Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 muszla z myd艂a

wszystko o zdradzie

Polecane posty

Go艣膰 doooooooooooooooooora
Wiem i dlatego musz臋 to przetrawi膰 jako艣 , totalna rozsypka !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zaakochanaaa
Dobrze , 偶e trafi艂am tutaj , bo ten temat mnie niestety te偶 dotyczy .Rozumiem Was i to bardzo dobrze

Udost臋pnij ten post

A mo偶e ten Tw贸j On by艂by w stanie zostawi膰 偶on臋 dla Ciebie? Ja gdybym by艂a w takiej sytuacji jak Ty chyba bym to pieprzn臋艂a wszystko w diab艂y. Gdyby m贸j m膮偶 si臋 dowiedzia艂. Pewnie bym z nim zosta艂a dla dobra dziecka, ale gdyby nie dziecko... Bo dla Ciebie "powr贸t" do m臋偶a znaczy zerwanie wszelkich kontakt贸w z Nim?? Je偶eli tak, nie da艂abym rady. M膮z jest dla mnie wsp贸艂lokatorem. On jest ca艂ym 艣wiatem. Nie zrezygnowa艂abym z Niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaakochanaaa
Nie wiem tylko czy to jakie艣 pocieszenie 偶e jest Nas tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oburzonaaaaaaaaaaaa
呕ycze Wam dziewczyny, 偶eby kiedy艣 poczu艂y艣cie b贸l zwi膮zany ze zdrad膮. W ci膮gu kilku chwil, 偶ycie si臋 wam ko艅czy z wiadomo艣ci膮, 偶e WASZ Ukochany zdradzi艂 ojjjjj zobaczycie jak zaboli. GRATULUJE G艁UPOTY!!!

Udost臋pnij ten post

oburzona daruj sobie, mam teraz wa偶niejsze zmartwienia ni偶 czytanie takich wpis贸w. Wali mnie to co masz do powiedzenia Ty i Tobie podobni. Jeszcze kilka miesi臋cy temu te偶 by艂am podobnego znania. Tak偶e nie oceniaj bo nie wiesz co Cie jeszcze w 偶yciu spotka. Nie ruszaja mnie wyzwiska i tego typu uwagi.

Udost臋pnij ten post

kobiety teraz wam sie za nimi teskni i wam sie wydaje ze to mi艂osc u niektorych sa to poczatku u niektorych zaawansowane ale czy nei sadzicie ze jak byscie zaczeli zyc z nimi to potem tez przyjdzie ta monotonnosc przeciez kazdy zwiazek to dopada teraz nie mozecie ich miec na wy艂acznosc i dlatego macie takie odczucie ale jak wam przyjdzie zyc z nimi na codzien i pytanie czy oni jak tez tak kochaja czy potrafia dla was rzucic zony dopeiro wtedy wychodzi ta mi艂oscjak zaczynaja sie problemy i dwoje sa w stanie poswiecic wiele czyli ma艂enstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oburzonaaaaaaaaaaaa
Ja nikomu nie ubli偶am!!! 呕al mi was, 偶e nabra艂y艣cie si臋 na ma艣lane oczy swoich kochank贸w. Pobawi si臋 i pu艣ci kantem, a potem b臋dzie Was wytyka艂 palcami i m贸wi艂 "mia艂em j膮". A co jeste艣cie lepsze od ich 偶on?? Mo偶e macie w poprzek????

Udost臋pnij ten post

asiuncia - masz du偶o racji te偶 si臋 nad tym zastanawiali艣my jakby nam by艂o gdybysmy byli razem, jak wygl膮da艂oby nasze codzienne 偶ycie... te偶 w ko艅cu by przysz艂a monotonnia ale mo偶e taka mi艂a i przyjemna i nie nudna :) nikt nie jakby by艂o p贸ki nie spr贸buje oburzona - nie chce si臋 wdawa膰 w takie dyskusje, mam pod艂y humor i wy偶ywam sie na wszystkim i wszystkich, nie znasz nas, ani naszych kochank贸w wi臋c nie le膰 stereotypami bo nie wiesz jak jest.

Udost臋pnij ten post

oburzooona nie ma co si臋 t艂umaczy膰 wdepn臋艂am w to g贸wno i tyle , ale chc臋 偶eby m贸j m膮偶 sobie 偶ycie u艂o偶y艂, nie chc臋 tego ci膮gn膮膰 bo to nie ma sensu tylko jak z tym 偶y膰 ?

Udost臋pnij ten post

sreafina - jaki ten koniec bo nie chce mi sie czyta膰 192 stron tego topiku :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
jedenasta :D ciebie te偶 ON czeka prze偶yjesz a potem b臋dziesz si臋 dziwi膰 jak mog艂a艣 by膰 tak g艂upia :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oburzonaaaaaaaaaaaa
Jednym s艂owem, jak takie kobiety si臋 nazywa????? jak to by艂o, aha DZIWKI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
asiuncia82 - m膮dra kobieta jeste艣 i masz racj臋 we wszystkim :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bryyyyyy
historie wasze s膮 niemal jak moja mam kochanka ponad rok, oboje mamy rodziny, dziecko. Nie potrafimy zerwac ze sob膮 kontaktu pomimo wielu pr贸b. Zakocha艂am si臋 i my艣le ze ze wzajemno艣ci膮. Nie potrafi e tego zako艅czy膰.... NIe daje rady w tym tkwi膰 dalej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bryyyyyy
historie wasze s膮 niemal jak moja mam kochanka ponad rok, oboje mamy rodziny, dziecko. Nie potrafimy zerwac ze sob膮 kontaktu pomimo wielu pr贸b. Zakocha艂am si臋 i my艣le ze ze wzajemno艣ci膮. Nie potrafi e tego zako艅czy膰.... NIe daje rady w tym tkwi膰 dalej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
oburzonaaaaaaaaa- nie masz racji, to nie s膮 dziwki, to kobiety ZAKOCHANE. Przytrafi艂o im si臋 i koniec!!!! Nieszcz臋艣cie ich polega na tym, 偶e one kochaj膮 ale nie s膮 kochane tylko po偶膮dane, mimo, 偶e teraz s膮 zapewniane o mi艂o艣ci. Potem si臋 dowiedz膮, 偶e KTO艢 pomyli艂 mi艂o艣膰 z po偶膮daniem. Motylki nie 偶yj膮 wiecznie i..... szybciej zdychaj膮 :P u facet贸w!

Udost臋pnij ten post

serafina i tu si臋 mylisz ? ja wiem 偶e 偶ycie nie jest bajk膮 ale takie brzeczy si臋 zdarzaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
utopia!

Udost臋pnij ten post

jou !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bryyyyyy
nie 偶ycz臋 nikomu 偶y膰 w takiej rozterce, co zrobi膰 by nikogo nie skrzywdzi膰, lub by krzywda by艂a jak najmnijesza... wiem 偶e to tylko moja wina, 偶e wpad艂am w sid艂a zdrady ale cholercia nie umiem sie z tego wyplatac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
bryyyyy- los postanowi za ciebie, nie b臋dziesz mia艂a wyboru. zostaniesz sama ze swym b贸lem, rozpacz膮- no bo przecie偶 m臋偶owi si臋 nie po偶alisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bryyyyyy
serafina ani m臋偶owi si臋 nie po偶al臋 ani nikomu, nawet najlepszej pezyjaci贸艂ce nie :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
faceci /kochankowie s膮 do dupy :D, to tch贸rze i egoi艣ci. Zastanawia艂y艣cie si臋 nad tym? : zdradza 偶on臋, to czemu i was nie mo偶e??? bryyyyyyyy- nie martw si臋 dziewczyny na topiku POGOG膭 ci przetrwa膰- prze偶yjesz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
POMOG膭 !

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny. Opowiem wam swoja histori臋. By艂am m臋偶atk膮 jedno dziecko. M贸j ukochany mia艂 偶on臋 i r贸wnie偶 dziecko. Czu艂am przy to co wy czujecie przy swoich kochankach. Bo偶e jak ja go kocha艂am i czu艂am ze on mnie te偶. By艂am nieszcz臋艣liwa z m臋偶em. Ale trwa艂am u jego boku dla naszego dziecka. Udawa艂am kochaj膮c膮 偶on臋 cho膰 w 艣rodku t臋skni艂am za tamtym. Ale jego 偶ona dowiedzia艂a sie o nas. Skontaktowa艂a si臋 z moim m臋偶em powiedzia艂a mu o wszystkim. Przyzna艂am si臋 m臋偶owi. M贸j m膮偶 odebra艂 sobie 偶ycie. Kochanek odszed艂 od swojej 偶ony. Nigdy nie zamieszkali艣my razem. Spotykali艣my sie jeszcze oko艂o roku a potem odkry艂am 偶e on mnie zdradza. Tak偶e moja wielka mi艂o艣膰 zniszczy艂a m贸j zwi膮zek jego zwi膮zek zniszczy艂a mojego m臋偶a skrzywdzi艂am moje dziecko kt贸re teraz nie ma ojca. Mam zepsuta opinie na ca艂e miasto bo mieszkam w niewielkiej miejscowo艣ci i wszyscy plotkowali jak go zdradza艂am jaka jestem kur... i przeze mnie sie powiesi艂. Powiem wam teraz min臋艂o juz 6 lat. Nie warto by艂o. Zniszy艂am za wiele i zyska艂am wyrzuty sumienia kt贸re b臋da mnie m臋czyc do ko艅ca zycia. A on - Bo偶e jak ja go kocha艂am tyle by艂am w stanie dla niego zrobi膰 a on poprostu mnie zdradzi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Serafina Pekkala
Belnea a偶 mnie dreszcze przesz艂y. Nie czy艅 siebie winn膮 do ko艅ca 偶ycia- tak nie mo偶na! To tylko nieszcz臋艣liwy splot wydarze艅. Ale potwierdzasz moje s艂owa: zdradzacz- to zdradzacz

Udost臋pnij ten post

Wiecie co? Min臋艂o 6 lat - ale we mnie jest ca艂y czas b贸l, 偶al rozgoryczenie. Jestem z艂a na siebie jak mog艂am by膰 taka g艂upia. Jak mog艂am co艣 takiego zrobi膰. Jak mog艂am doprowadzi膰 do takiej tragedii. Wyt艂umaczenie - bo sie zakocha艂am!! i co z tego . Skoro facet z kt贸rym by艂am zdradza艂 swoj膮 偶on臋 na co mog艂am liczy膰 ze naprawd臋 jestem t膮 jedyna - tak mi m贸wi艂 - a ja w to wierzy艂am. Pomyli艂am si臋. Chcia艂am byc tylko szcz臋艣liwa a uczyni艂am 偶e b臋de cierpiec do ko艅ca zycia. Wi臋c b膮d藕cie ostro偶ne. Ja wiem 偶e cz艂owiek jest m膮dry po czasie,

Udost臋pnij ten post