Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jestem taka zainspirowana i czuję uniesienie!

Polecane posty

Gość ona nie jest ślązaczką
baranie :D

no dobra nie popłakałam, to katar :O co zrobię? nie wiem, ale odmienie swoje życie! od jutra zaczynam : koniec z poznym wstawaniem, zaczne pisac może porwe bylego ?

Gość Wszyscy umrzemy
I tak wszyscy umrzemy

Gość Alphonso is comming
Czkawka-to się nazywa "faza maniakalna":)

faza maniakalna która wystepuje w depresyjno-maniakalnym czymś? czy taka zdrowa faza, którą każdy ma ?

Gość Badam sprawę odgórnie.
Pani Czkawka jestem taka zainspirowana i czuję uniesienie! No a majtki??Jak majtki??Czy zostały zabrudzone??To ważne.

Gość remixed Dna
Pani Czkawka-Czkawusia.Ty jesteś śmiechowa.Wesoła strasznie.I Twoje tematy są zabawne:D "jestem taka zainspirowana i czuję uniesienie!"LoL-uniesienie:):D

Epizody maniakalne charakteryzują się występowaniem następujących objawów: często brak wglądu w chorobę gonitwa myśli (71% chorych) halucynacje i/lub urojenia (w przypadku zaburzenia z objawami psychotycznymi) odhamowanie seksualne (57% chorych) podniecenie psychoruchowe (87% chorych) przymus mówienia (98% chorych) trudności w koncentracji zawyżona samoocena zmniejszenie krytycyzmu (podejmowanie lekkomyślnych działań) zmniejszona potrzeba snu (lub kilkudniowy całkowity brak potrzeby snu, 81% chorych) zwiększenie energii na dzień dzisiejszy to by pasowało :O (z wyjatkiem odhamowania bo nie wiem co to znaczy :O) ale no bez kitu nie mam chyba psychozy :O :O :D :O

Gość Wielbiciel Czkawusi
Bardzo Cie lubimy.Nie zmieniaj się!A ten Twój temat z kręgami od kręgosłupa to był the Best:D👄❤️

hah dziekuje :D jestescie tacy mili :* chociaż dzisiaj umywalka do mnie przemówiła i powiedziała tak: "musisz odkupić swoje winy w tym celu zakładaj wątki na kafeterii i czekaj aż ludzie będą Cie poniewierać a nastepnie wszystko cierpliwie znoś, wszystkie obelgi przyjmuj na klate i nie waż sie obrażac innych" o takie coś mi wystąpiło... spodizewałam sie wiec niemiłego powitania

Gość Alphonso is comming
"Odhamowanie"w tym kontekście to-rzecz upraszczając-osłabienie występujących w ramach osobowości człowieka barier.Robisz pewne rzeczy jakich w innym stanie byś nie zrobiła z uwagi na naturalnie występującą blokadę.:)

nie no kręgi nie były de best bo naprawde mnie bolały i przerażały...ostatnio jednak nastapiła poprawa pleców, chociaz dalej rwie mi kopyta (to okropne uczucie :/ )

Gość Alphonso is comming
To niekoniecznie związane jest z psychozą depresyjno-maniakalną.Jest wiele innych rzeczy do jakich można to przypisać włącznie z tzw osobowością pograniczną[typu borderline]-to stanowi tylko problem gdy uniemożliwia normalne funkcjonowanie.Poza tym jeśli tak nie jest to nie zawsze kwalifikuje się do leczenia:classic_cool::)

a nie to taki objaw mnie nie dotyczy..co prawda jak każda kobieta fantazjuję o seksie z nieznajomym :classic_cool: no ale to tylko fantazje...w realu spieprzam na drzewo jak widze samca większego ode mnie :O

jakbym miała przypasowac moje objawy to wyszłoby mi i DDA, Adhd, depresja, borderline, aspołeczna, unikająca itp. itd... ale to chyba znaczy, że jestem po prostu normalna :classic_cool:

jedyne co mnie pociesza,to fakt że sa takie miejsca jak kafeteria gdzie ludzie wstawiają foty swoich odbytów, napletków itp. siedza po 20 godzin, a inni pisza 'pokaż kakałko" ja sobie wyobrazam że to w realu jest np. jakis prezes banku i urzędnik i tak sobie tutaj anonimowo rozmawiają

Gość Rollnick
"Prezes banku i urzędnik-tak tak".Tak może być:classic_cool:

poza tym wiele słow z kafe przenika do telewizji więc może siedza tu ludzie ze świata mediów :classic_cool: remixed - ja smiechowa? :D nie dalej jak pare dni temu siedziałam tu i lamentowałam...zresztą czuje że znowu to nadejdzie :O ah lepiej pojde spac