Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

njunnujn

Internetowe Znajomości II

Polecane posty

a tak mi przyszło na myśl pierwszego dnia wiosny Anno Domini 2012... Rozmowy niekontrolowane, towarzystwo niedobierane, tematy wymiksowane, i bez rymów, chyba że ktoś ma talent, w przeciwieństwie do mnie. Oficjalnie zapraszam ta dam! :)

Gość hjnoi
juz w tamtym watku tobie za ciasno? kurwa jakie to wszystko odkrywcze i pomyslowe💤

w tamtym wątku jest za ciasno dla każdego, bo tam rozrosło się jedno EGO. ;)

Gość afaaf
jak masz zamiar pisać takie chujowe rymy to lepiej idź coś porób ciekawego. zero kurwa samokrytyki w ludziach.

njun napisała: "i bez rymów, chyba że ktoś ma talent, w przeciwieństwie do mnie." jak nie masz zamiaru czytać ze zrozumieniem, to idź nakarm bezpańskiego psa, wykażesz sie chociaż sumieniem. ;)

Gość afaaf
swoja droga to bardzo ciekawe jak polacy chętnie wiersze piszą i jakieś chujowe rymowanki. napisz taki parę wersów, gdzie rymy wszystkie na jedną końcówkę lub czasownikowe i dzwoni do telewizji, np. szkła kontaktowego i czyta z dumą te swoje chujowe wypociny.

swoją drogą, jest to ciekawe dlaczego ludź polski, zamiast na kawę, wpada do topiku chociażby na chwilę aby drugiego Polaka obsmarować i wbić mu jadowitą szpilę? ;)

może kompleks Polaka tym sie właśnie cechuje, że "JA jestem cacy" a Wy wszyscy ch.je!" ;)

drogi ludziu polski, marzeniem jest moim, abyś sie w tym dniu wiosennym nieco uspokoił, popatrzył na śniegulki, nawdychał ciepełka, i oddał go rodakom w formie kadzidełka. ;)

Gość lacoste45
żaden kompleks polaka, żadne złe zamiary to tylko zwykła racja, że w sobie zakochani spojrzenie obiektywne nieznane nam, aczkolwiek chętnie bierzemy udział w umysłowej wojnie ciepłe dni za nami, zaraz spadnie deszcz i jak muhammad ali, zaciśnie dłoń w pięść zostaniemy zlani, zapytaj "czy to zmieni mnie?" "przecież jestem fajny", "napiszę jakiś wiersz"

nic nie poradzę na to, ze kiedy wiosna jest nie trwonię słów na żale, nie robię gorzkich scen. chcę cudne chwile wiosny, tak krótkie w roku całym przeżyć by kąciki ust lekko się uśmiechały, by mój żywot nikczemny, na tym łez padole, był majem ukwiecony, był kwietniem na swawole dlatego w tym dniu marca, gdy wiosna się otwiera, piszę rym częstochowski i wstyd mi nie doskwiera. ;)

Gość gwoli wyjasnienia...
to w koncu piszemy o wiosnie, czy internetowych znajomosciach...czy o rzadzeniu na nie-swoich wlosciach? rozmowy w internecie rozmowy z duzym retuszem...co drugi jest geniuszem!

nieznany współpisaczu, pisz o czym tylko chcesz, wiersz jeden, drugi ,trzeci i oto żeś znajomym jest. tak spełnia sie topiku czołowe wzniosłe credo: Siedzę w necie więc piszę, choć do końca nie wiem, dlaczego. ;)

Gość ciebie kobito po prostu malo
kto lubi Moze czas sie zastanowic czemu sama jestes wredna wywloka a dziwisz sie ze ktos zle na ciebie pisal. Popisz sobie moze ci ulzy albo zmien robote zamiast sie obijac.

Gość do wyżej&
ja bym takie wywalił z pracy na zbity pysk, niech kurwa nie zajmują miejsca innym🖐️

zimowe bagienne stwory znów przyszły siać złe humory miast zająć sie swoim bagienkiem nucą śmieszną i starą piosenkę jęczą ponurym więc głosem: zastanów nad sobą sie ,proszę! wyrocznią sympatii chcą zostać, tymczasem w krąg wiosna radosna, nie cierpi jej aury stwór ponury, chce zabić jej nastrój, wrzucić tu ciemne chmury, niestety jak los zimy co roku nam znany tak i pogrąży się stwór w niebycie i zostanie zapomniany. :)

:) spadaj - napisał troll, choć gościem był i w gościnie roztaczał swój swąd, lecz taka już w głowie trolla mantra panuje gdzie nie posieją tam włazi i na oślep pluje.

Gość autorka to typowy nołlife
co to niby napierdala z pracy na kafe :D:D:D:D takich tu nienawidzą:D

intrygujący żywot njun rozszyfrantów cały tłum każdy wie, co ona robi, kim ona jest tylko że nie wie...gdzie z tą wiedzą podziać się. ;)

poznałam kiedyś gościa fajnego internetowo, lecz cóż w tym złego poznałam również koleżanek pare wymienialiśmy radości i żale gdzie działa sie historia ta przednia? gdzieś w sieci, lecz nie była to kafeteria gdy wpadłam na kafe, jak każdy przypadkiem zobaczyłam coś co moralista nazywa upadkiem nie jest to chyba jednak przeszkoda skuteczna by w stogu pustej słomy nie znaleźć i wieszcza, więc staram sie tutaj zrymować co nieco by ktoś biegły w temacie podrzucił iskrę swą. zapalmy tą słomę! odrzućmy miernotę! co z tego powstanie- okaże sie potem. czy warto tu rzucać te perły przed wieprze? niech będzie, że to rykoszet i zmieni ich w lepsze. ;)

dawaj, dawaj, fajnie piszesz...i co bylo z tym faciem z netu?

co z gościem , tym z netu, pytacie kochani, wynikło tak w efekcie, że nie jesteśmy sobie pisani, uroczy ten kolega był moim kochankiem nie raz nie dwa planował naszego życia układankę cóż z tego, kiedy njun na ten moment była zainteresowana tym co przyniesie jej następna chwila, w ramionach innego, na innym kraju skraju marzyło jej sie życie niezwykłe jak w Dubaju więc gościa z internetu szczęścia nastał kres nie planuj życia z njun,bo nigdy się nie dowiesz, jak naprawdę z nią jest. :)

a ten inny to niewinny i wciaz twoj, jak powojnika zwoj?

tak, ten inny jest niewinny, trochę władczy trochę dziwny kiedy nastał jego czas wygna konkurencję w las, lecz nie wiedział, że to czyni, njun tajemnic to mistrzyni, gdy zapytał: może kawę? sądził, że ma czystą sprawę, a tymczasem njun z uśmiechem gładkim z neta gościowi serwuje odstawkę, takie już natury prawa, gorsze karty masz- to spadaj. :)

widac swoj swojego znalazl, oby nie nastapil marazm wtedy wroci mysli o necie i pytanie o facecie

ma zalety wiek chrystusowy odechciewają ci sie łowy to co wcześniej cie upojnie bawiło nudzi jakby Klossa powtórką było i doceniasz, to co masz bo pomaga ci w tym staż staż życiowy, bagaż zdarzeń, będzie twoim drogowskazem nie pomylisz więcej sie, kiedy serce pewne jest. :)

pewnosci nigdy nie ma, to jedynie komercyjna sciema