Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Ostatnio zamiast skupić sie na wykładach

Polecane posty

Gość Taki_jeden_ten_normalny
alez ... jestes wspaniala kobieta nie mnie oceniac jaki jestem sama sie przekonasz i ocenisz ludzie mówia o mnie roznie ze tworze cuda itp ja po prostu jestem soba nie udaje nikogo ... każdego dnia patrze na swiat kazdego dnia mam inny pomysl kazdego dnia zapisuje ten pomysl a jeszcze innego zaglebiam sie w szczególy

czy potrafię czarowac hmm na pewno nie opieram swojego zycia na iluzji jesli o to pytasz

hmm pozwolisz nabrac mi więcej sily ...? w końcu tez dzieli nas odległość zrozum nie zawsze przychodzi lub dziala odrazu tak jakbyśmy chcieli

a po 2 nie moge tak odrazu cie wtajemniczac w ten stopien magii jaki znam :( nie wiem czy moge bo to silna magia i moze naprawde Cie uszkodzic

nie czaruje cie uwierz mi ... nie moge czarowac boje sie ze kogos uszkodze kiedys juz kogos uszkodzilem swoja magia :((:((( jesli chcesz i bedziesz cierpliwa pokaze Ci kilka zaklec i czarów magicznych zaklec

naprawde mocnych nie będziesz w stanie sie oprzeć

Gość goingdownforher
cos mi sie zdaje ze ta jego magia na slabe jednostki dziala a nie na fikuu mikuuu :D

Gość goingdownforher
fikuu mikuuu nie mysl tyle o facetach, dobra rada ;) pomysl o zyciu inaczej, nie ograniczaj sie jak inni :o

Gość goingdownforher
a nie masz innych spraw na glowie ?

Gość goingdownforher
czasem trzeba je wyciszyc ;) ja wyolbrzymiam sobie dana sprawe i wtedy nie mysle np o kobietach tylko o czyms co wg mnie nie jest wazniejsze - probowalas tak ?

ja zawsze wyolbrzymiałam wszytskie sprawy, w koncu znalazłam luz i spokój, nei zamierzam tego rujnować i popadac w panikę :)

Gość goingdownforher
hehe to mamy cos wspolnego :D a problemy sama rozwiazujesz, czy zawsze szukasz rad ?

Gość goingdownforher
no na forum to wychodzi na ogol na to ze zamiast ci czasem pomoc to Cie zdoluja bardziej :D dobrze ze sama problemy zalatwiasz, bo nikt Cie nie nianczy :classic_cool: ale pewnie wolisz samotnosc niz bycie z byle kim ?

Gość fiku zmiku
NEI

Gość fiku zmiku
ten problem też sama rozwiążesz czy ktoś ci jednak ma pomóc ? :p

tak, wolę samotność niż bycie z byle kim czy nieodpowiednią osobą codziennie wychodzę na spacer do sklepu, kilka razy w tygodniu na uczelnię, czasem fitness (ostatnio mam lenia :) )

Gość goingdownforher
wiesz piszesz tak o wymaganiach co do faceta wiele na tym forum, ale to sa wymagania forumowe i mniemam ze takiego idealnego, a cos mi sie wydaje ze fajny z charakteru i przecietny chlopka by Ci zaimponowal realnie mam racje ?

słuchajcie ... ze względu na "stan braku drania" a przez to formę uzależnienia internetowego i maniakalne pisanie o tym i swoich marzeniach - autorka niedługo nie będzie mogła zaakceptować żadnego z prawdziwych "typów" w realu i poniesie ją w stan fantazji i marzeń tak daleko , ze już z niego nie wyjdzie o własnych siłach i będzie potrzebna jej pomoc specjalistyczna...

czaruje kiedy chce i kogo chce nigdy nie czaruje w ciemno juz raz to zrobilem magia moze uszczesliwiac budowac albo niszczyc i tworzyc nieszczęścia musze cie lepiej poznac !!

Ja już od dawna nie mogę zaakceptować żadnego z prawdziwych "typów" w realu bo poniosło mnie w stan fantazji i marzeń ;)

"wiesz piszesz tak o wymaganiach co do faceta wiele na tym forum, ale to sa wymagania forumowe i mniemam ze takiego idealnego, a cos mi sie wydaje ze fajny z charakteru i przecietny chlopka by Ci zaimponowal realnie mam racje ?" Niezupełnie. Nie szukam ideału. Przecietny i fajny chłopak by mi jednak nei zaimponował (wiem z doswiadczenia )

Gość goingdownforher
to taki facet jak ja podobno przystojny i fajny z charakteru nie ma u ciebie szans ?