Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

njunnujn

Internetowe Znajomości II

Polecane posty

Gość kołowacizna sferyczna
Przyganiał kocioł garnkowi...jak se tam chcesz. Jak sięzaczyna wojnę to nie można się tak po prostu dupą do wroga odwrócić i powiedzieć: przekroczyłeś cienką czerwoną linię...dowidzenia. Ale że Cię lubie to Ci odpuszcze...nerka forever

takie forum uczuciowe niby smieszne i jałowe a potrafi nieżle dobić kiedy dasz sie w jajo zrobić nie popełniaj takiej gafy, że otworzysz skrawek szafy i zaprosisz tam do środka kogoś kogo tutaj spotkasz bo nie warto ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////// ///////// ///// /// / / / /. / / / /.b,bmbmbnbmnm b b ' 'b;b,lbmb b b'b m'm'nmbmb .nn]plbkokbn bg ,,bl; ' bk,g, ,mbmb nie mam słów ani w głowie ani pod palcami .............. . ........ . .... whatever . .. :)

ta...nawzajem wściekła suko. Leć na marsa...moze tam spotkasz kogoś godnego Twojej jakże bezcennej uwagi...

jestem rozdarta pomiędzy dokurwieniem ci a szczerością / / / / / // / / wychodzi średnia czyli obojętność...

Pomylił Ci się dokurwienie z kurwiniem się...tak wykoncypowałem bo nie jesteś mi w stanie dokurwić:P A szczerość w Twoim wydaniu to synonim dokurwienia więc nie możesz mi nic zrobić i dobrze o tym wiesz...pozostaje Ci tylko kurwienie co zapewne chciałas napisać ale się przejęzyczyłas albo palce Ci się poplątały....

wiem, że nie masz z kim gadać na kim sie wyżyć co ze sobą zrobić wali mnie to.

taaa...pewnie...siedzę w domu przy zasłonietych oknach i jestem nolajfem. Dzisiaj dopiero o 21 miałem czas kompa odpalić...ale nie bede się tłumaczył bo o to Ci chodzi przecież.

tak, pracujesz, tak, wymyśliłeś sobie pomysł tak, wziąłeś sie za siebie nie nie oddam Ci męskości .

Widzisz arsenał środków jakimi dysponujesz żeby kogoś psychicznie zniszczyć mnie się nie ima:P Wszystko czym mnie obrzucisz moze wywrzeć wrażenie jedynie na osobach trzecich czytajacych to bo na mnie nie działa...a wiesz czemu? Bo to gówno prawda:classic_cool:

niczym nie obrzucam masz omamy cały czas masz jeden wielki omam na moj temat i niech tak zostanie zabieram tylko to, co mi sie należy.

Najpierw byś mi ją nusiała odebrać;) Apropo...chcesz te fotkę? Zrobie Ci prezent i sfotografuje się nago ze stojącą męskością:classic_cool:...Nawet twarzy nie będę zamazywał:)

Tak chce żebyś przestała kwiczeć jak meczennica, której uczyniono straszną krzywdę bo to nieprawda. Pieprzenie, że w części pierwszej tego topiku moje ego rozrosło się do rozmiarów uniemozliwiających Twój pobyt tam to też bzdura...To Tweoje ego jest rozdmuchane tak, że wystarczy jedno ostre słowo i pękasz ja bańka mydlana...nie moja wina. Aha i jeszcze jedno: " 16:18 [zgłoś do usunięcia] njunnujn tak, ten inny jest niewinny, trochę władczy trochę dziwny kiedy nastał jego czas wygna konkurencję w las, lecz nie wiedział, że to czyni, njun tajemnic to mistrzyni, gdy zapytał: może kawę? sądził, że ma czystą sprawę, a tymczasem njun z uśmiechem gładkim z neta gościowi serwuje odstawkę, takie już natury prawa, gorsze karty masz- to spadaj." Nie ważne jakie się ma karty tylko jak się nimi gra;) Zresztą ten tekst mówi o Tobie wszystko. Poza tym masz talent...szkoda tylko że zrytą psyche

Gość ciab
Njun..... a Ty czemu jeszcze nie śpisz?:D

Pamietasz jak prosiłem Cię w tamtym topiku, w trakcie gdy dobrze się bawiłaś obrażając mnie i wszystkich dookoła, żebyś sobie poszła? Pamietasz co odpisałas? No to Ci przypomnę: To jest miejsce publiczne i mogę sobie tu pisać bez Twojego pozwolenia.... Więc sama sobie idź jak Ci nie pasuje

Tak...poszłaś pozostawiając po sobie zgliszcza, porozpieprzane znajomości i ogólnie skaziłaś radioaktywnie topik na 1000 lat. Przyszedłem Ci pokazać jak to jest...moze się czegoś nauczysz. Poza tym mówiłem Ci żebyś ze mną nie zaczynała.

spokojnie...na wszystko jest odpowiednia pora...póki co ciab...miło, że się przywitałaś:) spijta dobrze....:classic_cool:

Pochwal się u kosmetyczki. Z pewnoscią wszyscy będą wiedzieli o co Ci chodzi

nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki i sie nie wybieram wymyśliłeś sobie wszystko na mój temat za dużo o mnie myślałeś miałam most po którym przeszłam i zabrałam twój blask depozyt jest u mnie dopóki nie staniesz do pionu.

Gość Trent Easton
njunnujn - niezłe bity sadzisz. Rapujesz?

Jedyna rzecz związana z Tobą o jakiej długo myślałem to jakby Cie wyruchać...a blasku nie da się zabrać ani złożyć w depozycie bo to odbite światło...musiałabyś jego źródło zachachmecić najpierw. Poza tym nie błyszcze tylko jeżeli już świecę własnym światłem

Gość Trent Easton
Rapu nie słuchasz? Liber, Doniu - to jest to!

słuchałam Kaliber44, Peja no i Beasty Boys (to rap?) nie rapuję, ale potrafię cos klecić jak mi sie zachce. a Ty rapujesz?