Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RetroksyA

Niby ma 28 lat a zachowuje się jak dziecko

Polecane posty

Gość RetroksyA

Poznałem dziewczynę mam 28 lat a ona jest w moim wieku.Piszemy z sobą tylko na gadu gadu i to od tygodnia, wiem już o niej troszkę tak jak ona o mnie i od dwóch dni dogadujemy się co do spotkania.Wszystko już było ustalone że to tylko zwykłe spotkanie, rozmowy i nic więcej a ona zaczęła się dziwnie zachowywać.Jak by miała żal o to że to jest zwykłe spotkania a nie randka, dała mi to to jasno odczuć w rozmowie i było widać że jest wkurzona i miała jak by do mnie pretensje a przecież od samego początku było mówione że to zwykłe spotkanie a nie randka.Do tego zauważyłem że ona chyba oczekuje że ją będę tulił i dostanie buziaka.Piszę o tym bo nie lubię jak ktoś mi się narzuca.

Gość mizerotta
jakaś zdzira i tyle, bez klasy

Gość RetroksyA
Nie jest ździrą i ma klasę ale wkurzyłem się jak zaczęła robić fochy o to spotkanie, teraz w ogole nie wiem czy na nie isc bo nie wiem jak sie mam w stosunku do niej zachowac zeby ona sie czula dobrze na tym spotkaniu.

Gość fty8ulfypl
Stara Panna 28 lat co sie dziwisz , jakas desperatka ktora szybko pragnie wyjsc za maz :)

Gość nosem w kałuże
a Ty jesteś pedałem

To jej to powiedz. Ja z kolei nigdy nie moge trafic na kogos na wlasnie ZWYKLE spotkanie. Niektorzy mysla, ze zaraz musza brac slub :P

Gość qwqwrqwrqwr
mysle,ze ona po prostu tak flirtuje, bo moze jednoczesnie chce, zeby to bylo zwykle spotkanie,ale z drugiej z tylu glowy jest jej przykro,ze nie uwazasz jej za na tyle atrakcyjna itd,zeby to byla randka. dziewczyna moze to robic nawet nieswiadomie, i tu wcale nie musi chodzic o ciebie, tylko po prostu o to,ze chce byc wyjatkowa, niekoniecznie dla ciebie, ale zawsze to mile łechce ego.