Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kominelka

Czy są tu kobietki,które mają postanowienie na ten rok,żeby zajśc w ciążę?

Polecane posty

Gość kaska300
,a ja ztraszka,ja termin mialam na wczoraj wlasnie. Z tym,ze w tym cyklu tak dziwnie bylo,bo sluz plodny mialam i w 12dc i w 20dc,takze sama tak naprawde nie wiem jak z ta @ bedzie. Poki co nie dostalam i raczej na @ sie nie zapowiada. Poczekam troche i jak cos to powtorze test. Moze bylo za wczesnie wczoraj,a ja test robilam po poludniu

Gość kaska300
zrobilam dzis 2 test . I niby wyszla mi druka jasniutka kreseczka . Pokazalam kochanemu,tez widzial! Ale otworzylam test,bo ponoc wtedy lepiej widac i kreski juz nie bylo :(

rada kobietki, nie nakręcajcie się tak za każdym razem, bo tym bardziej przykro będzie jeśli się nie uda, wiem z autopsji; test róbcie najlepiej jeśli @ spóźnia się z 5dni i więcej bo szkoda pieniędzy na te testy ciążowe, to też wiem z autopsji. pozdrawiam

paula_30_ bo im dłużej się starasz, tym więcej dystansu nabierasz i uczysz się podchodzić do tego w odpowiedni sposób, Ty to rozumiesz, bo starasz się już 4 lata :)

kamisia_k tak ale tez nie ma super tez sa dni ze czlowiek ma dosc moze jest dystans itd ale rownie mocno boli ja czekam jeszcze miesiac i moja 1 próba IUI zobaczymy moze sie uda za 2

Gość kaska300
fakt,lepiej sie nie nakrecac. Mi @ 1 dzien dopiero sie spoznia. Po tym tescie jestem rozbita,choc watpie w ciaze .

wiadomo, że nie jest super, to boli za każdym razem, tylko, że człowiek uczy się z czasem jakoś sobie z tym radzić, życzę Ci powodzenia paula :) Tobie kaska300 również

Gość kaska300
ja juz sama nie wiem co jest. Dzis zaczely bolec piersi. Temp mam 37,1 z rana po obudzeniu,a po 9 mierzylam z ciekawosci,to mam 37,7

Gość kaska300
ja juz sama nie wiem co jest. Dzis zaczely bolec piersi. Temp mam 37,1 z rana po obudzeniu,a po 9 mierzylam z ciekawosci,to mam 37,7

Gość kaska300

Gość kaska300
ja juz nie wiem co jest. Dzis zaczely bolec piersi. Temp mam 37,1 po przebudzeniu,a z ciekawosci zmierzylam po 9,to bylo 37,7

Gość kaska300
ja juz nie wiem co jest. Dzis zaczely bolec piersi. Temp mam 37,1 po przebudzeniu,a z ciekawosci zmierzylam po 9,to bylo 37,7

Gość Marcysia00
czesc kobietki, ja tez sie staram juz ponad rok, jeszcze zadnych badan nie robilam , bo to bylo takie na luzie a teraz juz sie troche zaczynam denerwowac, wiec poczekam jeszcze miesiac lub dwa i jak nic sie nie wydarzy to ide do lekarza na badania, mam po cichu nadzieje ze w tym cyklu sie udalo i apropo - tutaj moje pytanie do ktorejs juz z "ciezarnych" :) - czy odczuwasz takie jakby uczucie pelnosci w brzuchu ???, ja mam takie uczucie plus czesto biegne na siku, i lekkie jaby pulsowanie - nie wiem jak to nazwac - i to tylko czasami, - nie mam zapalenia pecherza napewno- juz kiedys mialam i to nie to ... jakies sugestie , zastanawiam sie czy sie po prostu cos dzieje , jakis torbiel (tfu tfu) albo cos , a moze to ciaza , do testu musze jeszcze poczekac pare dni. .. ;/

Gość kaska300
moze ciaza,a moze nie . Poczekaj do terminu @ i zrob test :). 3mam kciuki,za 2 kreseczki

Gość kominelka
Marcysia-u mnie tylko wyłącznie ból piersi (tzw.tkliwość) i czasami (chociaż to różnie bywa) często chodzę do toalety. Żadnych mdłości ani nic,a przekroczyłam 5 tydzień ciąży. Kasia-jak u Ciebie?

mam jeszcze 3 dni do @ wiec zobaczymy , w tym tyg. sie rozstrzygnie :) hihi ,ja mam problemy z hormonami wiec proboje sie nie nastawiac chociaz jest ciezko tego nie robic :) Kominelka strasznie ci zazdroszcze ;) , tez juz bym chciala, nie wiem czy tutaj pisalas ale jesli moge sie zapytac to w ktorym cyklu staran zaszlas :) ?

Gość kaska300
kominelka @ nadal nie dostalam . Poczekam kilka dni i moze test powtorze.

Gość kominelka
Marcysia,spokojnie. Bez ciśnień :) Wszystko się uda i ułoży :) Właśnie się dowiedziałam,ze moja kumpela urodziła. Po tylu poronieniach. Jestem szczęśliwa razem z nią :) Nam się udało w pierwszym (!) cyklu starań i sami byliśmy w szoku :) Tylko cały czas drżę o tą ciążę. Po prostu tak bardzo chcę,żeby wszystko było dobrze! Kaska-a u Ciebie już 3 dni po terminie miesiączki. Powtórz może jutro rano? Zdarzało się u Ciebie takie opóźnienie?

Gość kominelka
Miało być 4 dni po terminie :)

Gość kaska300
tak,ja nigdy nie mialam jak w zegarku. Poczekam jeszcze,bo jak owu byla w 20dc,to @ bd 18-19 kwietnia. Jak do 19 nie dostane,robie test

kominelka wiesz jak jest ciezko się nie cisnieniowac ale już sobie trochę odpuscilam ;) więc coraz lepiej mi idzie , moja siostra też w 1 cyklu zaszła i ma córeczkę, no ciekawe ile u mnie zejdzie czasu ... oby mało kaśka 300 no to powodzenia :) 3mam kciuki

Gość kominelka
Hej Dziewczyny :) Wczoraj po raz pierwszy widziałam i słyszałam bicie serduszka naszego dzidziusia :) Mąż był zachwycony. Patrzył,jak zaczarowany :) Jestem w 6 tygodniu ciąży :) Marcysia-trzymam kciuki,żeby poszło jak z płatka :) Kasia-czyli czekamy do piątku? :) Lilly-zapraszamy :)

Gość kaska300
kominelka swietnie,ze serduszko bije . Tak,czekam do piatku .

Gość kominelka
Dzięki,Kasia-tak się cieszę :) Ale mam też niezłą datę planowanego porodu :) 12.12.12 :)

Gość kaska300
o,fajna data . A ja dostalam @ . Wiec sie nie udalo

Gość kominelka
Oooooooo :( No cóż. Grunt,to nie załamywać się. Jest kolejny cykl,czyli kolejna szansa. Wg mnie zaszłam dzięki testom owulacyjnym.

Gość kaska300
nie zalamuje sie. Jest mi troche przykro,ale to dopiero byl pierwszy cykl. Na pewno pozniej sie uda:)