Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kominelka

Czy są tu kobietki,które mają postanowienie na ten rok,żeby zajśc w ciążę?

Polecane posty

katakumba1980 hmm a co do wrózek to ja osobisice nie bylam ale 3 miesiace po slubie bylam z mezem na urodzinach kumpeli byla tam jej kolezanka z grecji dziewczyna miala bardzo ciemna karnacje i mocne czarne oczy tak jakos rozmawialsmy itd i powiedziala ze bedziem sie leczyc i bedziemy miec albo córeczke albo blizniaki i mówila my sei staralismy ale nie bylo jakies ciagu na to dopiero od jakiegod czasu zaczelam o tym myslec noi sprawdza sie leczymy sie i mamy szanse na blizniacza ciaze kolezance zas powiedziala ze wyjedzie za granice tam pozna faceta i bedzie miala z nim dziecko po roku czasu facet z ktorym byla z nia zerwal pojechala za granice tam poznala faceta i obecnie ma 4 miesiaczego syna ja tam osobiscie w to nie wierze ale w moi wypadku sprawdza sei jak narazie

Hehe zawsze mi sie wydawalo ze jak bede chciala miec dzidzie to po prostu przestane sie zabezpieczac i bedzie a tu jednak to nie takie oczywiste ;d wiadomo jak przychodzi@ to sie czlowiekowi odechciewa no ale co zrobic . robilam niedawno usg i wszystko ok tam na dole ogolnie nie ma zadnych przeciwwskazan czasem spoznia mi sie owulacja dlatego nie nastawiam sie bo wiem ze pozniej bardziej by sie smutalo ;p

ale chyba zgodzicie się ze mną że ten kto nie chce mieć maluszka to ma :) a ten kto go pragnie to musi czekać i czekać

no pluszak masz racje ;d a jak juz slysze ze jakas pannica 17 lat poszla na impreze i wpadla to przechodzi mi po plecach dreszcz wscieklosci ;p

pluszak1 powiem ci ze sei nie zgodze z tym mam kilka znajomych w ty mim innymi siostra zaszla w ciaze 2 miesace po slubie bardzo chciala szwagerka moja to samo planowala zajsc po slubie na wiosne noi sie udalo sisotra ma 7 miesaczna córe a szwagerka 4 miesiecznego synka kolezanki tez szybko zaszly i bardzo chcialy wiec zalezy to tez od szczescia

Kazde dzieciatko to cud sam w sobie tyle ze coeniektorym dane jest to szybciej innym pozniej ale najwazniejsze zeby sie pojawil.My z mezem bardzo chcemy miec juz dziecko ale jak dostaje @ to usmiechamy sie do siebie i smiejemy ze musimy jeszcze troche ''poszalec'' ;d hihihi

no to reguły nie ma na to ale też jak się słyszy ze takie 16, 17 latki pójdą na imprezę i wracają " zapylone " to brak słów

mój mąż też mówi że trzeba zacisnąć zęby i próbować dalej i mówi takie jest życie

coz nic nie zrobimy tak bylo jest i bedzie trzeba walczyc z przeciwnosciami losu ja staram sie juz 4 lata i sama sie dziwie jak ja dalam rady i ze wciaz znajduje sile mimo ze jest trudno i ciezkoo jak cholera chodz cierpliwsc suie konczy powoli

fajnie jest tak z wami popisac zawsze to czlowiekowi weselej sie robi :) a jeszcze fajniej bedzie jak sie ktorejs uda tu na forum moze bedziemy swiadkiem tej pierwszej radosci :)

pluszak1 tok iedy testujesz jak by co? a jak sie nie uda bedziesz próbowac kolejny raz?ja napewno zamierzam do 3 razy prubowac a jak sie uda to napewno to bedzie upragniony i wyczekany maly cud!

a teraz napisze z innej beczki coś nie ciekawi was jak każda z nas wygląda każda z nas zapewne jest inna to ciekawe jest:)

to tak napisałam żeby nam się weselej zrobiło i zeby nie myśleć cały czas o smutkach:)

paula ja się testu boje i kolejnego rozczarowania więc wole czekać aż się pojawi@ :) ale wiem że jak się pojawi @ to popłacze znowu i znowu nazbieram sił na kolejną wizytę

ja pamiętam jak rok temu zrobiłam test i miałam 2 krechy to świat zawirował od razu tysiące myśli jak to będzie i od razu kochałam już tego maluszka, niestety zakończyło sie to poronieniem ale mowie wam wrażenie niesamowite i dlatego warto walczyć

Gość kaska 300
miejmy nadzieje,ze kazdej z nas uda sie jak najszybciej :).

Gość kaska 300
pluszak ja takze stracilam dzidzie

kaska 300 ale powiedz sama ze od samego początku od 2 krech kocha sie to maleństwo:)

Gość kaska 300
tak,od poczatku. I te 2 kreski na tescie :)