Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

njunnujn

Internetowe Znajomości II

Polecane posty

Gość ciab
dlaczego nigdy nie śpisz Njunja przecież trzeba spać:D czyżby inna strefa czasowa?;)

Gość ciab
że kę?

Gość ciab
Jestem dziwką Jestem szmatą jestem kurwą byle jaką Chodze na smyczy wystającej z mojej piczy obroża wysadzana diamentami syfilis między nogami ona jest...

Gość dzień dobry :)
njun założyłaś temat a co z tamtym?

Gość Samotność mężczyzny
njun wracaj na nasz temat

Gość ciab
jeeee, jaki podszyw :D:D:D hahhaa chciało Ci się pomarańczo wymyślać o takiej porze?:D:D:D:D

Gość Samotność mężczyzny
od wczoraj jestem sobą :classic_cool:

:) tamten temat, to już ściema idżcie same, mnie tam nie ma. wierszykową mam krainę co nawiedza ją sentyment ale czasem coś przywieje echo zdarzeń, stare dzieje nie zaprzeczam, był ten temat serca już do niego nie mam tutaj sobie siedzę snadnie cieszę sie jak ktoś tu wpadnie pogaworzy, powspomina streści swej historii finał lub opisze garść drobiazgów nic tu nie jest duszy miazgą tego będę trzymać się dalej albo miło, albo wcale.

Gość Samotność mężczyzny
i tak cie nie lubię :classic_cool: hej :)

Gość gwoli wyjasnienia...
a tak gwoli wyjasnienia, to ktory byl ten inny temat? dajcie jakis link

ty sie panna nie usmiechaj tylko daj link, czy sie czegos obawiasz z mojej strony (?), haha

nie z powodu obaw ale z braku chęci nie dam tobie linka niby po co smęcić? w tym rozdziale nie mam już co robić wcale więc powiadam czekaj prośba pójdzie dalej są życzliwi , którzy w każdej dnia godzinie rzucą tobie linkę by zło nie szło ginąć.

są życzliwi , którzy w każdej dnia godzinie rzucą tobie linkę by zło nie szło ginąć. zlo? bylas az tak zla, ze musialas stamtad zwiac?

tak , przyjmijmy, że to ja' byłam źródłem wszego zła. i ja chodzę tu za sobą wulgaryzmów niosąc ogrom dozaczepiam sie do siebie sama z sobą żyję w gniewie njun perpetum jest mobile nie ustaje ni na chwile, a aniołki, które tu na chwilę wpadły grać na złotych lirach to chodzące są wzorniki cnót wszelakich w nich bez liku gdzie nie stąpną kwiaty rosną gdzie nie siądą pachnie wiosną gdzie nie pójdą gości pokój co nie zrobią zachwyt wokół. proste to jest , gwoli njun to zło reszta- ludzie dobrej woli.

wiec tak: gwoli wyjasnienia...nic do ciebie nie ma nie oceniam i nie sadze bo ja czasem tez se bladze acz zdziwiona jestem nieco ze odcinasz sie od siebie tam bylas czynna i pisalas wiec mi pachnie wstydem jakby bo inaczej bys rzucila masz i czytaj gwoli bo jestem sobie wierna, acz czasem powoli fakt ten zmienia oswietlenie twej osoby autentycznej cien przeskoczyc nie jest latwo acz co mi tam...masz i czytaj dziatwo! (tak cie po twoich wpisach widzialam, dlatego jestem twoja reakcja zdziwiona)

( odcinam sie? w pewnym sensie tak, odcinam sie od tamtych klimatów, tam byłam wręcz za prawdziwa to nie jest wskazane na tak anonimowych forach, sądziłam zresztą że od razu wlepią ci link życzliwi, a widać musisz dłużej poczekać ;))

Nie odcinaj się kobieto, zostań z nami, bądź żyletą mówisz wciąż że njun jest zła każdy wszak diabła za skórą ma

Może opowiem kilka słow o sobie, ja nie pracuję na budowie, ciężko poukładać jest mi w głowie, ogrom talentu ,więc niech njun mi powie jak to możliwe tak rymy składać bawić się słowem, zdania układać skąd to się bierze w człowieku prostym składać wciąż wierszem cięte riposty

Ty Pavełku, jak Cie znam drogi swe wybierasz sam zawitałeś tu w me progi nie odczuwasz jeszcze trwogi zapytanie więc kieruję: czy Ty dziś sie dobrze czujesz? i ostrzegam Cię lojalnie bedzie jeszcze tu fatalnie jesli umiesz zimną krew mieć, dy wokół szał i gniew to bierz krzesło no i siadaj jesli jestes miękisz- spadaj. i to nie są czcze frazesy Czarownicy Chimeresy bo żylety cięcie takie jest first cut is the deepest i nie myśl, że to pusty tekst.

Pustka w mym sercu pogłębia się stale, mimo wszystko czuję się doskonale i zostanę tutaj i lato całe bo czuję się tutaj tak wspaniale, a gdy ktoś zachce męcić w temacie rogi pokazać by przypodobać się tacie upuszczę krwii gdy będzie trzeba bronić zaś muszę tego kawałka nieba i się nie cofnę i walczyć będę stale bo dzięki teamtowi njun jest mi tak wspaniale

literówki to drobnica wrażenia ogólne sie liczą nie jest łatwy temat ten pisać wierszem z przerwą na sen to zadanie karkołomne dłonie, głowy są ułomne z doświadczenia powiem, że rymów kilka wystarczy na dzień zresztą wcale nie neguję, że sie ktoś tu dobrze czuje wręcz przeciwnie baterie mi to ładuje kiedy w zalew złośliwości, kopnięć, szczęku broni ktoś nagle wchodzi i ma serce na dłoni. zawsze wtedy mnie poruszy fakt ten i mi kruszy skorupę ochronną na zło świata bardzo dobrą pod skorupą miękkie rzeczy nie chcą wyjśc by nie zaprzeczyć że njun to skaranie boskie, złe żywioły, zero troski dno ciemności, plaga istna, dolegliwa i zawistna. tego trzymam sie , to poręcz wobec świata świetny oręż. Ty na pewno także masz sposoby sprawdzone jak wrogom śmiać sie w twarz. ;)

Cięć się nie boję i się nie ugnę nie zlęknę się żylety, bo to nie jest trudne, wszak ona muzą cenniejszą niż życie i to dzięki niej piszę tak znakomicie :)