Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kominelka

Czy są tu kobietki,które mają postanowienie na ten rok,żeby zajśc w ciążę?

Polecane posty

Gość kaska300
witaj hot. Mi takze przykro z powodu poronienia. Ale na pewno teraz sie uda. Kominelka,staranka byly w 9dc,pozniej moj kochany wyjechal,a potem w 15dc,20dc i 22 takze moze sie uda. Narazie jestem senna,ale tak mam tez na @ wiec nie wiem.

Gość kominelka
Kasia-u mnie tak wyszło,ze zanim doszło do zapłodnienia minęło 5 dni :) Także to,ze 9 dc były staranka niczego nie wyklucza :) Kiedy robisz test? Jutro czy pojutrze?

Gość kaska300
nie wiem wlasnie. Bo jezeli owu byla 12dc,to jutro @ powinna byc,a jak 20 to 34dc @. A na dodatek wyjezdzam,to cykl moze sie wydluzyc. Chyba w pt zrobie jak @ nie bedzie

Ja poroniłam w skutek wypadku :( ....... --- Trzymam za każdą z Was kciuki i pamiętajcie, że każda z nas doczeka się maluszka! :)

Ja poroniłam w skutek wypadku :( ....... --- Trzymam za każdą z Was kciuki i pamiętajcie, że każda z nas doczeka się maluszka! :)

Gość kaska300
test chyba w pt zrobie,bo sama nie wiem kiedy owu byla . Jak w 12dc,to jutro @,a jak w 20dc,to @ za tydzien dopiero .

Gość kaska300
przykro mi,ze tak sie stalo hot. 3mam kciuki,zeby tym razem bylo dobrze :)

Gość kaska300
przykro mi,ze tak sie stalo hot. 3mam kciuki,zeby tym razem bylo dobrze :)

Cześć dziewczyny! Ja już się ponad rok staram o dzidziusia i nic;/ i głęboko wierze że może ten rok będzie szczęśliwy i że się uda.

Gość kaska300
hej ewka. A byliscie na jakichs badaniach moze ?

ja mialam sprawdzana owulacje, oraz badany poziom AMH i wsjo ok, a mój mąż miał badanie nasienia i raczej też są ok, chociaż dziwi nas niski poziom prawidłowych plemników bo jest 10% wg metody krugera, ale norma jest od 4 % wiec chyba jest ok, we wt ide do lekarza wiec zobaczymy;/

Gość kaska300
rozumiem. Mam nadzieje,ze bedzie ok.3mam kciuki

Hej,ja jestem z Kielc,mam 25 lat i juz powaznie mysle o dziecku ale moj przyszly maz chyba nie... Stwierdza ze mamy jeszcze czas-jakos nie mozemy sie ostatnio porozumiec...

Gość kaska300
hej dziewczyny :). Jak tam u was ? U mnie chyba nici z dzidzi w tym cyklu. Rano leciala mi krew z nosa,a tak mam zawsze przed @,wiec pewnie niedlugo dostane . Chyba nawet testu nie bede robic

Gość kominelka
Mała-ja mam 26 lat,mój Mąż tyle samo i tak samo pragniemy dzidziusia./ Codziennie o tym rozmawiamy. Uważam,że jeśli byłby jeszcze niegotowy,to chyba bym poczekała. Kasia-leciała Ci krewa z nosa? To oznaka nadchodzącej @? Wow,jeszcze czegośakiego nie słyszałam. Czyli jesteś na tyl;e pewna,że odpuszczasz jutrzejszy test?

Gość kaska300
no zawsze przed @ leci mi krew z nosa juz od ok roku tak mam,ze leci krew,a pozniej @. Nie wiem . Dzis powinna byc,ale narazie nie ma. Nie wiem jak z testem jeszcze .

Gość kominelka
Kasia-czyli co sobie zakładasz? Jak do dzisiaj do wieczora nie przyjdzie @,to powtarzasz test?

Gość kaska300
tak,jak @ nie bd to robie test najpozniej w sobote,bo w sumie nie zapowiada sie na @ za bardzo . Tylko ta krew z nos . Ale poki @ nie ma,to mam nadzieje :)

Gość kominelka
Ok. Wiesz,ja kiedyś czytałam,że były przypadki,że leciała krew z nosa na początku ciąży :)

Gość wezcie sie nie nakrecajcie tak
bo potem przyjdzie@ i bedzie placzu a placzu:O

Gość Traszkka
witajcie, dołączam się i ja, mam 25 lat, o posiadaniu dziecka marzyłam już 2 lata od kiedy wyszłam za mąż, ale zmagam się z nerwicą i bałam się, brałam leki itp... odstawiłam w styczniu, w lutym doszliśmy z mężem do wniosku, że w następnym cyklu zaczniemy się starać. I... teraz jestem w 8 tygodniu ciąży :)

Gość kaska300
traszka witaj i gratuluje. Kominelka,wiem o tym . Zrobie test to sie okaze :)

Gość kaska300
sluchajcie,zrobie test dzis,bo nie wytrzymam. Co ma byc to i tak bedzie. Jak zrobie,to dam znac co i jak

Gość kominelka
Traszka-gratulacje :) Jaki masz termin? :) Pewnie listopadowy :) Kasia-jeśli nie dasz rady wytrzymać,to rób śmiało i koniecznie daj znać!

Gość kaska300
zrobilam test. 1 kreska :( chociaz ja mialam przez moment wrazenie,ze cos tam jest,ale moj kochany mowi,ze nie. Takze czekam na @ teraz .

Gość kominelka
Kasia-glowa do góry. Moze to jeszcze za wczesnie,zeby cokolwiek bylo widac? Patrze na swoje 3 testy. W przeciagu 10 dni strasznie sie zmienilaly. Pierwszy byl wlasciwie cieniem cienia. Teraz jestem strasznie zmeczona i mam mdlosci.

Gość kaska300
nie wiem. Byc moze faktycznie za wczesnie . Ah,bo cos z tym cyklem nie tak. W 12 i 20 dc byl sluz plodny. Moze w tym 20dc doszlo do zaplodnienia,to wtedy faktycznie za wczesnie,bo minelo 7 dni. @ nie mam narazie,takze jak jeszcze z tydzien nie dostane,to zrobie drugi test

Gość Traszkka
tak, termin mam na 25 listopada :) kaska300 mi pierwszy test też wyszedł negatywny, chociaż jak teraz na niego patrzę to jest jakby rozmazana niteczka, ale kreski że kreski na bank nie ma, robiłam 3 dni przed planowaną miesiączką, jakieś 10 dni po stosunku, dopiero 3 dni po terminie miesiączki wyszły mi 2 kreski, ale ta druga też nie bardzo wyraźna, jeszcze może różnie być, poczekaj do terminu miesiączki.