Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anioł_Stróż

Idealny przepis na rosół jaki?

Polecane posty

tepaczku jestem facetem a kropki czasami.wstukuje bo pisze ze zjebanego fona rada mala wypad.z.tematu.. liczy.sie.czesc.merytoryczna anna ja tu fanek nie mam.

Gość e a ja myślałam
kaciaa na grzaneczce bajeczka NIE ZDRABNIAJ IDIOTKO

kacia mój syn ma 15 lat :) i myślę że spadłby z krzesła jakby dostał parowkowego psiaczka :):) a i cyce z kurczaka mógłby jeść codziennie

hmmmm nie chce robic reklamy ale jak unikam gotowcow w sklepie casablanca jest zajefajna marynata kfc hot and spicy polecam ja serdecznie niewiele kosztuje i zareczam ze do kfc sie nie udacie wiecej :) Mozna ja uzyc do kurczaka do poledwiczek do czego chcesz :) Inny przepis zaczerpniety i sila wrecz wydarty od szefa kuchni z mojej restauracji Kurze cyce kroisz w kostke Robisz paciaje z maki ziemniaczanej sosu sojowego jajka pieprzu cayenne imbiru ( albo swiezy starty albo prozek ) podobnie czosnek Z tego robnisz ciasto wsadzasz kurze cyce pokrojone w kostke marynujesz trzymasz w lodowie minimum godzine najlepiej cala noc smazysz w glebokim oleju na zloty kolor ppycha z frytkami czy ryzem inny przepis kurze cyce przekrawasz na polowe aby byly dwa cienko rozbijasz przyprawiasz jak lubisz panierujesz tylko w mace smazysz jak kotlety do tego pieczarki niewielki w calosci podduszone na masle z papryczka chilli i sola albo de voleje tradycyjne a bede zdrabniac zlosliwa pomaranczko a co :-p

tfu z restauracji japonskiej do ktorej biuegam na sushi :) albo roladki dorbiowe rozbijasz cienko kurzego cyca przyprawiasz jak lubisz cienko smarujesz majonezem lub keczupem na to kladziesz plasterek sera zoltego pokrojonego cienko kiszonego ogorka w listki zwijasz spinasz i fruuu na patelnie albo moj ostatni pomysl spaghetti z kurczakiem i sosem musztardowo pieprzowym jak chcesz przepis to teraz bo zaraz spadam :)

z kurczaczkowych cycuszków można zrobić mnóstwunio obiadeczków :) ja też lubię gotować ale tylko w weekend mam czas

aniol ciesze sie ale nie bede latala po kafe szukajac wal na maila karotka251@wp.pl :)

smażę cyce w cieście naleśnikowym z brokułami tak rozdrobnionymi

dobra mili moi uciekam aniol i gagita jesli pomoglam super jakby co mail wyzej usvciski i buziaki dla Was Gagita mam ok setki przepisow na kurze cyce jakby co wal na maila :) aniopl Ty tez :)

Anioł_Stróż - jakby co to do mnie też wyślij swój rosół lcdmcc@interia.pl

Gość Ha ha ha rossół
Mi też ta fote podeslij

podam przepis na rosól tamtych nie stosuj 6 marchewek polowka malego buraczka kurczak albo polowka wątróbki garsc żołądki garsc kapusta wloska mala polowka piprz sol natka lub inne ziola od selera seler marchewka kurczak seler wątróbki zoladki zalewasz zimna woda solisz pieprzysz zbierasz burzyny dodajesz reszte kapustke buraczek ale na koncu zielonke