Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..tak!...

Faceci to żadna wymówka,że jak jest się nieśmiałym to ma się mniejsze powodzenie

Polecane posty

Gość ..tak!...
@Darker jak to sprawy zaszły dalej, skoro dalej jesteś prawiczkiem???? Poza tym próbuj u różnych dziewczyn a nie cały czas i energię poświęcasz na jedną

Gość kamacsm
he he rozwala mnie wasza rozmowa:D jak się jest wiecznie na każde wezwanie, to sie jest postrzeganym jako kumpel a nie facet interesujący. Trochę olać kobietę i już zaczyna myśleć "czemu się nie odzywa" w kotka i myszkę na początku się trzeba bawić to okrutne lecz prawdziwe

"Poza tym próbuj u różnych dziewczyn a nie cały czas i energię poświęcasz na jedną" Nie ma nikogo. Ja już nie jestem na studiach.

Gość jak czytam takie topiki
to dochodze do wniosku ze same gimnazjalistki tu siedza, darker ma 28 lat, chodzi pracy, studia zaoczne, jest introwertykiem a portale typu sympatia u niego odpadaja. To ciekawe gdzie ona ma pozmawac laski ? :D

W kotka i myszkę to się bawią dzieci. To jest jeszcze prostsze niż by się mogło wydawać. Po pierwsze to najpierw trzeba szanować siebie czyli to TY organizujesz sobie czas w którym jest też czas na kobietę ,a nie że każde jej pierdnięce organizuje czas za Ciebie. Bo tak to wygląda od strony kobiety... one mają zachciewajki , które rownie dobrze można olać ,a w wielu wypadkach trzeba ..wystarczy przeczekac i samo przejdzie ..a wy zapewne się tym przejmowaliście. Bo odbieracie to co kobieta mówi jak u faceta....wiecie to że kobieta chce się poużalać to nieznaczy wcale ,że szuka rozwiązania ..wystarczy ją wtedy przytulić i tyle ..a jak za dużo narzeka to ją z tego nurtu wybić ,a wy pewnie zaglębialiście się w najgłębsze czeluście kobiecych trosk ,a to do niczego nie prowadzi.

Gość kamacsm
a ja sympatię bardzo polecam wam!

Gość gfhfghgfh
"Ja już nie jestem na studiach." a pisałeś że studiujesz i jesteś w trakcie magisterki, co za kłamca 🖐️

Gość jak czytam takie topiki
dla darkera w jego wieku to jest game over i on sobie dobrze zdaje sprawe

"a pisałeś że studiujesz i jesteś w trakcie magisterki, co za kłamca" Jeśli studia zaoczne (zjazd co dwa tygodnie) to dla ciebie prawdziwe studiowanie to spłodził cię kretyn

Gość ..tak!...
@były prawiczek A ty kiedy straciłeś prawictwo?

Gość gfhfghgfh
darker studia zaoczne to również studia, a ty napisałeś że nie studiujesz, no jak kurwa nie jak tak, co za łom 🖐️

"darker studia zaoczne to również studia a ty napisałeś że nie studiujesz" Bo studiuję, kretynko. Tyle, że nie na uniwerku w Białymstoku jak wcześniej ale na małej prywatnej placówce w małym mieście. Tam nie ma żadnych dziewczyn które można poznać.

Gość kamacsm
"Tam nie ma żadnych dziewczyn które można poznać." a to dlaczego ?:D

"a to dlaczego ?" Bo te które są to mężatki. Z dziećmi. I są za stare dla mnie.

Gość kamacsm
To ta placówka jest tak mała, że wiesz czy wszystkie kobiety tam "studiujące" są mężatkami ?

Gość march
darker ile masz lat?

Gość march
jestes z podlasiqa czy z mazur?

"Bo studiuję, kretynko" 28 lat masz i taki tekst ? trochę poniżej pasa. "Bo te które są to mężatki. Z dziećmi." ee tam takie 30-40 lat fajne są niektóre ..mówię serio i do pogadania ,a niektóre lubią poczuć nowego bolca od czasu do czasu .. : -) No chyba ,że masz takie same po menopauzie i brzydkie

Gość march
byly zbytnio sie madrzysz

Gość kamacsm
oj Darker to czeba w innych grupach kogoś wyhaczyć a nie tam się będziesz odraniczał:D a były prawiczek z racji tego, że jest już były musi trochę przycwaniakowac z bolcem , trzeba mu wybaczyc ;p

"oj Darker to czeba w innych grupach kogoś wyhaczyć' Trzeba było się fajniejszym urodzić.

Gość march
to co ty robiles w bialymstoku

"a były prawiczek z racji tego, że jest już były musi trochę przycwaniakowac z bolcem , trzeba mu wybaczyc ;p" Gdzie ja niby cfaniakuję ? No taka prawda ..niektóre kobiety takie już są ,że tu mąż i dziecko ,a np po alko ma słabość do innych facetów . takie życie jest i tyle i nic nie poradzisz...a niby dlaczego taki darker miał by nie skorzystać ? jak by fajna 35 rozłożyła nóżki to i by się nauczył czegoś i coś przeżył . .. To tylko seks nic więcej.

Gość kamacsm
A no na fajność to już nic nie poradzim chyba. A Ty były prawiczku od jak dawna nim nie jestes ?