Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszla z mydła

wszystko o zdradzie

Polecane posty

Gość zaakochanaaa
Możesz mnie nazywać jak chcesz i tak mnie to nie rusza. Przez kilkanaście lat małżeństwa nie wychodziłam nawet nigdzie i nie szukałam przygód. To że zdradziłam to był mój świadomy wybór i wcale nie oczekuje , że mnie ktoś z otoczenia zrozumie, nie zrozumie bo dla nich mój mąż jest przykładnym mężem i ojcem , bo nikt nie wiem co dzieje się w domu , a takich kobiet jak ja jest tysiące . Zrobiłam coś za co inni potępiają a nie potępią tego , że ktoś mnie przez lata nie szanuje.

Gość zaakochanaaa
Zadam może pytanie . Czy jak ktoś nie zdradza to już ideał ?

Gość plaski brzuchhh
serafinka , a gdyby cie nie rzucil ? Moze inaczej bys teraz pisala ? :-/

Gość zaakochanaaa
czy jak nie zdradza to już nie narusza przysięgi małżeńskiej?

Gość Serafina Pekkala
płaski brzuch- to ja bym go rzuciła :D Przynajmniej bym nie cierpiała.

Gość 30-latka
Moze to głupie ale wg mnie nie można wyrządzić dzieciom większej krzywdy niż wychowywanie w rodzinie gdzie są ciągła kłótnie przepychanki brak miłości To nie odejście ma wpływ na pożniejsze życie ale własnie zgotowanie mu piekła w domu Ja mojemu dziecku tłumacze że bardzo ale to bardzo go razem z tatem kochamy ale nie potrafimy sie dogadac i mamy swoje problemy Ale jest dla nas najwazniejsze i ze kochamy je i bedziemy kochac Wydaje mi sie ze najwazniejsze jest podejscie do dziecka by czul wsparcie milosc i nie byl wciagany w walki pomiedzy rodzicami Wazne jest wlasciwe przygotowanie maluchow do takiej sytuacji A jesli rodzice rozsraną sie w normalny spokój to taka sytuacja może byc leposza niż tkwienie w nieszcześliwym związku Bo często tak jest ze gdy ludzie są ze sobą nieszcześliwi to często bardzo mało uwagi poświęcają swoim dzieciom a skupiają sie tylko na własnych problemach

Gość 30-latka
Uwazam że na tym forum nie ma dobrych i złych kobiet Każdy w swoim zyciu cos przeżył i przeszłość zbiera za sobą Zniwa jednym się ułoży i są szczęliwi inni do konca życia nie zaznają szcześcia Ja uwazam ze nikogo z gory nie mozna ocenic bo nikt z nas nie zna tego co siedzi w drugim czlowieku

Gość a po co....
stwarzać dziecku takie sytuacje. jesteś egoistką 30-tka i tyle

Gość 30-latka
Egosita jest ten kto trwa na siłe w związku ktory rani i dziecko i rodziców "A po co " uwazasz ze lepszej jest np byc w zwiazku w ktorym np ojciec pije bije wszytskich w kolo a matka mowi ze jest z nim ze wzglkedu na dzieckjo Bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wlacz myslenie post.byl.do.usera jedenasta... ale.widze.zes.ty nie.lepsza rzeczą normalna.jest jak.facet zdradzi to.rowna.sie.to zdradzie kobiety co chcesz.tu nazwyac idealem?? jesli dwoje ludzi postanawia sie pobrac jest chyba pewn ze sie kocha no jesli.sie.zdradza.to.cos.nie tak co nie?? to.oznacza ze bylo to nie.przemyslanie .pojawila.sie.rutyna.w malzenstwie jego.fiut mail.ochote.zaszalec.jej.cipka tez i.tal.w.kolko jak.sie.pytam.jaki.jest.sens.zdradzania.w.malzenstwie jesli.tak.ci.zle.z.nim.zadam ci 2 pytania na huja sie z nim zenilas( aa no zskad moglam.wiedziec ze.tak.sie.skonczy) iesli jestes.pewna.uczucia.do.innego.wez.rozwod aaa bo po.co bo.dzieci.ucierpia?? i.slusznie miej.wyrzuty sumienia bo.stracisz.poczucie.matrialne to lepiej.sie.meczyc w.swiadomej.zdradzie ocen.sie.sama

Gość a po co....
mylisz pojęcia- tu mówimy o zdradzie nie o nałogu

Gość plaski brzuchhh
echhh, 30-latka , a czy nie sadzisz ze zla atmosfera w domu jest spowodowana nieobecnoscia tatusia i meza w domu ? Nie sypia z nia , nigdzie nie wychodzi , ciagle go nie ma ,bo idzie pewnie do ciebie . Zyja jak obcy , kloca sie , czy przepychaja -jak to napisalas - a nie pomyslalas ,ze to wszystko jest spwodowane jego romansem ? :-0 Zaniedbuje dom , zaniedbuje zone, zaniedbuje dzieci , zaniedbuje rodzine , wiec jak ma byc dobrze ???? :-0 W tamtym domu jest zle , bo tatus znika na cale dnie , nie poswieca czasu dzieciom itp , bo po prostu ma romans !!! Stad te przepychanki i zla atmosfera . Echhh 30-latka niszczysz komus zycie , zabierasz dzieciom ojca . Trzymasz sie kurczliwe jak rzep i walczysz o niego , a nie widzisz ze niszczysz rodzine i ludzi . To ty jestes powodem tej zlej sytuacji w ich domu . Zenada :-0

Gość a po co....
Anioła Stróż nie da się czytać- jakis analfabeta czy cuuuuuuś

Gość plaski brzuchhh
tez mysle ,ze jestes egoistka

Gość 30-latka
Do płaski brzuch Widzę że chyba ty jesteś ta zdradzaną i dlatego od razu atakujesz i odbijasz piłeczkę Tylko najcxzęsiej niktr nie szuka daleko jesli ma pod nosem bo po co I jak to sie moi Wina zazwyczaj leży po dwóch stronach Ja nie zamierzam się tłumaczyć ale też nikogo nbie osądzam Nikogo tez nie zmuszam zeby ze mną byl Dlaczego tak reagujesz jakby facet nie byl winny tylko kobieta bo dala

Gość a po co....
przecież tatus nie będzie z 30-tką- tak tylko jej mowi i zwodzi, jak to faceci gdy chcą dostać 4 litery. Bylby glupi aby łożyć na cudzego bachora

Gość plaski brzuchhh
cyt :,,30-latka Egosita jest ten kto trwa na siłe w związku ktory rani i dziecko i rodziców "A po co " uwazasz ze lepszej jest np byc w zwiazku w ktorym np ojciec pije bije wszytskich w kolo a matka mowi ze jest z nim ze wzglkedu na dzieckjo Bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!,, egoistko nie dawaj tutaj takich przykladow , bo twoj kochanek chyba nie pije i nie bije dzieci , co ??? Jakby by taki zly jak podany w twoim przykladzie to chyba bys go nie chciala ? Rozpierdalasz rodzine i to ty jestes powodem takiej sytuacji w ich domu .

Gość plaski brzuchhh
Nie jestem zdradzana , ale patrze na to inaczej niz ty .Patrze z boku i inaczej to widze . Ty nie zauwazasz ,ze ty jestes powodem tej sytuacji !!!! Walczysz o niego , walczysz o swoje szczescie , a nie widzisz ,ze niszczysz innych ! Dla mnie wiernosc jest bardzo wazna , moge napisac ze moglam zdradzic , ale tego nie zrobilam . I denerwuje mnie jak wszystkie kochanki pisza , ze skoro ktos mysli i widzi inaczej niz one musi byc zdradzanym. Otozx nie . sa jeszcze osoby , ktore staraja sie zyc tak zeby nie niszczyc innych , nie zdradzac .

Gość 30-latka
do płaski brzuch Oj żal mi Ciebie bo odbierasz to bardzo emocjonalnie Nie wiem dlaczego twoj mąż cię zdradza ale z tego co widzę to faktycznie jestes bardzo ciezką kobietą i bardzo nieszczęśliwą Nawet nie potrafisz podejsc z dystansem Spojrzec sie tez na siebie Zastanowic sie co jest może w Tobie nie tak i zacząc od siebie Tylko najłatwiej jest wystawic osąd na kims bo ty przecież jestes idealną żoną

Gość Serafina Pekkala
Noooooooo 30-tka, chyba przegięłaś! A powinnaś być pełna podziwu dla "płaski brzuchhh". I nie doszukuj się w jej małżeństwie czegoś, czego z pewnością nie ma! Może taką samą zasadę stosujesz do rodziny kochanka????????

Gość plaski brzuchhh
i moim zdaniem zmuszasz go zeby z toba byl . Wywalczylas to ,ze z nie nie chodzi , nie sypia , teraz walczysz o to zeby od niej odszedl . Gdyby nie twoja postawa ten romans inaczej by przebiegal , moze by sie skonczyl , a moze nadal bys w nerwach czekala na nastepne spotkanie , a on by wlasnie wyszedl z zona . Ale ty juz wywalczylas ,ze nie wychodzi ,walczysz dalej , walczysz o wszystko . I jeszcze raz , pisze to obiektywnie, a nie tak jak myslisz !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 30-latka
do płaski brzuch Ja też nie zamierzałam nikomu rozwalać rodziny Ja mu się sama do łóżka nie pchałam i nie zamierzam jesli zdecyduje ze nie chce ze mną byc Ja go kocham i moge na niego liczyc on na mnie tak samo A co zycie przyniesie to nie wiem A pomijajc jeszcze wszytsko to uwazasz ze skoro facet nie wraca do domu zaniedbuje rodzine to powodem jest kochanka Ale juz nie bierzesz po uwage tego ze nie chce mu sie wraca c do domu w ktory=m nawet nie moze zaznac chwili spokoju Ja mowie to z wlasnego doswiadczenia bo tez kiedy sama tak robilam i facet spiepszal gdzie piepsz rosnbie Ale przynajmniej potrafie wyciągnąc w niski i nie podchodze do tego tak jednostronnie

Gość 30-latka
moim zdaniem poprostu wina leży po dwóch stronach i nie zamierzam się tutaj z nikim kłócić bo to chyba nie o to chodzi

Gość plaski brzuchhh
30-latka zalosna , jestes naprawde :-0 Nie jestem zdradzana , zapamietaj . Pisze tutaj calkiem obiektywnie . Ale ty nie jestes nawet warta splucia . I pamietaj , ty ponosisz wine za tamto malzenstwo , za tamte dzieci . Zostalas skrzywdzona i krzywdzisz innych . Zalosna baba , ktora niszczy innych . Ale pamietaj , za to kiedys bekniesz , egositko !!!

Gość 30-latka
Masz rację każdy ma prawo mysleć jak chce Ty również

Gość zaakochanaaa
Mój mąż wie o zdradzie i nie odszedł , bo gdzie będzie miał tak dobrze jak z żoną , która o wszystko dba. On nie potrafił zadbać o żonę ale to się dla nikogo nie liczy , bo liczy się to ze to ja zdradziłam . Ludzie którzy oceniają nas nie zaznały tego wszystkiego i najlepiej rzucać oskarżenia. Nie przejmuje się takimi opiniami, nie zdradzają ale pewno robią inne złe rzeczy ale nikogo to nie obchodzi , bo najważniejsza jest zdrada.

Gość plaski brzuchhh
jestes bardzo zalosna 30 -latka . |Ty sie nie wypowiadaj o moim zyciu i mojej rodzinie , bo gowno wiesz . Jestem szczesliwa , wiec nie pisz bzdur . Jestes bardzo zalosna osobka , ktora nie potrafi zbudowac sobie zycia , tylko uczepila sie zonatego i teraz zaciekle walczy o niego . Glupia pinda jestes . A ode mnie to sie odpierdol , bo trafilas kula w plot w tej swojej deducji . Nie trzeba byc zdarzanym ,zeby myslec logicznie ! Szmata jestes i tyle . nie pisz do mnie , bo z takimi szmatami nie rozmawiam .Dziwka i ruchadlo :-0

Gość plaski brzuchhh
I nie musisz mnie zalowac , siebie zaluj , tamtych dzieci i tamtej kobiety :-0.

Gość Serafina Pekkala
Miłego dnia ))))))))))))) I pamiętajcie- NIE WARTO ZDRADZAĆ! Zakochana- jak nie kochasz męża to się rozwiedź, bo to, co razem robicie ( trwacie ) to chore!