Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicia st

Mam 24 lata, jestem dziewicą ,boje i brzydzę się seksu...

Polecane posty

Gość dziewicia st

Miałam tylko jednego faceta, seks oralny to wszystko. Niby związek ale rzucił mnie bo ''nie chciałam się z nim kochać'' , to mnie dodatkowo zrazilo do facetów. Kilka krotnie wykręcałam się. Boje się najbardziej chorób : HIV, HCV, kiły ( coraz więcej ludzi to ma, mam w rodzinie lekarza) ,rzeżączka , pasożyty , i inne, te są najpopularniejsze tzn najczestsze. :O Nie zaufam nikomu bo wiekszosc facetów zdradza ,wiem ze Wy myslicie inaczej ze wasi faceci są inni, ale to nie prawda :( ciezko trafic na tego normalnego fajnego uczciwego . Pracuję w takim miejscu gdzie spotykam się z setkami historii ludzkich i wiem jak to wygląda ''od drugiej strony'' . Sytuacje komplikuje fakt, ze mało kto mi sie podoba. Mam jakiś swoj typ ale tacy są najgorsi, zdrada murowana. Chcę kogoś dla siebie a nie do podziału. Chyba pojade zagranice i wynajmę super przystojnego żigolaka :O

Gość twojeoczy.
ja znam takiego ,który nie zdradza, ale jest ode mnie 4 lata młodszy :( fajny, madry, ale ten wiek hmm

teraz bedziesz wmawiac kobietom ze kazda jest zdradzana... uwierz wiekszosc zdradzanych kobiet ma tego swiadomosc tylko nic nie mowi!! Moja rada? Idz do psychiatry. a tak wgl wypierdalaj z przytupem 🖐️

Gość ja piertole hahahaha
***sweetie*** - typowa kafeteryjna kurwa :D autorko tez ci radze isc z tego forum bo tu siedza takie popierdolone pipy , grubaski , 40letnie prawiczki kochające zarosniete cipy i pachy i masa dzieci i pomylenców z glistami, owsikami :O Wchodzic tu mozesz posmiac sie z kretynow, ponabijac ,podrażnic :D

Gość troche nie w temacie:)
ja piertole hahahaha: ale ty jestes chora pisac na kogos kurwa?? mimo ze nie znasz pewnie sie sama puszczasz 🖐️

Gość jej,,,,
no to teraz wszystkie nazwijcie sie kurwami :O masakra, dziewczyna przyszła i zamiast jej doradzic ,wesprzeć to kazecie jej wypierdalac :O

Gość gość
Boisz się seksu , pasożytów , kiły itd a myślisz , że żigolak jest zupełnie czysty i ma mniej chorób a w*****ał już pół dzielnicy. Brawoo kochana , brawo!! Piątka z plusem

Gość gudejka12
Jeśli to dla ciebie problem - skorzystaj z psychoterapii. Nigdy nie będziesz miała pewności - nikt jej nie ma, jednak zakładanie że każdy jest potencjalnym nosicielem jest bardzo nieadekwatne. Przeszacowałaś ryzyko :) polecam terapeutów w warszawie na Woli: http://psychoterapiawola.pl

Gość gość
boje i brzydzę się seksu.///to ch... ci w dupę