Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maskotka86

Bez polotu to forum!Zakompleksieni faceci obrażają i wyzywają od dziwek!!

Polecane posty

Gość zonaswojegomeza!!
Nie zapytasz jej chyba na pierwszej czy drugiej randce z iloma spała? Jesli Ci sie szalenczo spodoba to nie bedzie mialo znaczenia dla ciebie ilu miala facetów...zakochasz sie i prawdziwy facet, podkreślam PRAWDZIWY a nie chujek zza krzaków, zrozumie i tyle!

Gość a ja jestem prawiczkiem
a dlaczego prawiczek ma znosic 10 partnerow?

Gość zonaswojegomeza!!
to wejdz sobie znajdz dziewice i nie pierdol tutaj, że nie potrafisz zaakceptowac 10 partnerów:/ nie widze problemu!Jesli nie jestem w stanie czegos zaakceptowac to nie zastanawiam sie nad tym miesiacami!Nie i już...ale nie obudź się jak zostaniesz z ręką w nocniku!:o

Gość zonaswojegomeza!!
:o ja nie wiem, że ja na codzien idąc ulicą mijam takich facetów jak tych z tego forum to ręce opadają:o

Gość nie zabijacie i nie wyzywajcie
Cenzura w przypadkach gdy wypowiedz nie jezd wulgarna to najwyzsza forma uznania złozona adwersarzowi a zarazem przyznanie się do intelektualnej klenski cenzora ale czy ci dyszący nienawisicom menszczyzni to pojmujom ? czy zbyt tempi i agresywni..Nie zabijajcie nas menszczyzni i nie wyzwajcie !! :D

to jest najgorsze ze ciagle trafiam na takie co dziewicami nie sa

Gość nie zabijacie i nie wyzywajcie
Tfu ble bzzyt!! Żli ,ŻŹli!! menszczyzni przestanciecie wreszcie !! stuk! wrrr!! skończcie stom nienwiscio i nie zabijacie nas !! stuk ! Komleksy ,komleksy ! brak Polotu Tfuu psyt ! Alpha Bravo Charlie!!....cholera ! :D

Gość jedna sie wpisala pod czarnym
:D

a co zlego w byciu prawiczkiem? ja np. mialem silny tradzik i nie mialem szans na ladna dziewczyne, do tego przezylem wypadek i grozilo mi kalectwo ktorego uniknalem jednak. jako kaleka utykajacy na nogi nie mialbym szans na stracenie cnoty z kims innym jak prostytutka

nie z mojej winy nim jestem. a i tak uwazam ze nic sie nie stanie jak poczekam na ta jedyna

najpierw trzeba nad wygladem popracowac

o witam! Widze że temat się rozrasta... Wystarczy podrzucic psu mięso...a się rzuci!:o

Jasne, my sie garniemy do wyzywania was. jakos nie zauwazylam, nie ja wyzywam co drugą laskę od szmat i dziwek!:) zresztą...:o generalnie to wspolczuje wam zycia jakie prowadzicie. ale to jest wasze zycie i wasza sprawa.tylko nie uskuteczniajcie w swoim prawdziwym zyciu, tego ktore prowadzicie tutaj...chociaz wasza ekstra pewnosc siebie wynika pewnie z anonimowości. mam nadzieje, ze w realu jestescie bardziej spontaniczni w tym co robicie!:) ja skończylam swoje wypowiedzi w temacie. nie mam zamiaru dyskutowac w Wami, skoro macie mnie za dziwkę, jeśli zaczelam temat tego typu a nie siedze i nie uzalam sie nad sobą po rozstaniu z jakimś babiarzem...:o

Gość z reguły ;)
co ztym polotem ...? Nie każdy Leo(n)to zaraz Tołstoj ;) nie każdy Olaf to ..tu nawet brak dobrego przykładu ..no wyluzujcie trochę ;)

Gość dla mnie to normalne
ze facetow drazni przeszlosc kobiet

"generalnie to wspolczuje wam zycia jakie prowadzicie." Wyjaśniło się. Ona tu z litości jest. Takie mission of mercy dla nas. "ale to jest wasze zycie i wasza sprawa.tylko nie uskuteczniajcie w swoim prawdziwym zyciu, tego ktore prowadzicie tutaj' Nie mogę mówić za innych ale każdego dnia uskuteczniam swoją izolację od takich jak ty. "mam nadzieje, ze w realu jestescie bardziej spontaniczni w tym co robicie!" Trudno o spontaniczność przy czytaniu książek.

Gość mario bros 89
,, Nie mogę mówić za innych ale każdego dnia uskuteczniam swoją izolację od takich jak ty. ,, Ja tez. Autorka to przyglup , nick adekwatny do charakteru szmaty.

A przepraszam Autorka jest szmatą bo co?!Bo broni kobiet ktore na tym forum , jakikolwiek temat by nie powstał , są wyzywane od szmat, dziwek , kretynek...przez zgorzkniałych facetów, którzy szukają na takim forum poparcia a w rzeczywistosci i realu nie mają odwagi tupnac nogą tylko chodzą przy ścianie? o maj gat! :o co za debilizm! Mi się osobiscie podoba ten temat i zgadzam sie z maskotką, nie wiem czemu tyle w was zawiści drodzy chlopcy?Czyżby życiowa niemoc znalezienia dziewczyny, ktora by na was chciała popatrzec?:D

"Bo broni kobiet ktore na tym forum , jakikolwiek temat by nie powstał , są wyzywane od szmat, dziwek , kretynek" Broni? Jak broni? Tu każdy jest wyzywany. Nie trzeba mieć cycków aby należeć do tej jakże licznej grupy. "przez zgorzkniałych facetów, którzy szukają na takim forum poparcia a w rzeczywistosci i realu nie mają odwagi tupnac nogą tylko chodzą przy ścianie?" Jak ja ostatnio tupnąłem nogą to od trzech dziewczyn usłyszałem, że się mnie boją. No to teraz pójdę na całość i zacznę się bawić w głuche telefony. Jeśli jakakolwiek będzie chować się pod kołdrę na dźwięk komórki to będę spełniony :D "nie wiem czemu tyle w was zawiści drodzy chlopcy?Czyżby życiowa niemoc znalezienia dziewczyny, ktora by na was chciała popatrzec?" Nie. Tego typu posty jak twój zakończone w dwuznaczny sposób sugerujący wyższość.

mam 25 lat. a co tobie do tego? na co dzień spotykam normalnych facetów, a nie takich popaprańców.i wielu z nich jest samych i mają zupełnie inne poglądy a nie siedzą w domu na babskim forum cały dzień, bez pracy obowiązków pasji i użalają się nad sobą...:o nad swoim życiowym niedołęctwem! Ile to można się dowiedzieć o polskiej społeczności na takim "prostym" forum internetowym!

"a nie siedzą w domu na babskim forum cały dzień, bez pracy obowiązków pasji i użalają się nad sobą." Ja akurat siedzę przed pracą a czas na pasję już był dzisiaj.

Gość rodzina to przezytek
na ktorym zarabiaja przede wszystkim inni ........ watpliwa korzysc dla faceta facet czy kobitka moze sie realizowac w zyciu na wiele sposobow ale potrzebuje do tego przede wszystkim kasy kobiety sa fajne na poczatkowym etapie znajomosci jak jest swiezosc poznawania zycie nabiera sensu jak masz finanse i mozesz realizowac swoje marzenia a nie ze sie zwiazesz i robisz bachory

Gość TetsuoTu
Dla mnie związek z taką kobietą byłby poniżej mojej godności. Czułbym się jak śmieć, ścierwo, które nic lepszego nie stać. Żaden prawdziwy facet nie weźmie sobie mocno zużytej kobiety dymanej przez stado innych samców,nadajesz się dla miękkich fiutów, i frajerów,jesteś tylko dobra do łóżka nie do poważnego związku.

Ludzie, to wy oceniliscie mnie jako szmate czy dziwkę tylko dlatego ze zalozylam taki a nie inny temat!!!!!przypominam:) Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, bo partnerów do seksu miałam przez cale swoje 26 letnie zycie DWÓCH!w tym z jednym z nich jestem od kilku dobrych lat...z drugim ( a w zasadzie tym pierwszym w tych sprawach ) uprawiałam seks w zwiazku a nie tak o! Lubie seks, nawet bardzo, ale tylko ze swoim partnerem.bo zdrady nie uznaję. jesli dla was to dziwkarstwo to nie wiem jak mam już z wami rozmawiać, ja mam calkiem inne zdanie na ten temat. nadal nie rozumiem co jest złego w tym, że próbowałam dowiedzieć się dlaczego macie takie podejście do nas do kobiet ( mowie ogolnie bo również jestem kobieta) . A dla was NA PEWNO ALE TO NA PEWNO sie puszczam:o jakie to niedojrzałe! jestem kobietą i mogę bronic innych kobiet i nie zabronicie mi tego, ale posluchajcie najpierw co mam do napisania a nie atakujecie mnie jak pchły jakieś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie tlumacz sie:) napisalas ze obrazaja i wyzywaja zalozylas temat w ktirym nic chamskiego nie napisalas i mimo ze wyraznie napisalas ze mialas 2 facetow to zostalas wyzwana od kurew i szmat jakies pytania?:) z wiatrakami sie nie walczy, to obcy ludzie i olewaj ich pisanine:)

Gość Zuzanna Amelia & 23
Popieram

Wiesz...wlasnie to mnie tu smieszy że człowiek zada jedno dosc wazne pytanie i już zostanie zbluzgany!Tak jak ja na przykład :):):) Ja zapytalam o co chcialam zapytac, napisalam co chcialam napisac i kazdy tak naprawdę ma prawo skomentowac tematy jak chce, ale czegos takiego sie nie spodziewalam... byc moze jak na swoj wiek jeszcze nie znam zycia, tego forumowego zycia i nawet nie chcę go poznawać! Przeciez w realu nikt nie mialby powodu nazwac mnie dziwką:) w realu w ogole zaden cwaniaczek nikt tak o kobietach nie mówi!

nie przejmuj sie wiadomo ze tutaj wiekszosc jest bardzo "odwazna" i poziom widac wlasnie u gory jakis durny tekst powtarzany po sto razy czy pomarancza ktora napisze ty szmato itd

Gość Zuzanna Amelia & 23
Zapamietaj sobie jedna zasade - winni sie tlumacza. Jesli nie masz sobie nic do zarzucenia to sie nie tlumacz.