Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KD88FGAS

CZY WIDZIELISCIE KIEDYS TAK PIĘKNA KOBIETE NA ŻYWO ZE AZ WAM DECH ZAPARLO??

Polecane posty

Gość chore jest to życie
tak,nawet nie jedną. Przyjechały do polski Miss świata,wtedy kiedy od nas była Marzena Cieślik. Jak była w telewizji to zdawała mi sie nieszczególnie piękna,ale na żywo to aż oniemiałam. W ogóle mega piękne i zadbane te kobiety były w większości..także teraz jak jakaś miss w telewizji wygląda niedobrze to biore poprawke na to że na żywo może sprawiać zupełnie inne wrażenie. Byłam wtedy z mamą jak one przyjechały do hotelu w krakowie i pamiętam jak podeszła do Marzeny żeby jej powiedzieć jaka jest piękna :D

Gość chore jest to życie
a potem jeszcze byłam z ojcem na rynku jak one tam były :D mój brat nie chciał pójść,głupek. Chwilami jak widze takie ślicznotki to sie nad orientacją zastanawiam :D czasem na ulicy sie jeszcze jakieś widuje..szkoda że ja nie jestem nawet ładna

Gość googyy
tak, to moja żona, widzę ją codziennie i mi dech zapiera

Gość fgthfrtyj
znam ladne ale zadna nie zapiera dechu w piersiach

Gość sylwunnnka
12:07 idsujfihsufhs ta jest rzeczywiście piękna, ile ja bym dała, żeby tak wyglądac...

Gość kokardkaamakaronu
kurczę ,gusta są naprawdę różne, dla mnie ta dziewczyna jest nietrakcyjna

Gość kokardkaamakaronu
ej, dla mnie ta dziewczyna ze zdjęcia w ogóle nie jest ładna, ma ładne oczy ale w ogóle nie nazwałabym jej piękną

Gość gość
W KRAKOWIE PELNO SLICZNYCH UKRAINEK

Gość gość
tak w mielnie KLEOPATRA i eva mendes

Gość gość
Piękno to rzecz gustu, ale kiedyś wracałam do domu do babci i jechałam tzw. Gierkówką stoją przy niej wiadomo kto- prostytutki...był korek do świateł i musiałam jechać dosyć wolno i przyglądałam się na te kobiety- jedna z nich była tak piękna że nigdy bym nie pomyślała że może skończyć jako prostytutka przy trasie. Blondynka długowłosa- nie farbowana myślę, wysoka, piękna figura i ta niewinna buźka-cudo!

Gość gość
bo ta prostytutka to ukrainka byla na stowe.. ukrainki wlasnie tak wygladaja jak opisalas

Gość gość
Tak piękną kobietę, że aż zaparło mi dech w piersiach widziałam tylko jeden raz w życiu. Wakacje w Grecji, było to na plaży... Jej oczy były tak intensywnie zielone, że to aż niemożliwe... Pełne usta, błyszcząca, opalona skóra, włosy niemal do pasa... A figura? Nie będę wspominała- aniołki victoria's secret to pikusie. Co ciekawe była z dzieckiem !!! ...

Gość gość
ales ty glupia/ta laska z grecji na bank miala soczewki zielone. a do tego mam kolezanki ktore maja soczewki niebieskie i zielone i tez kazdy sie zachwyca jakie sliczne oczy a to sztuczne..:) hehee

Gość gość
Mnie dech zapiera za kazdym razem gdy spojrze w lustro. Od mojej pieknosci oczywiscie. ;-)

Gość gość
Tak, mam kuzynkę, która mieszka w Niemczech (jej rodzice wyjechali tam kiedy była dzieckiem)...Jest PRZEPIĘKNA, a widziałam ją bez makijazu, w kucyku, chorą, itd... Więc mogę z czystym sercem powiedzieć PIEKNOŚĆ. Co ciekawe ciocia i wujek nie sa jacyś super... Ale ona??? Cera jak marzenie, wielgaśne oczy, pełne usta, bardzo białe i równe zęby...Figura to już w ogóle miazga, ale też ćwiczy tenisa. Ciocia opowiadała, że jak były walentynko to było u nich chyba 20 kurierów z kwiatkami. Czasem aż mi przykro tego słuchać :(

Gość gość
a niech ma soczewki i co z tego że to sztuczne?? Efekt robi?? A no robi! Nie tylko te oczy były takie łał ale i ciało opalenizna włosy itp to wszystko składa się na piękno

Gość mój mąż widział nastolatkę
to była jeszcze dziewczyna, jeszcze nie nawet nie "zrobiona" jak to dorosłe kobiety. podobno weszła na stację benzynową i wszyscy - klienci i sprzedawcy zamilkli i gapili sie tylko, robiąc karpia. mąż mówił, że nie wyobraża sobie jaka to będzie piękność, jak całkiem dojrzeje. mówił z takim zachwytem, że az nie było mi przyjemnie tego słuchać, nie ukrywam. To musi być cudowne być tak pięknym.

Gość gość
oj tam

Gość gość
widzialem kilka ale dobrze wiem ze tapeta czyni cuda:P

Gość gość
,,To musi być cudowne być tak pięknym." - taka permanentna ekstaza ego, wieczny zachwyt otoczenia. Ech...

Gość life is crazy man
Tak mam kolezanke w pracy ktora jest podobna do lary croft ! super babeczka , figurka charakter super ! niestety ma juz kogos :/

Gość gość
to jest pieke i zgubne bo w wieku 40 lat nie oszukujmy sie juz nie beda robic takiego wrazenia wiec trzeba do tego bardzo silnej psychiki albo zacznie sie alkohol i popadanie w nalgi jak u wiekszosci zmierzchlych "gwiazd"

Gość gość
JASNE

Tylko raz, to było na dworcu autobusowym w Pułtusku. Nie mogłam się przestać na nią gapić, miala taką prerafaelicka urodę, długie rude włosy i bardzo jasną cerę, szlachetne rysy, dla mnie to był przykład absolutnego piękna.