Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaa123

Czy wasi chłopcy miewają wzwody podczas przytulanek?

Polecane posty

Bo mojemu zdarza się to często.Kiedy siedzimy np. u mnie w pokoju i się przytulam czasami czuję że ma wzwód.Ja uśmiecham się tylko i nic z tego nie robie ale dla mnie to troszke dziwne.Ciesze się na myśl że mu się podobam ale nie wiem co o tym myśleć.Zastanawiam się także czy to nie sprawi problemów w życiu erotycznym np. czy nie będzie zbyt szybko dochodził.Dodam że jest to prawiczek dosyć nieśmiały tak szczerze to ja go poderwałam i z tego co wiem jestem jego drugą dziewczyną a pierwszą dziewczynę miał w 1 gimnazjum.Czy to źle?

"Dodam że jest to prawiczek dosyć nieśmiały" sama sobie odpowiedziałaś czemu ma ;] i to normalne na początku związku :)

Gość anus połder
jak pamietamczasy podstawowki to przy kazdym wolnym :P

Gość mysiulkaaaaa
ada ile masz lat ?

Gość Levviatan devviatan
Levviatan devviatan :P

Nie mam pojęcia ucieszyłam się że tak na niego działam mam jednak pewne obawy ale jak widać niepotrzebnie.I zaczynam się zastanawiać on ma 16 lat może on już chciałby uprawiać seks a ja go ograniczam?Przy rozmowach z nich mówi mi że powinniśmy poczekać ale nie wiem czy on naprawdę tak myśli czy chce na mnie zrobić dobre wrażenie.Mi nie przeszkadza aż tak bardzo ale czy to powoduje u niego dyskomfort ?

Gość IMO12364
To znak że chce cie już wyruchać

wątpię aby powodowało to u niego dyskomfort ;) a co do seksu to najpierw trzeba wiedzieć czym jest seks i być gotowym na jego konsekwencje i dopiero wtedy iść do łózka ;)

Gość Loisaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja się przespałam z chłopakiem jak miałam 15 lat, ale namawiać nie będę. Za to teraz od 3 lat (mam 24 lata) jestem z jednym facetem i jak nam się miło zrobi to i podczas przytulania mu stanie, a seks jest obecny ;) Kwestia libido. Ale w tym wieku na 10000% chłopak chce uprawiać seks, może być tylko dobrze wychowany albo bardzo bać się zostania ojcem (nie mówię że to wady - zabezpieczać się na 2-3 sposoby swoją drogą!)

Ja nie chcę narazie uprawiać seksu i on mówi mi podobnie.Martwie się jednak że mówi tak tylko przy mnie a myśli inaczej i z czasem poszuka sobie innej :(

jeśli uważasz że "tylko tak mówi" to znaczy że mylisz związek z seksem. seks to część związku ale nie jego podstawa na której buduje się związek

Gość majonezowy chlopak
lalka znam tylko 1 zwiazek ktory pretrwal tyle czasu od liceum a mam tera 28 wiec sie nie martw

15 lat ? W życiu ;x On pochodzi z porządnej rodziny i jego zachowanie jest bardzo kulturalne aż czasami gra mi na nerwach przy obiedzie z moimi rodzicami xD

Gość jagokochaaaaaaaaaaaaaaaaaam,,,
o boze masz problemy dziewczyynko.

Gość sCutr4e3ersddd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Nie mam juz problemow z erekcja.