Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maskotka86

Bez polotu to forum!Zakompleksieni faceci obrażają i wyzywają od dziwek!!

Polecane posty

Tamari, ja sie nie przejmuje bo nie mam zupelnie sie czym przejmowac!!! Niech sobie piszą, moze im to ulge jakąś przyniesie, jak poobrazają kobiety....no tak bo mają wielkie usprawiedliwienie jakim jest odrzucenie przez płeć piękną i niemoc odnalezienia tej jednej jedynej kobiety, która dałaby im pełną rozkosz cielesną!!;)

Gość wiadomo że te które bronią tej
żeleczek przeczytaj jeszcze raz co tam pisze.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Maskotka - ublizanie kobietom czesto ma swoje seksuologiczne uzasadnienie.

Gość Magdalennn_
Powiem tak. Dla mnie facet, który sypiał z wielona laskami jest tak samo puszczalski ,jak dziewczyna która miała wieluu partnerów. Facet, który wieku 30 lat mieszka z rodzicami, nie ma stałej pracy jest tak samo żałosny jak kobieta w tym wieku bez pracy i przyszłości.

Gość Magdalennn_
Aaaaaa bronię Autorki:) Miałam w życiu tylko dwóch partnerów, ten drugi jest moim mężem:)

'wcale sie nie dziwię że nikt jej nie chce i piątkowy wieczór spedza pijąc przed ekranem komputera" jak się codziennie zapierdala, to piątkowy wieczór przed kompem jest zbawieniem. a facet po drugiej stronie pokoju męczy Mass Effect 3 :D

Gość hamesz bond
no to super tworzycie związek, nie ma co!!Facet gra w gry a laska pije piwo przed kafe :classic_cool:

Gość hamesz bond
jak ja zapierdalam caly dzien czy tydzien w pracy to wieczorem mam ochote na spedzenie czasu z moim facetem, robimy cos razem, rozmawiamy chociaz a nie ze kazde osobno.Po to tworzymy zwiazek, zeby dzien spedzac osobno pracowac czy uczyc sie a wieczory są dla nas, takie są normalne związki a nie jakieś wypaczone :classic_cool:

Gość mentaI cut
ale o co wam chodzi? im więcej takich co uprawiają seks tylko jeśli są w związku tym mniej zdrad

Gość hamesz bond
jesli juz to sama!!!! a nie sam;p

Gość Magdalennn_
no sama sorry

Gość żeleczel
"to wieczorem mam ochote na spedzenie czasu z moim facetem, robimy cos razem" no tak, bo przy kompie to już nie można rozmawiać, komp odbiera mowę :D a już nie mówiąc o tym, że posiedzenie na chwilę przy kompie pewnie wyklucza seks i w ogóle związek :D🖐️ cóż, w takim razie ty dzisiejszego wieczoru jak widze też nie spędzasz ze swoim facetem :D

Gość nie mozna nikogo
obrazac ale laski po wielu partnerach nie chcialbym miec

Gość dziewczyna z zasadami
„nie wyobrazam sobie zeby 1. facet z którym jestem , dodam normalny facet, nie chcial ze mną byc tylko dlatego ze PRZYPUSCMY!! mialam "bujną" przeszlosc! 2. siedzial na forum i obrazal inne kobiety...w ogole mowil o innych kobietach w taki sposob!:] Ja także sobie tego nie wyobrażam. Taki facet to chyba nie widzi w kobiecie nic poza seksem,skoro dostrzega tylko jej przeszłość i ocenia ją głównie przez jej pryzmat. „Powiem tak. Dla mnie facet, który sypiał z wielona laskami jest tak samo puszczalski ,jak dziewczyna która miała wieluu partnerów. I nie tylko dla Ciebie :) „zaden facet nie chce byc z kobieta ktora uprawiala seks bez zwiazku? zadna kobieta nie chce byc z facetem, ktory ma takie poglady na ten temat! otóż to!!! „Dla mnie związek z taką kobietą byłby poniżej mojej godności. Czułbym się jak śmieć, ścierwo, które nic lepszego nie stać. Żaden prawdziwy facet nie weźmie sobie mocno zużytej kobiety dymanej przez stado innych samców,nadajesz się dla miękkich fiutów, i frajerów,jesteś tylko dobra do łóżka nie do poważnego związku. No to wytłumacz,jak to możliwe że nie jest poniżej Twojej godności w ogóle iść do łóżka z kimś takim? Zastanawiające,że nie czujesz się wtedy jak śmieć. Przecież się poniżasz. O,i tu coś ważnego. Taki facet się poniża,ale kobieta z którą poszedł do łóżka niekoniecznie,jeśli ona nie widzi tego faceta jako szmaciarza tylko partnera z którym się po prostu prześpi. Chyba jednak na nic lepszego Cie nie stać,jeśli w ogóle bierzesz sobie do łóżka taką która jest mocno zużytaczemu od razu nie wziąć tej lepszej?? Dla mnie natomiast poniżej godności byłoby związać się z kimś takim jak Ty. Jednak czekam na kogoś kto ma do zaoferowania czystą duszę. „w późniejszej sferze życie chyba żaden facet nie chciał by mieć na stałe kobiety, która wczesniej sobie sypiała dla samego sexu z kolegami... A dlaczego dziewica miałaby chcieć takiego? No dlaczego?? My mamy większe prawo do dobierania sobie świeżych i czystych*** mężczyzn :P W życiu nie można mieć wszystkiego coś za coś. Albo sam będziesz czysty i wtedy będziesz mógł liczyć na czystą,albo będziesz brudny i będziesz brudził się z tysiącem innych brudnych podczas seksu stajesz się z kimś przecież jednym ciałem więc nie łudź się że jesteś nie zużyty. „po prostu różnica polega na tym, że prawik-leszcz nazwie taką kobiete szmatą na tym forum , natomiast gosc ktory rucha taką laske, rowniez nazywa ją szmatą ale w głowie albo wsród najblizszych kolegów.. Pewnie tak samo żałosnych kolegów jak on. I to że taki gość taką laskę tak nazywa to przesądza o tym że sam siebie tak nazywa ;] seks to jednośc jak mówiłam. „ w obu przypadkach ta kobieta jest szmatą.. a dodatkowo ją zapina typek i to wszystko na co ma narzekać taki gość? wiadomo, że nie powie jej tego wprost bo on czerpie z tego korzysci.. ale wierz mi, w jego glowie ona tak samo jest szmatą jak w głowach tych prawiczkow ktorzy tutaj o tym piszą a jeśli myslisz, ze jakiś facet tak nie myśli BO CI TAK POWIEDZIAL to hahaha nie znasz nas chwalisz się czy żalisz? Odnosze takie przerażające wrażenie że mówicie o tym z jakąś dumą, i tak jakbyście byli przekonani o tym,że dowaliliście tym wszystkim kobietom. "Hahaha nie znasz nas"to może i lepiej bo jakby się faceci o tym przyznawali to szanujące się kobiety by już z nimi nie chciały mieć nic wspólnego. A faktycznie macie być z czego dumnym,no jak cholera.. „zaden facet nie chce takiej, ktora uprawiala seks bez związku No tak i kolejny który uważa że ma prawo odzielać ale kobieta to już tego prawa nie ma..ona nie może czuć pociągu do faceta i potrzeby seksualnej bez związku ona koniecznie musi czekać na tego jedynego.Tylko po co ma na niego czekać jak może się w tych czasach nie doczekać? Skoro faceci to tacy ruchacze? A takie kobiety nie chcą ruchaczy bo dlaczego niby miałyby chcieć.. „laski po wielu partnerach nie chcialbym mieć Jak się z kims sypia to także w pewnym sensie z jego byłymi partnerami. Bo się można było zarazić czymś np. No i załóżmy Zenek się przespał z Wiolą która przed nim spała z 10, potem z Krysią która spała z 20 i jeszcze z 30 tego typu kobietami. I potem dziewica miałaby się zgodzić aby tym swoim penisem wszedł i w nią?? Po co miałaby to robić? A jemu to już nie zrobi roznicy w tej chwili skoro i tak ma licznik 1000. „a dlaczego prawiczek ma akceptowac bujna przeszlosc kobiety? „a ja jestem prawiczkiem i nie moglbym byc z taka ktora uprawiala seks bez związku „a dlaczego prawiczek ma znosic 10 partnerow? „nie jestem katolikiem. ale jako prawiczek mam prawo nie byc z taka kobieta. normalna dziewczyna zrozumie, ze prawiczek po prostu nie pasuje do takiej ktora miala seks bez związku „ale widzisz moje poglady juz sa inne i sprawiedliwe. a ty mnie potepiasz. ja jestem tylko prawiczkiem. dlaczego mam znosic ze dziewczyna uprawiala seks przygodny oraz seks analny skoro sam tego nie robilem? Prawiczek nie musi akceptować babiarz powinien a jak tego nie robi to jest jakiś nie logiczny Bo dlaczego miałby nie akceptować kogoś kto uprawiał już seks analny,skoro on tez już go uprawiał? ;) „ja nic nie mam do kobiet, ktore mialy przygody, nie uwazam ich za dzi**i. ale takie nie sa dla mnie. niech sie wiaza z babiarzami Słuchajcie kolegi :) wiążcie się z takimi bez związku. Wiecie między innymi dlaczego Was nie rozumiem? Bo skoro związek i tak opiera się na seksie w dużej mierze,zwłaszcza dla facetów to skoro dla samego seksu pożądacie takiej z dużym przebiegiem to czemu to dla was Az taka przeszkoda związac się z taką? Pasowalibyście przeciez do siebie i bylibyście dobrani seksualnie. A z dziewicą raczej nie,bo dla dziewicy co innego jest w seksie wazne. Dla mnie wazna jest intymność i wyjątkowość tego aktu,dlatego tez sprzeczne byloby się wiązac z kims kto na te sprawy patrzy tak odmiennie ode mnie. Kto swoją intymność złamał i sprzedał dziesiątki tysięcy razy, i tym samym nie jest już wyjątkowy,a staje się zwykłym samcem. A skoro Wy w dziewicy dostrzegacie wyjątkowość to jak tego chcecie to się dla tego poświęccie..i odpuśćcie sobie seks bez związku. I zastanówcie się, co takiego możecie takiej dziewicy ofiarować,czym jej zaimponować. Bo chyba nie zacofanymi poglądami,agresją i brakiem szacunku do własnego ciała? No chyba że chcecie być z kimś kto gardzi wami. Takie odwrócenie piłeczki wyście gardzili tamtymi kobietami,ta jedna pogardzi za to wami. „Mnie natomiast śmieszy jak faceci piszą, że chcą dziewicy a potem użalają się, ze ta dziewica im laski nie chce zrobić No to niech się zdecydują w końcu- chcą "czystej", czy chcą fajnego seksu? Bo często te dwie rzeczy nie idą w parze No właśnie,czysta jest wartością dla kogoś kto sam jest czysty bo wtedy to faktycznie staje się wyjątkowe..a dla takiego babiarza fajny seks ogranicza się do doznań cielesnych,skoro mogą z kimś się seksić i tym kimś gardzić,aż na tyle oddzielają jakiekolwiek emocje od seksu. Dlatego to nie logiczne ze chcą dziewicy,chyba że potrzebują aby ktoś był w nich wpatrzony jak w obrazek i patrzył tylko na ich ciało..takie psy ogrodnika. „a strach smutek i zakompleksienie Was wprawia mnie w dobry humor. Mnie raczej wprawia w jakiś żal,współczucie zdziwienie..tu się nie ma z czego śmiać. „Szukacie pomocy na forum, bo nie potraficie rozmawiać w realu, każdy z was jest takim wirtualnym uosobieniem Polaczka downa. Co w tym złego że ktoś szuka pomocy na forum?? Nie obrażaj downów. „Tak już jest, kobieta powinna się szanować, a mężczyzna być pewnym siebie i przejmowac inicjatywę. Jak facet ma być pewnym siebie to musi się także szanować. I taki facet na pewno ma inne poglądy na takie sprawy niż Wy on bowiem nie musi się dowartościowywać kosztem innych no i wie że nie szanując innych nie szanuje i siebie a seks jest zbyt wartościowy by go uprawiać z byle kim :) "informacje o swoim zyciu sexualnym nalezy zachowac tylko i wylacznie dla siebie jakiekolwiek by ono nie bylo" Niekoniecznie. Ja tam wolałabym nie mieć tajemnic przed kimś kto ma mnie kochać i akceptować taką jaką jestem. No właśnie taką jaką jestem więc jakby nie zaakceptował czegokolwiek we mnie to niech się goni. „dla mnie to normalne ze facetow drazni przeszlosc kobiet Normalne ale tylko jak sami mają nie drażniącą przeszłość. Poza tym dla kobiet to również normalne drązniąca przeszłość facetów. *** używam okreslen czysta i brudny dla pewnego porównania potrzebnego w tej dyskusji - ja akurat w taki sposób nie patrzę na ludzi - w każdym razie nie jesli chodzi o sam fakt uprawiania z kimś seksu.

"nie od dzis wiadomo ze klucz ktory otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem, natomiast zamek ktory mozna otworzyc wieloma kluczami jest do d**y" jak ja "kocham" to powiedzenie ;] normalnie wymyślił je chyba jakiś totalny palant w odniesieniu do kobiet i męzczyzn.ale idąc tym tropemniech będzie : facet jest kluczem. Otwiera jednak dużo złych jakościowo zamków,które dadzą się otworzyć praktycznie od razu i to każdemu. Bez trudu więc dopuszczą klucze kiepskie. Tak,że właściwie funkcja zamka i klucza zostaje zatarta bo nie wiadomo już kto kogo otworzył. Bo czy w ogóle otworzył skoro zamek był już otwarty wcześniej przez inne klucze? (albo właściwie otwarty został tylko raz błonę dziewiczą przebija się tylko raz) Co więc z niego jest za klucz? Chyba raczej marny,skoro nie mierzy wyżej. Oczywiście po czasie może próbować ale wtedy już dostęp do dobrych zamków będzie bardzo trudny. Bo dobre zamki nie dadzą się otworzyć byle kluczowi. Dostęp do nich jest bardziej wymagający. Klucz przyzwyczajony do łatwizny nie da sobie rady. Chyba że przekrętem. Ale kłamstwa mają krótkie nogi. Dobry zamek z definicji jest dobry i nie dopuszcza wielu kluczy. Na pewno więc odpadną te zużyte klucze ( tak klucze też bywają zużyte,stare,brudne i zepsute). Tak,ja jestem takim „dobrym zamkiem. I jak mało co,odrzuca mnie u facetów takie podejście. Taki prymitywizm i hipokryzja. Powtarzacie gadki o kluczu jakby to przesądzało o całej sprawie. Tymczasem to Was tylko pogrąża w oczach porządnych kobiet. To marne,bardzo marne usprawiedliwienie,właściwie to wydumane. I jak mniemam,nie za bardzo przemyślane. Dla mnie pokazuje,że chcecie się w ten sposób dowartościować. Nie czujecie wartości w swoim charakterze i postępowaniu więc staracie się przekonać siebie i innych,że jako męzczyzna macie większą wartość niż kobieta,ba,że to co robi kobieta i co może o niej źle świadczyć w Waszym wykonaniu świadczy o Was bardzo dobrze. Bo dla Was to inna czynność niż dla nich. Tak jakby to szło tylko w jedną stronę. Jakby to zawsze kobieta coś oddawała a mężczyzna brał. To może posuńmy się dalej?? Kobieta powinna się obrzezać i zaszyć,aby mąż miał pewność że jest całkowicie „czysta i w ogóle nie powinna czuć przyjemności z seksu,bo to taaakie nieprzyzwoite,to przecież ma być dla mężczyzny a nie dla kobiety. Hmm czyżby to takie zacofanie ?? Jesteście ograniczeni,bo nie potraficie spojrzeć z innej perspektywy,szerzej. Kobieta przecież też bierze przyjemność a mężczyzna jej ją daje. I kobieta ma naturalną potrzebę seksu i ma prawo ją zaspokajać jak i z kim ma tylko ochotę I nie znaczy to,że jest łatwa bo jak może być łatwa skoro nie zawsze w tej relacji w ogóle jest etap zdobywania?? To jakieś złudzenie z tym że facet zawsze zdobywa. Jak kobieta sama go prowokuje to może to raczej ona go zdobywa a on łatwo ulega jej wdziękom? I to on jest wtedy łatwy! A jak są pijani i uprawiają seks bo „tak wychodzi? Wtedy nawet może ciężko być określić kto to zaczął. A jak facet zapłaci dziwce? No dobra,wtedy jeszcze ma jakąś pozorną władzę nad nią. I tylko ona daje mu przyjemność..ale za to on jej daje kase a ona ją bierze czyli nadal branie i dawanie jest obustronne. I w ogóle co to za sztuka zdobyć kogoś łatwego kogo może zdobyć każdy?? Toż to żadna duma dla faceta,musi być naprawde zakompleksiony żeby się dowartościowywać łatwymi zdobyczami. Wychodzi więc na to że w relacji w której relacja klucz-zamek jest tylko pozorna bo nikt nikogo nie otwiera (choćby takie jak opisane powyżej) zarówno męzczyzna jak kobieta powinni być sądzeni tak samo. Można ocenić róznie czy to kurwiarze i dziwki czy ludzie wyzwoleni dbający o własne potrzeby. Załóżmy więc że kobieta jest dziwką. A facet kurwiarzem. To facet w tej sytuacji jest gorszy,bo mało że kurwiarz to jeszcze hipokryta. Ograniczony hipokryta,który zwala wszystko na innych i widzi ich w gorszym świetle i dowartościowuje się kosztem kobiet,z którymi sypia. Niesprawiedliwy do tego i myslący stereotypami o kobietach i facetach. Nie szanuje kobiet a wiec także i siebie. Tym bardziej,że przecież sypia z kimś kim gardzi?! Jak to może być? Wytłumaczcie bo ja tego nie pojmuję. Co to za przyjemność uprawiać seks z kimś kim się gardzi? Kogo uważa się za brudnego? Poza tym to logiczne,że jak kobieta jest brudna to facet który się z nią zadaje w ten sposób też staje się brudny. Stają się jednym ciałem,kiedy uprawiają seks. Jakoś choroby weneryczne nie są przeznaczone tylko dla kobiet facet może się zarazić a więc tym samym może być podobnie brudny i zużyty. Ja szanuje swoje ciało więc chce „to zrobić z kimś na kim mi będzie zależało bo moje ciało to moja prywatność i byle kto nie ma do niego prawa. Tymczasem facet potrafi swoje ciało odkrywać przed kimś kogo uważa za najgorsze dno!! Za skończoną dziwkę!! Jak to świadczy o nim samym? Seks to dla tego kogoś tylko brudna fizjologiczna czynność. Co myślicie robiąc to? „ale jebana szmata,jak dobrze ją posunąć? To jakiś absurd przecież! Wy w ogóle macie jakąś intymność? Potraficie się szanować? I jak w ogóle coś takiego może sprawiać przyjemność? A jak sprawia to zwykła przyzwoitość powinna nakazywać aby szanować kogoś,kto zrobił dla nas coś miłego,wyświadczył przysługę. Klient dlatego też nie powinien gardzić prostytutkami jakiekolwiek by one nie były zużyte i zeszmacone zrobiły coś dla niego,umiliły mu czas,zaspokoiły jego potrzeby. Nagość to także jakaś tajemnica,czy mówicie swoje sekrety ludziom którymi gardzicie?? A ciało jakoś im udostępniacie..to z Was są dzikusy i zwierzęta. Jeśli nawet to potrzeba fizjologiczna to ja tam wole srać do czystego prywatnego kibla,a gdy już przyjdzie mi to zrobić w publicznym to staram się unikać jakiegokolwiek kontaktu z nim by czegoś nie złapać dokładnie obkładam papierem. Ale w seksie nie można się dokładnie zabezpieczyć,zawsze jest ryzyko. Robiąc to z byle szmatą o której wiecie że jest byle szmatą narażacie swoje ciało na rózne choroby,czyli się nie szanujecie. No i teraznagle przychodzi olśnienie i pragniecie „tej jedynej czystej..myślicie że czysta będzie chciała brudnego?? A co on ma jej do zaoferowania? „doświadczenie w zwierzęcym seksie ze szmatami którymi gardził? Będzie musiał się raczej nauczyć jak dbać o drugą osobę,jak się z kimś kochać a nie pierdolić i szmacić. Ponieważ to nie darmowe pierdolenie będziecie także musieli sobie na to co lepsze zapracować. I powiem Wam,że takim jak Wy niekoniecznie się to uda. Zbyt bardzo przywykliście do szmacenia. Kręci was to,kreci i podnieca przecież przez lata podniecało. Więc jak wasza czysta nie będzie chciała się brudzić nieprzyzwoitym seksem analnym,to odwrócicie się i polecicie do tej skażonej i wzgardzonej szmaty,bo bez tej szmaty żyć nie możecie mimo że jest tylko szmatą. Bo tacy jesteście świetni i niezależni faceci,takie wyższe i inteligentniejsze jednostki. I tak się nauczyliście szanować świat. Szanować to,co każdy człowiek powinien szanować a nie tylko jego połowa. Bo połowa to nigdy nie jest całość. Bo dwie połówki jabłka nie są połówkami,kiedy jedna jest już tylko podgniłym ogryzkiem. I to niezależnie od tego,czy będzie to strona prawa czy lewa. Ale Wy wtedy powiecie dalej,że macie takie prawo!! Że facet może zdradzać! Bo jesteście rozgrzeszeni. Właściwie możecie także i zabijać. Możecie posunąc się dalej bo i czemu nie. Morderca i pedofil też się przecież jakoś wytłumaczy. Ale nie wciskajcie kitu innym,że tak ma być,że to jest ok. Bo nikogo poza tymi waszego pokroju nie zdołacie przekonać. A ja powiem inaczej ja mam prawo wymagać czystości od mężczyzny,bo sama jestem czysta. To jest sprawiedliwa zasada i żadna szanująca się kobieta nie spojrzy przychylnie na takich jak Wy. Dla nas to żaden powód do dumy i jakoś nie widzimy żebyście byli lepsi od tych kobiet. Widzimy za to,że niie powinniście szukać czegoś,czego sami nie możecie dać. To nie jest honorowe i nie jest w porządku. Wymagajmy najpierw od siebie,potem od innych. Także prawiczki nie przejmujcie się za bardzo.Wy możecie oczekiwać dziewicy. Wy tak. Ci babiarze nie. Oni niech się dalej babrają w swoim brudnym i zakłamanym życiu. I wiedzcie,że nie,nie jesteście dla mnie gorsi dlatego,że spaliście z kimś bez związku. Nie. Ja nie jestem ograniczona i nie oceniam nikogo tylko przez pryzmat jego seksualności. Raczej bardziej patrze na jego poglądy,na to co sobą reprezentuje. Wy reprezentujecie pustkę mentalną,macie w sobie coś czym ja osobiście się brzydzę. To coś tkwi w Waszych mózgach, w Waszych duszach ( o ile je jeszcze macie). Bo przekonana jestem,ze nie dotyczy tylko tego,jakie macie spojrzenie na kobiety w sprawach seksu. Hipokryzja zazwyczaj sięga dalej. A ja mimo że jestem dziewicą to nie uważam kogoś za kurwiarza bo spał bez związku jeśli to było przyjazne i bez poniżania i gardzenia tak jak u Was to zupełnie co innego. Faceci hipokryci dla mnie jesteście skończeni. Przynajmniej dopóki nie dojrzejecie, nie nabierzecie pokory,nie pozbyjecie się zaściankowego postrzegania świata,nie nabierzecie szacunku dla kobiety jak dla pełnowartościowego człowieka. U dobrych zamków nie macie szans,kwalifikujecie się jako marne klucze : ) Dlatego radzę Wam zejść na ziemię i pozbyć się wygórowanych oczekiwać z kosmosu,co by się wszystkim lepiej żyło. Więcej realizmu i krytycznego spojrzenia w stosunku do siebie. Do ideałów to Wam daleko,oj daleko. Do pięt nam kobietom nie dorastacie. I nie ważne ile macie kasy czy czegokolwiek innego materialnego.

wcale sie nie napociłam,nawet mi troche zimno :D Myslisz że to jakieś poswięcenie napisać długiego posta? Ja tam lubie długo coś pisać.Wyczerpywać temat. Gdybym nie lubiła to bym tego nie robila przecież :D Nie musi nikt czytać a nawet czasem nie powinien :D Więc tą idiotkę to sobie daruj,w ogóle mnie nie znasz ;)

Gość gorzej jak prawiczek
trafia na doswiaczona :O

"jak ja "kocham" to powiedzenie ;] normalnie wymyślił je chyba jakiś totalny palant w odniesieniu do kobiet i męzczyzn" Powiedzenie jest prawdziwe i choćbyś się zesrała z wysiłku wymyślając jakieś pożal się panie boże interpretacje - to nic nie poradzisz. Żaden mężczyzna nie chce kogoś z przebiegiem jak kasa w Tesco ale jeżeli mężczyzna podoba się kobietom to inne zaczynają się same zastanawiać czy nie jest to ktoś naprawdę ciekawy i wyjątkowy. Ktoś kogo mogą "nawrócić" swoją "magiczną" cipką . Biologii nie przeskoczysz. Mężczyźni mają trochę inne potrzeby i o ile dla kobiety jest to znalezienie tego jedynego (przy okazji przeskakując z łóżka do łóżka twierdząc w swojej obronie, że była wykorzystywana) o tyle mężczyźni nie kryją się z tym wcale. Zależy im na jak największej liczbie potencjalnych partnerek Jeśli facet wygrzmocił sporo lasek albo ma ten cały know how na temat relacji damsko-męskich to będzie wiedział jak dziewczynie zawrócić w głowie - nie ważne czy zakonnica czy modelka z wybiegów. On zrobi to co zawsze a ona będzie wierzyć, że ma przed sobą ideał. I tak to się kręci...

"a ona będzie wierzyć, że ma przed sobą ideał" tiaaa, do pierwszego "kochanie, to co, sprzątamy razem? " :P

"tiaaa, do pierwszego "kochanie, to co, sprzątamy razem? " " Wiele to wysiłku go nie kosztuje. A jeżeli juz ją do łóżka zaciągnął a kolejne ma w kolejce to co straci jak odmówi.

"A jeżeli juz ją do łóżka zaciągnął a kolejne ma w kolejce" myślisz, że do każdego stoją kolejki? :D btw, mój chłop się strasznie "udomowił", to chyba starość już :P

"aparat kupiony? " Narzeczony mojej siostry ma kompakt sony - niby ten z lepszych a już na 100ISO widać kaszę. Pierdolę kompakty, zbieram na lustro. "myślisz, że do każdego stoją kolejki?" O ile nie siedzi w domu to poznaje sporo kobiet.

bo sony są cienkie. "O ile nie siedzi w domu to poznaje sporo kobiet." nie no, mój wychodzi: na zakupy ze mną, na uczelnię (100% facetów na roku), na kursy z jegop dzieciny (tyleża samo facetów). zaczynam się bać, że jakiś gej się doczepi :D no ale w sumie może zarwie jakąś babcię w tramwaju :D

Gość jkkjkjkkjkjkjkk
bądź co bądź jeśli kobieta zgadza sie być z kimś z przeszłością a facet nie to znaczy że kobieta jest mniej powierzchowna. A jak facet sam przyczynia sie do tego,że jest więcej kobiet łatwych to niech potem nie narzeka że coraz mniej dziewic a powiedzenie z zamkiem i kluczem jest do dupy i usprawiedliwienia facetów na to są żałosne. I nie rozumiem,jak facet może sypiać z kimś kogo uważa za szmatę i samemu przy tym nie uważać się za szmaciarza i jeszcze liczyć potem na wartościową kobiete podczas gdy sam jest pustym gnojem. No za cholere nie rozumiem takiego pojmowania świata..jest strasznie porąbane.Chore. Ale takim kretynom sie nie przetłumaczy więc dalej będą bronili swojego durnego powiedzenia i zjebanych zwierzęcych poglądów.

Gość jkkjkjkkjkjkjkk
i niech ktoś wytłumaczy co za przyjemność spać z kimś kim sie w myslach pogardza...toż to jakieś zboczenie jest.Już bym wolała sobie zwalić i zachować godność widać tak to jest zrobione,że mężczyzna nawet nie wie czym jest szacunek do siebie i innych

"jeśli kobieta zgadza sie być z kimś z przeszłością a facet nie to znaczy że kobieta jest mniej powierzchowna." Jak dziewczyna ma kisiel w majtkach to jej nawet 20 byłych jej faceta nie przeszkodzi. "a powiedzenie z zamkiem i kluczem jest do d**y i usprawiedliwienia facetów na to są żałosne." Teza poparta jakże rzeczowym argumentem. "I nie rozumiem,jak facet może sypiać z kimś kogo uważa za szmatę i samemu przy tym nie uważać się za szmaciarza " Byle troll coś napisze a inne będą to międlić w nieskończoność :D