Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedy Porod

Kiedy porod doradzcie

Polecane posty

Gość Kiedy Porod

Hej. Cztery dni temu odstawilam fenoterol, od czasu do czasu odczuwam skurcze, bol w kregoslupie oraz ciagle twardnienie brzucha. Wczoraj wydaje mi sie ze odszedl mi czop sluzowy. Podczas wyprozniania sie robilam od razu siku i gdy wycieralam sie papierem zauwazylam na nim przezroczyste, bezwonne, galaretowate cos.(przepraszam za dokladny opis sytuacji). Wydaje mi sie ze moglbyc to czop. Wizyte mam dopiero we wtorek . Nie oczekuje dokladnej daty ale czy ktos moze mi powiedziec mniej wiecej. kilka dni? tydzien?

Gość Loara25
ja urodziłam dwa dni po tym jak mialam galaretke w majtkach,takze w ten dzien juz zaczelam golic nogi bo wiedzialam ze to sie zdazy na dnich:)

Gość Loara25
pamiętam te czasy kiedy siedzialam na forum i czekalam az urodze:D:D

Gość Kiedy Porod
Czyli to byl czop sluzowy? Na majtkach nie mialam nic, tylko na papierze toaletowym. Nie bylo tego duzo taka niewielka podluzna krecha

Gość Loara25
tak mi sie wydaje,wiem ze jeszcze wylewaly sie ze mnie takie jakby gluty i tam bylo troche krwi. a jak zamierzasz rodzic?? ze znieczuleniem?? ja rodzialam z i polecam:)

czop moze długo odchodzic. mi tak po trochu odchodzil ponad tydzien. jak jest podbarwiony krwia to bardziej swiadczy o porodzie. aczkolwiek z tymi porodami to zawsze loteria:)

Gość Kiedy Porod
Poki co mam zamiar bez znieczulenia. Bardziej przejeta jestem tym ze nie rozpoznam kiedy zaczne rodzic niz samym porodem :-) :-P Mam nadzieje ze zdaze do szpitala A od wczoraj nic wiecej nie pokazalo mi sie zadnych glutkow ani nic. Mam nadzieje doczekac do wtorku az zobacze moja gin. A czy w takim razie bede miala wykonane ktg ? Wiecie moze w jakis przypadkach wykonuje sie te badanie ?

Gość Kiedy Porod
Poki co mam zamiar bez znieczulenia. Bardziej przejeta jestem tym ze nie rozpoznam kiedy zaczne rodzic niz samym porodem :-) :-P Mam nadzieje ze zdaze do szpitala A od wczoraj nic wiecej nie pokazalo mi sie zadnych glutkow ani nic. Mam nadzieje doczekac do wtorku az zobacze moja gin. A czy w takim razie bede miala wykonane ktg ? Wiecie moze w jakis przypadkach wykonuje sie te badanie ?

Gość Kiedy Porod