Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionabuu

Przyjaciolka zapomniala o moich urodzinach

Polecane posty

Gość zawiedzionabuu

Czuje sie strasznie... rozczarowana. To bylo wczoraj. Mieszkamy w innych krajach. Kontaktujemy sie przez emaile czasami i przez facebooka... Jak zareagowac? Dala mi takiego kopa w dupe ze stracilam teraz zupelnie radosc... smutno mi strasznie

Gość Izusienka lalalala
o kurde no masakra...naprawde. Nie badz smieszna dziewczyno. Szukasz problemu w niczym. Ja tez nie pamietam o urodzinach nawet rodziny i co z tego? Nie mam pamieci do dat a jeszcze czasem jakas sytuacja wyniknie ze nie mysle o takich pierdolach. Bo dla mnie to jest pierdola wiesz? A Ty chyba normalnych problemow nie masz

Gość Pierdoła nie pierdoła
to Ty chyba nie wiesz co to jest przyjaźń skoro piszesz, że dla Ciebie pamięć o najbliższych/najważniejszych to pierdoły...

Gość :(ccc
no fakt jest to przykre, ale myslisz ze celowo to zrobila? problemy pochlaniaja, czasami sie zapomina , przeciez nie bedzie od tygodnia sovbie przypominac ze sa Twoje urodziny,wyluzuj

Jesteś bardzo wrażliwa i niepewna siebie jak robisz z takiego szczegółu problem. Jesteś bardzo zakompleksiona. A może miała poważny powód (choroba, wypadek). Rozmawiałaś z nią czy tylko siedzisz i ryczysz?

Gość rozumiem Cię doskonale
miałam to samo parę dni temu. Ja o jej urodzinach w lutym pamiętałam ...

Gość Izusienka lalalala
do pierdola nie pierdola - no tak bo o przyjazni decyduje to czy ktos pamieta o Twoich urodzinach...to chyba Ty nie wiesz co to jest prawdziwa przyjazn. Ja mam 2 przyjaciolki, z ktorymi od wielu lat sie wspierami, pomagamy sobie zawsze, nigdy sie na sobie nie zawiodlysmy a nawet nie znamy dat swoich urodzin, wiemy tylko ze ejstesmy z jednego rocznika. dla mnie takie pierdoly jak data urodzin sa niewazne. Liczy sie wnetrze czlowieka i to czy naprawde jest przyjacielem, a nie to ze pamieta o urodzinach. "kolezanka" z pracy zawsze sklada mi zyczenia w dniu imienin i urodzin. A normalnie obrabia mi dupe ...wiec co z tego ze pamieta o urodzinach?