Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobictu

Nigdy nie było mnie stać na porządne ciuchy.

Polecane posty

Gość niewiemcorobictu

Od dwóch lat chodzę w tym samym, wyglądam jakbym ubierała się w lumpeksach wyłącznie. A bardzo czesto nie stac mnie nawet na buty na zime.

Gość ghgfhfdasopsdwejgiuy
moge ci cos doradzic wejdz na allegro na uzywane ciuchy tam neiraz mozna cos super kupic za grosze licytacja od 1 zł - nie ma nikogo i wygrawyasz ciuch za 1 zł + przesylka ja tak czesto robvie a ciuchy niektore jak nowe markowe tylko trzeba siedizec i szukac napewno nei jedna rzecz wyhaczysz

Gość dawna studentka
i co w związku z tym? bo nie wiadomo czy żalisz się czy chwalisz?:P a buty na zime już ci niepotrzebne- wiosna idzie:P

Gość dawna studentka
ghg - gdyby stac ja było na ciuchy za powiedzmy 10 zeta ( 1 + przesyłka ) to za to w lumpeksie mogłaby kupic conajmniej 5 sztuk po 2 zeta w przecenie, tez markowe mozna trafic. skoro 2 lata chodzi w tym samym to raczej nawet na to jej nie stac? a poza tym jak się ma dobrze ułożona szafe to zmienia się tylko dodatki i ciągle wygląda się inaczej. apaszka czy broszka zrobiona samodzielnie na szydełku albo stara kolorowa spódnica pocięta i zamotana na głowie i już jest inaczej;)

Gość kolegowicek
dawna studentko sięgnełaś dna :P jest taka strona gratyzchaty.pl tam sie za darmo ludzie pozbywaja roznych rzeczy ale trzeba uwazac bo czesto te rzeczy nie są warte nawet kosztów przesyłki. Jaki rozmiar nosisz? butów i ciuchów? jak 38 coś bym znalazła :D

Gość niewiemcorobictu
aj masakra. to jak wygladam wplywa na to, ze wstydze sie wychodzic do ludzi. o byc miedzy nimi. inni wygladaja lepiej. znaznie lepiej.

Gość kolegowicek
to jaki rozmiar nosisz?

Gość dawna studentka
kolegowicek a czemu?:P nie podoba ci się spódnica na głowie?:D podobno bieda wzmaga kreatywność...

Gość bilendinka
ja sie ubuierma w lumpeksach i całkiem niezle wygladam :P

Gość malagienkaaaaa
Autorko, Mam to samo. Po ciąży sporo mi zostało mimo to i tak muszę chodzić w ubraniach o co najmniej rozmiar za małych. Buty zimowe kupiłam 2 lata temu na all za 65 zł i noszę do dziś. Sto razy klejone i całe obdarte, nawet solidne pastowanie nie pomaga ale co zrobię, lepsze takie niż żadne. Najgorzej jest jak mam na spacer z dzieckiem wyjść....mam tylko jedna spódnicę w którą się wbiję i ciagle w niej chodzę. A zanosi się że sytuacja szybko się nie zmieni. Tak więc rozumiem cię bo gdybym naprawdę nie musiała wychodzić z dzieckiem to siedziałabym w domu.

Gość dawna studentka
kolegowicek czekam na odpowiedz:P a najłatwiej właśnie wejśc na forum i pobiadolic...może ktoś poratuje, ciucha wysle, a moze skonczy sie tak, że nam konto poda i my bedziemy biedulce kasę wpłacać?:P dlaczego bilendinka nie narzeka ? może w przeciwienstwie do autorki ma po prostu dobry gust?

Gość bilendinka
w lumpeksie mozna znaleźc świetnej jakosci ciuchy czasem za duze ale to nie problem punktów krawieckich jak grzybów po deszczu ;) Ostatnio kupiłam jesionke z kaszmiru za całe 35 zł :P po wypraniu i małych przeróbkach mam zajebisty płaszczyk wysokogatunkowy i elegencki. Przacuje w biurze i koleżanki zazdroszczą mi klasy ;)

Gość kolegowicek
wciąż czekam na rozmiar :D mam sporo rzeczy, nowe buty w rozm 38 mogę się podzielić.

Gość kolegowicek
niewiemcorobictu odezwij sie do mnie na mail szukam_m@vp.pl

Gość dawna studentka
no własnie - trzeba tylko trochę chcieć pomysleć;) tak jak bilendinka popatrzeć na ludzi, poczytać w necie co jest modne , pomyslec w czym jest mi dobrze ( kolor , fason, długość ) i jeśli nie stać mnie na nic nowego to spróbowac przerobić stare ciuchy . coś odpruć, coś doszyć, coś skrócic czy zwęzić, obciąc rękawy...nawet zmiana guzików czasem wiele daje:P

Też bardzo lubie pogrzebać w lumpklach:) Poza tym jest dużo sklepów gdzie są naprawdę duże wyprzedaże , i czasami wydając 100 zł mam 3 bluzki i spodnie.

Gość niewiemcorobictu
Wchodze i narzekam, bo komu mam mowic, ludziom na ulicy ze nie mam pieniedzy? My wszyscy powinnismy zrobic jakas rewolucje w tym kraju.

tutaj nie ma lumpeksow gdzie mieszkam i strasznie mnie to frustruje... bo uwielbialam w nich grzebac. sa tam jakies tandetne imitacje takich przybytkow ale nawet nie warto wchodzic bo wybor zaden... :( czasmi mozna bylo upolowac cos fajnego :)

W lumpeksaxch mozna kupic genialne ubrania za grosze, niektore nawet nowe:) Buty mozesz poprzymierzac w sklepeach, poszukac, a pozniej wyczaic na allegro i kupic zazwyczaj taniej. Najlepiej po pensji ustal soebie ze pierwsze co robisz to kupujesz np. koszule lub spodnie, a pozniej dziel kase na inne wydatki. Bo jak usalisz soebie ze najpierw wydzielisz wydatki, a pozniej sobie cos kupisz jak zostanie, to gwarantuje Ci ze sobie nie kupisz Bo Ci bedzie szkoda kasy, a bo moze na cos sie przyda i w koncu wydasz ja na cos co ni nic z niej nie da

Gość Men Struacja
No i tzo stego?