Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryjka

Fotelik samochodowy 9-18 (ew.9-25)

Polecane posty

Właśnie jestem na kupnie fotelika dla mojego roczniaka, co prawda z nosidełka jeszcze nie wyrósł, ale w koncu nieubłaganie to nastąpi :) Myślałam nad Besafe izi comfort x3, bo z tego co widziałam w sklepie fajnie rozkłada sie do spania. Czy któraś go ma? jak się sprawuje? Zastanawiam się jeszcze nad Maxi cosi Tobi i Romerem (nie pamiętam modelu). Czy mogłabym prosić jakieś uwagi/rady jesli macie któryś z tych fotelików? Nie muszą być te wymienione, byle miały dobrą ocenę w testach. Nie mam isofixa. Będę dzięczna za wszelkie sugestie :)

Gość lala wawa99
romer king plus czy jakos tak. najlepszy :))))))) no i recaro.

Gość TakaSobieMama:)
Britax First Class Plus : http://tnij.org/px9h U nas sprawdza sie rewelacyjnie :)

Gość namii
też miałam Romera king plus. Byłam z niego zadowolona. Dziecku też pasował. :)

myslałam o kiddy, bo mam teraz inosidełko kiddy i jestem bardzo zadowolona, ale po przemyśleniu wolę fotelik z pasami, mój to jest mały indywidualista, czasem krzesełko do karmienia za bardzo go krępuje, muszę wymontowywać blat, żeby spokojnie siedział, wiec obawiam się, że takim panel zabezpieczający byłby dla niego zbyt wielkim uwiązaniem. A jak na razie uwielbia jeździć autem i wolałabym tego nie zmieniać :) nikt nie ma besefe'a?

Gość upupupup
up

Gość pytajaca.......
Tez polecam Britax First Class Plus

Gość kasia.nz.
My mamy maxi cosi tobi, swietnie sie montuje w aucie i te pasy odchylajace sa super, mozna takze cala tapicerke zdjac do prania i przede wszystkim jeden z najbezpieczniejszych, lecz jedyny minus to slaba pozycja do spania, mi sie tak wydaje, choc malej jest wygodnie.