Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwwww

podeszłam do obcego faceta w pociągu i porosiłam go o randkę

Polecane posty

Gość jaxon
widzisz? niegrzeczne i śmiałe dziewczyny szybciej zdobywają facetow. a ty siedzisz i wypisujesz dzień w dzień swoje teksty. twój brunet jest mój, i zaraz idziemy do łóżka, ha!

tak to jest jak sie ma zj.ebany charakter ja tego nigdy nie ukrywalam :) chcialabym sie zmienic ale niestety jest mi ciężko

miszek zjebany do czasu - każda z was ma inny sposób na grę , a pod maską może kryć się zupełnie inny , mniej zjebany charakter

Gość jaxon
młody czy stary - to moja słodka tajemnica. siedź tu dalej a będziesz starą panną. a fajni faceci będą cię omijać. całuski!

Gość taki jeden facet27
albo bardziej zjebany ..dlatego ja wolę dziewczyny co nie grają w ciuciu babkę ,tylko z którymi można normalnie pogadać i miło spędzić czas

taki jeden facet27 nie wiesz że te , które są szczere i mówią co myślą, nie mają wiele do ukrycia prócz bycia miłym itp? zupełnie odwrotnie jak te , które udają normalne

masz racje revolver bo ja zawsze na początku do obcyh jestem nie mila bo tak naprawde az taka zla nie jestem , nie sciemiam , nie jestem fałszywa , nigdy nikomu krzywdy nie zrobilam :)

Gość ppppam
udaję normalną :)) nei stety nie udaje mi się ))

Gość taki jeden facet27
revolver trzeba być sobą przede wszystkim ,a tobie pewnie chodzi o takie sztuczne bycie miłym aż do porzygania ...niee mi chodzi bardziej o to ,że lubię usposobienie radosne owszem może być zadziorne ,ale nie pesymistyczne i wiecznie odpychające z nadąsaną twarzą ..z resztą wszystko wychodzi w realu bo tutaj literkami to trudno wyrazić emocje i jak kogoś nie znasz dłużej to nie wiesz czy żartuje czy tak na poważnie.

Gość Monik992
Zajebista musisz być!!! :-DDD Gratuluję odwagi... Oby więcej takich dziewczyn ;-) i wcale nie uważam, że to będzie płytkie jednorazowe spotkanie, a może akurat się jakoś rozwinie... ;-)

Nie bylo nic nie tak po prostu nie napalam sie i tyle:-D ale dzisiaj jego kolega robi grilla na akademikach i zaprosil mnieB-) pisalismy wczoraj baaardzo dlugo na fb no zobaczymy:-D widze, ze duza krytyka w moja strone ze brzydko wygladam chociaz nikt mnie nie widzial:-D hahahaha olalam go bo wzielam trampki na spacer nad wislok rozumiem ze na dzisiejszego grilla mam pojsc w szpilkach i w sukience:-D jak sie kupi ladne, firmowe buty i dobrze sie wszystko polaczyc to mozna wygladac zajebiscie:-D chlopak jest naprawde wporzadku gada mi sie z nim jakbysmy sie znali sto lat:-D

Fajnie wychodzi to ze mamy takie same charaktery oboje wczoraj plakalismy ze smiechu

Gość olej tych pacanow
cocie krytykuja bez powodu i sie wymadrzaja-siedza w domu i ich marzeniem jest taka akcja jaka Ty zrobilas, a poza tym, tak to juz jest na kafe, nikomu nie moze byc za dobrze. powidzenia, pozdrawiam.

masz racje revolver bo ja zawsze na początku do obcyh jestem nie mila bo tak naprawde az taka zla nie jestem , nie sciemiam , nie jestem fałszywa , nigdy nikomu krzywdy nie zrobilam mam tylko nadzieję , ze nie zaczynasz gadki do jakiegoś typa od słów "odpierdol się" :P

Gość ahahahahaaa
I jak tam autorko?

właśnie jak po grillu?:P troche za zimno na grille ech Ci studenci;)

Gość Szwagierka ma dzis urodziny
Ej ludzie i co , jak tam randce jej poszło?:D o ile to nie prowo??

na grillu było super, gdzie tam zimno:D ma świetnuych znajomych ale dalej relacje koleżeńskie zostały zachowane, żadnych buziaków nie było:D ja go w ramach rekompensaty zaprosiłam wczoraj na rower, powiedział że rower ma jeszcze w domu (nie pochodzi z rzeszowa tylko tutaj wynajmuje mieszkanie bo studiuje) no i myślę sobie a dupa a wieczorem pisze mi tak "pożyczyłem rower od współlokatorki. Jest strasznie różowy i ma koszyk ale jeśli się nie wstydzisz to dawaj nad wisłok:)" no i co... wróciliśmy z tych rowerów o 5 rano, jeszcze onm mnie "odwiózł" to nie wiem o której był w domu, zrobił kanapki i kawę w termosie którą piliśmy z jednego kubka i gadaliśmy jak debile siedząc na tych rowerach nad wisłokiem, nie mogę powiedzieć słowa, jestem zaziębiona, przeziębiona i chyba mam zatoki:):)) ale podoba mi się;)

Gość dgge
autorko ty nie jesteś prawdziwą autorką tematu :(:(:(

Gość dgge
bo szybko zaraz zaczerniłaś że to ty będziesz prawdziwą autorką