Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o coś ważnego

CZY WASI FACECI WYZNAJĄ WAM UCZUCIA?

Polecane posty

Bo mój nigdy nie powiedział mi, że mnie Kocha. Zdarza się tak, że w pewnych pieknych momentach mówi " wiesz że tak" chociaż Go o to nie pytam. Ale dlaczego nie powie prosto, Kocham Cię, albo że zależy mu na mnie? Juz mnie to irytuje... Czasami Go pytam, czy w ogóle mysli o mnie poważnie i czy coś do mnie czuje to odpowiada (nawet w złości), że powinnam to widzieć po tym co dla mnie robi itd,że powinnam umieć odczytywać Jego gesty, że nie powinnam miec wątpliwości. Ale cholera swojej byłej mówił i pisał jak ją kocha itd. To mnie dlatego tak boli. Albo kłamie i jest ze mną, bo po prostu jest, albo naprawdę nagle się coś mu w głowie zmieniło i nie powie co czuje, bo nie..

4 lata! Kuźwa mać....

Na bank jest ze mną z przyzwyczajenia i mnie po prostu nie kocha i dlatego nie przejdzie mu takie słowo przez gardło w moją stronę! Po cholere więc ze mna jest. Kuźwa jestem kobietą i potrzebuję takich słów od Niego, dla Niego to dziwne, bo cholera jasna powinnam to czuć sama, a nie On ma mi to mówić. Przykre

Gość fghj
a ja mowilem czesto i mojej to przeszkadzalo nie wiem czemu. az pozniej to juz sie balem cos powiedziec

CZY WASI FACECI WYZNAJĄ WAM UCZUCIA? no ba! zwłaszcza uczucie nienawiści :P

Kurde... uczucie nienawiści to na bank bedzie, jak nie ma uczucia miłości. O nie, nie pozwole robic z siebie idiotki. Albo powie na czym stoje, albo normalnie walne!

Gość sdfgh
a dlaczego kobiety nie lubia jak facet czesto mowi ze ja kocha?

Gość wyznają....
moj mi czasem pisal, a ostatnio zdobyl sie zeby to powiedziec w realu ;)

Gość bubasababubaaa
m.facet jest bardzo wylewny, bardziej niż ja. prawie codziennie mówi, że mnie kocha, albo coś w tym stylu, że jestem cudowna albo coś takiego. ale skoro Twój od początku był mało wylewny, to raczej już się nie zmieni. chyba, że aż tak bardzo Cie nie kochał, a teraz nagle pokocha mocno, to zacznie mówić. ale chyba mało facetów jest wylewnych w słowach, bo sama się dziwiłam, że m.facet taki jest. Powiedz mu, że jesli uważa, że cie kocha, to chcesz to usłyszeć co jakiś czas! A Ty mówisz mu takie rzeczy? Czy też unikasz? Może myśli, że czyny wystarczą?

Gość bubasababubaaa
sdfgh kobiety nie lubią za często, bo myślą, że to już wyuczona formułka :P Ale kazdy lubi słyszec coś nowego. Z biegiem czasu, coraz rzadziej się mówi, że KOCHAM. Jak mój mi mówi, że mnie kocha, to ja nie odpowiadam "ja ciebie też". Odpowiadam lub sama mówię, tylko w chwili kiedy czuję to "bardzo" w sercu. Tzn chyba każdy ma co jakiś czas "fale miłości" taką na maxa (że zdusiłabym go tuląc tak mocno), wtedy to mówią bądz piszę (jak pomyślę o nim tak bardzo mocno) mam nadzieję, że napisałam w miarę zrozumiale. Kocham cały czas, ale są momenty... można to porównać do orgazmu :p sex ludzią się podoba, a orgazm to ta chwila "bardzo" hahaha (oczywiście nie chodzi mi, że podczas orgazmu myślę, że go kocham mocno hahaha)

Gość senninee
Jest 6 rzeczy, których pragnie od kobiety każdy mężczyzna i które sprawiają, że mężczyzna nie będzie widział świata poza Tobą, jeśli mu je dasz. Jest jeden błąd, który popełniają kobiety w komunikacji z mężczyzną, który sprawia, że mężczyzna zamyka się w sobie i nie chce rozmawiać. Są specjalne słowa, dzięki którym mężczyzna poczuje się, doceniony i dowartościowany. Jest 9 zasadniczych powodów zdrady. Pod poniższym linkiem można ściągnąć bezpłatny fragment ebooka pt. TAKTYKA SPRYTNEJ KOBIETY. Publikacja ta pomaga zrozumieć facetów oraz naprawić psujący się związek. Aby pobrać bezpłatny fragment wystarczy podać adres email, na który będzie wysłany link i następnie pobrać fragment w pdf-ie (17 str). http://sprytna-kobieta.zlotemysli.pl/empatia,1/