Gość nusiia Napisano Marzec 23, 2012 A wiec ja mieszkam w anglii i moj narzeczony nadal w Polsce ale przyjezdza za 2 tygodnie do mnie i bedzie tutaj w czasie swoich 21 urodzin. Nie przepada za prezentami, i powiedzial ze chcialby poprostu aby ten dzien byl inny, abysmy zrobili cos szalonego. P.S. jego urodziny wypadaja w srodku tygodnia. Nie wiem co mam zrobic! Mieszkam z mama ktora jest na chorobowym i bedzie w domu, nie mam samochowu wiec wyjazd gdzies w jakies fajne miejsce lub tak zwany spontan bedzie trudny (on bardzo lubi spontaniczne akcje), na wieczor napewno bedzie wiecej pomyslow ale co ja mam zrobic w dzien? Wiem ze zaczne od sniadania ktore my przygotuje i podam do lozka, ale co dalej? Myslalam nad tym aby wieczorem wyjsc "na spacer" i czekalaby gdzies na nas wynajeta limuzyna, oczywiscie w koloze rozowym gdyz on ma bardzo dobre poczucie humoru. No ale to troche kosztuje, i chcialabym to jakos wszystko ulozyc w calosc? Moze macie jakies pomysly, lub powiecie mi jak chcielibyscie spedzic 21 urodziny z ukochana osoba.. Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach