Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Benge

Deptanie Twarzy w kozakach na plaskich i wysokich obcasach

Polecane posty

Wiele jest tematow o tramplingu, ale podrzuce jeszcze jeden. Bo te dominacje, absolutnie rozumiem, co prawda dlaczego z dominacja ma sie wiazac bol z ranami to nie wiem, bo mozna i bez tego dominowac samym deptaniem, ale jak, nawet mala kobietka stanie na twarzy to tej Twarzy juz nie widzi, a radosc jest z czego? Ale ze uwielbiam sama mysla o ogladaniu kobiety spod jej podeszw, dlatego z checia tutaj pisze :)

Gość lizacz
Witam, mam 19 lat, jestem przeciętnie zbudowanym facetem, wzrost 185 cm, niebieskie oczy, ciemne włosy. Jestem fetyszystą. Każdej nastolatce w wieku od 17-24 lat, która chce przekonać się czy kręcą ją fetysze, lub po prostu chce spróbować oferuję darmowe spotkanie. Dojadę w wyznaczone przez was miejsce na własny koszt:) Pełna dyskrecja. Jest to poważne ogłoszenie. W razie pytań piszcie aasa111@vp.pl Mogę: - Lizać wasze buty lub stopy - Pozwolić się wam podeptać boso lub w butach Jeśli macie inne pomysły piszcie

Gość DoDeptania

Mnie można też bić, kopać, skakać i tańczyć po mnie w butach. Wyliżę podeszwy jak Dziewczyna każe , wypije siuski itp. W-wa ssejssek@o2.pl