnie a reszta :O

a moze po tym spotkaniu koles wiecej nie chce sie z nia spotkac a ona tu pisze ze to ona ma dziwne uczucia itp...na randke to sie trzeba ubrac tak ze jak dziewczyna mowi ze zdzwonimy sie co drugiego spotkania to on 5 min po spotkaniu juz dzwoni:)

Gość taki jeden facet27
ja bym się ubiorem raczej nie sugerował tylko tym jak się panna zachowuje ..a żeby wykryć czy lubi ten sport to wystarczy trochę podpuścić :P ...mi się trafiały takie co z pozoru niewiniątko ,a potem mi opowiadała " lubię grac na flecie , pokazać Ci ? " ...ta szczerość mnie po prostu rozwalała na łopatki : ) ..ale jakoś lubię takie proste dziewczyny bo wiadomo od razu jaka jest i ma u mnie plusa za to i dostaje lizaka w nagrodę :D

na randke to sie trzeba ubrac tak ze jak dziewczyna mowi ze zdzwonimy sie co drugiego spotkania to on 5 min po spotkaniu juz dzwoni otóż to! :) czyli kopara w dole , a w ręku mobile :P

Gość Zuzanna Amelia & 19
Innymi slowy dziewczyna , ktora chce abys ja szanowal na tyle zeby wejsc z nia w zwiazek powinna ci udowodnic ze nie lubi "tego sportu" ?

kobieta ma byc kobieta a to że lubi klase to nic zlego oczywiscie w parzwe z intelektem:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
20:21 [zgłoś do usunięcia] julitek11 kobieta ma byc kobieta a to że lubi klase to nic zlego oczywiscie w parzwe z intelektem I jaka klasa hotelu ci najbardziej odpowiada ?

julitek ale na drugą randę idziesz w plener i masz być ubrana na luzie ...czyli masz mieć ciuchy na każdą okazję - a nie tylko strój do hotelu po truskawki...:P

w plener zaloze oryginalne adidasy żeby też się po lansować :) hotel 4 gwiazdki wystarczą:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
rev - ale julitek nie chodzi na wycieczki tylko "konsumuje swoje znajomosci w hotelach". To bylo przeciez pierwsze o czym napisala i co polecala rowniez autorce.