Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajof

Szukam dziewicy

Polecane posty

Gość magda.21...
pisze tylko maile

Gość Ya she pytham!
Sajof dlaczego ukrywasz to iż jesteś gejem?

Gość Sajof87
Magda, ktoś mi zabrał nick. Pewnie fareg ... sajof87@wp.pl tutaj masz mojego maila

Gość magda.21...
ja nie podaje. Prosze o maile a odpisze

Gość magda.21...
dziekuje, zaraz napisze:)

''Mhm, czyli Ty mogłeś uprawiać seks, ale dziewczyny sobie szukasz nietkniętej. Żałosne.'' Tylko nie pisz, że ty mimo iż jesteś dziewicą to wystarczyłby ci niedoświadczony facet. Każda kobieta, nawet dziewica wybierze doświadczonego.

Gość ja jestem tą ktorej szukasz
a skąd jesteś sajof?

znowu podszyw... pisz na mój: rozdziewicze_cie_analnie@tlen.pl

Gość Informacje ze świata 24h
Taki_Jeden_Ten_Normalny to stara nabita[męska dość w swych cechach i urodzie] penera, która naparza podpitych emerytów w szalecie miejskim.Wabi ich tam zgodnie z zasadą iż nie ma brzydkich kobiet a tylko mało wódki.Z reguły nie podejmują walki z uwagi na siłę jej pierwszych ciosów dlatego szybko i sprawnie pozbawia ich portfela.:classic_cool:

Gość mentaI cut
ile miałeś kobiet?

Gość ja bym się cieszyła:D
ja z krakowa.

@ja bym się cieszyła - napisałbym do Ciebie, ale mam złe doświadczenia z osobami poznawanymi przez internet. Tutaj każdy wydaję się fajniejszy, ładniejszy, a w potem rzeczywistość wydaję się okrutna... Wiem, bo sam się o tym przekonałem na własnej skórze.

Gość Informacje ze świata 24h
nie jestem księciem-tego dewianta chyba nie trzeba przedstawiać.Starczy jak wspomnimy o jego zamiłowaniu do wykonywanie wszelkich prac tapicerskich nawet tych o wysokim stopniu trudności:classic_cool:

Gość rosarita
tylko debil szuka dzxiewicy

Gość Sxxxl
Ja też jestem prawiczkiem i co w tym złego ??? a mam 27 lat ? i też szukam Dziewicy ..., bo szczerze nie zaakceptował bym panny co miała tam jakieś przygody, nie obchodzi mnie jej doświadczenie.... bo to tak jak by ktoś zrzygał mi się do talerza z jakiego jem.... i wszytko w tym temacie...

Yeah, już myślałam że ze mnie taka niezdara, ale wiem o co chodzi. We wcześniejszych postach, nie wyświetliło maila, bo napisałam go pomiędzy tymi znakami . Teraz pisze go ostatni raz i się poddaje, bo łóżko kusi -> dagusia12190@wp.pl

kurde nawet tych znaków nie wyświetliło, więc ich nigdy nie ujrzycie. Napisz na mojego maila a powiem ci jakie to były znaki i sprawdzisz ;P

Gość romanticzka
a ja jestem dziewicą- i co? jestem normalną, rozsądną osobą , mam poukładane w głowie a nikogo normalnego nie mogę znaleźć....jacyś sami dewianci, masakra

Gość Hitller
romanticzka masz racje , wprawdzie jestem juz starszym panem i mam dwa zwiazki za sobą i i niiw nadaje sie na partnera poniewaz dzieci mam starsze ale popieram twoj tok myslenia nadmienie ze niestety nigdy nie mialem dziewicy dlaczego,? Mysle ze dziewczyny generalnie mysla inaczej te ktore szukaly sexu zawsze szukaly innego ja bylem przyjacielem do ich wyplakiwan po nieudanym lub zawiedzionym pierwszym razie lub zwiazkach tak dla ciekawosci teraz juz od dawna jestem sam i wiesz co? Lgna do mnie dziewczyny ktore sa w wieku moich corek czasami jeatem w szoku oczywiscie zadna nie jest juz dziewicaale szokuje mnie ze wybieraja sobie mnie nadal chociaz dzieli nas roznica 30 lat ja czasami nie potrafie tego zrozumiec moze musze soe udac do psychiatry i spytac dlaczego takie dziewczyny wybieraja sobie takiego faceta jak ja za obiekt pozadania, nie ukrywam ze w lozku jest wspaniale ale ja nie jestem facetem do zwiazku dla tak mlodych dziewczyn , Czy ktos potrafi wytlumaczyc ten fenomen?

Gość konradk25
Chętnie poznam dziewicę z myślą o stałym związku, oczywiście najpierw musielibyśmy się poznać i zakochać. Mogę poczekać z seksem tak długo, jak będziesz chciała (no ale bez przesady - 10 lat czekania to juz sadomasochizm). To jest poważna propozycja.

Gość tadtadtad12
Witajcie dziewczyny i bez uprawianego seksu i po pierwszym razie. Szukam dziewicy, bo dla mnie ta sprawa jest dosyć ważna... Mieszkam w Lubinie. Mam 30 lat... Ale podobno wyglądam na dużo mniej... Jestem spokojnym i trochę oczytanym ... I za taką się też rozglądam ... Kobiety, które coś sobą reprezentują. Wiek 18-30. Może być dziewica ;) discomaniac@o2.pl

Gość Adi73.

Witam serdecznie wszystkich, chciałbym poznać młodą dziewczynę najlepiej taką która jeszcze nie miała faceta, ale to nie jest warunek, jeśli znajdzie się tutaj chętna dziewc, yna która będzie chciała nawiązać znajomość, to proszę pisać na adres  ga263ca@wp.pl