Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

njunnujn

Internetowe Znajomości II

Polecane posty

Plan na życie swe świetny mam, świat uczynić lepszym niż zastałem sam, wiem że być może mi nie wierzycie, lecz kocham pomagać ponad zycie i niech nie opuści mnie ten błogi stan nawet jeśli na końcu zostanę sam bo nie dbam o to co ze mną się stanie ja zbawić chcem świat, ja takie mam zadanie

Nie ma sensu njun ukrywać , co w nas siedzi, chociaż bywa spotykać ludzi niezbyt miłych co zatruwają mózgu doliny lecz ja remedium na to mam a tym remedium rym jest sam

Ludzie nie wiem czy mi wierzycie, lecz rymem pisać też potraficie, więc piszcie rymy bo może nie wiecie, że wierszem pisać też umiecie i jak to handry głęboki stan mija gdy tylko zrymujesz coś sam :)

spoko, radzę sobie świetnie czasem bawię nawet setnie gdy agresor swoim postem sam obnaża wielki" postęp" jaki w jego głowie czyni zła energia bez przyczyny jest to dobra obserwacja zło uczynisz, ono wraca a właściwie nie uchodzi w środku drąży , wielce szkodzi i zamienia agresora w zgorzkniałego wielce stwora wiem co w środku mam za co świata mego stan jest udany całkowicie w tym co sie nazywa: życie wiem co robię, dokąd idę nikt tego za mnie nie odkryje co u celu, jest u celu ważne, by nie stracić w biegu fajnych ludzi, spraw, emocji które tworzą genius loci. dosyć zresztą pitolenia ja tu w pracy, a mam lenia do miłego zobaczenia! pomysłowych rymów lśnienia!

Pomysłowe czy też nie, rymy garną do mnie się, i szeptają mi do ucha, ciągle jakichś nowych słucham i pytają ciągle mnie kiedy njun odezwie się :)

zobacz ile piszę ja moja wena nie ma dna bozia dała mi ten krzyż ciągle maluj coś lub pisz me jedyne ukojenie sen lub inne zapomnienie niech pobryka sobie teraz Pavel, który wpadł w ten kierat albo gwoli poswawoli jeśli czas jej dziś pozwoli nie ma funu, topik gasi dominacja jednej stacji.

wszak wiadomo nie od dziś ludzie wstydliwi są i nic nie jest w stanie zmienić ich zdania, że pisanie rymów to nie ciężka sprawa, więc zapraszam wszystkich do dyskusji, obiecuję że nie zlasują wam się mózgi, wszak rymy piszę ciągle wytrwale, Wam też życzę rymowania a poczujecie się wspaniale

mam obawy pewien zasób że nie wstyd jest tutaj casus i wychodzi tutaj z cienia brak ochoty do myślenia po co głowić sie nad rymem skoro życie wartko płynie a tych rymów układanie wolne jest jak w kącie stanie. ;)

Gość wy macie swiadczenia
rentowne?

Świadczeń rentowych nie posiadam, mimo to wierszem ciągle gadam, chcesz we mnie widzieć psychola, wariata?? dlatego że rym mój po tym forum lata??

Gość wielkanocna podrozniczka
njunnujn, przewialo ciebie?

Gość wielkanocna podrozniczka
dlaczego zawsze leb masz przechylony na jedna strone?

Nie wiem jak ty droga podróżniczko, lecz lubię mieć łeb pochylony nad Ziemią nisko, by nie bujać w obłokach i sennych marzeniach, bo wtedy nie widać jak świat się zmienia

Zapraszam więc dalej panią pogardę, co wiele imion i nicków posiada, niechaj zobaczy że z nami walka, to wcale prosta nie jest ta bajka, a gdy już zwątpi i da na wstrzymanie, może sama da się wciągnąć w te rymowanie

reserved poeta to za duże słowo raczej amator rymów i wierszy bardziej do mnie pasuje :)

Nie interesuje mnie ilu z was widzi we mnie wariata, bo szczerze koło tyłka mi to lata, uwielbiam gdy widzę że to co piszę, przerywa milczenie i odgania ciszę, ciszę tą która tutaj się wkradla i ludziom chęć do pisania ukradła

Gość njuunnujn
:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Orange njun sie pojawiła i uśmiechów kilka zostawiła lecz ja wole njun mulatkę muzę rymów i wariatkę :D

Na nasze internetowe znajomości, składają się ludzie z krwii i kości, chociaż niektórych na ulicy mijamy, to nawet z nimi się nie witamy, to wszytko dlatego że nicki mamy i za maską anonimowości się chowamy

Patrzę, czytam, obserwuję i monolog dalej snuje o tym jakby było wspaniale prowadzić dalsze dyskusje niebywałe

Oj bo się zaczerwienię :) Wszak w każdym z nas, gdzieś głęboko to siedzi, ta chęć pisania do licznej gawiedzi

Gość ^M^c2
=Eeeeeeeeeee...yyyyyyyy....:O....:/....no czemuś tam się równa. Ale próżno tego czegoś na tym topiku szukać. Wszyscy wstąpili do hiphopowego sqadu nijunnujn egzystencjalnej freestaylowej raperki co gra w elektroniczne bierki, bolą ją nerki i na szelkach nosi pieluchy żeby nie zesrać się na poduchy. Ruchy ruchy bo przyjdą duchy i wydłubia wam oczuchy wy durne pastuchy uchy uchy...zajebe cie z ziomalami wydłube Ci oczy widłami i wyrucham grabiamy:O:O Owocnej kariery życzę Żal normalnie ściska dupe...byś mogła chociaż nazwę topiku zmienić żeby mnie nikt z tym badziewiem nie kojarzył:P

Gość njun jest facetem
Njun wygrałas m kasuje tamten topik