Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdwddwdqd

co mam zrobić? jestem wściekla..

Polecane posty

Gość qwdqwdwddwdqd

mam teraz pare zaliczeń ,a koniec marca sie zbliża. niestety nie wysypiam sie przez moja współlokatorkę bo w nocy bardzo hałasuje i przyprowadza gości. upominalam ją nie raz, przepraszała ,ale to się powtarza znowu i znowu .. juz dzisiaj jestem nie wyspana ,a jutro mam ważne zaliczenia . co mam zrobić? spie w stoperach ,ale i one całkiem nie pomagaja

Gość qwdqwdwddwdqd
ogolnie mam bardzo wrazliwy sen na halas i byle trzaśnięcie drzwiami mnie obudzi.. a ona się smieje na caly korytarz i to głośno , tzraska drzwiami itd nie chce być złosliwa ,ale jak bedzie tak dalej robić to rano jak pójdzie spać też bede trzaskać drzwiami i sie zachowywac jak ona

Gość qwdqwdwddwdqd
no ja zmienie miejsce zamiszkania o ile ona sie nie wyprowadzi to jest pewne. generalnie ona jest miła ,ale wkurza mnie właśnie to jak sie zachowuje. nie chce z nia otwartej wojny wiec jej nie zglaszałam najgorsze co zrobie jesli znowu dzisiaj bedzie halasować

współlokatorka też pewnie kiedyś śpi a wtedy ty nastaw głośno muzykę albo zaproś jakiegoś rosłego kolegę niby do tańca i w tym tańcu niech przypadkiem przewróci się na jej łóżko - to ją na pewno obudzi