Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

porażka minionej randki!!!! sluchajcie

Polecane posty

umówilam sie z chlopakiem z portalu na zdj fajnie wygladal i dzisiaj przyjechal do mojego miasta na spotkanie:) wyszlam po niego na pociag...w pierwszej chwili patrze a on ma spodnie za krótkie..no ale nie jestem z tych co tylko wygląd sie liczy pomyslalam ze ciezko moze mu wybrac spodnie gdyz ma 2 m wzrostu..no ale...przeslismy cale miasto i poszlismy do parku na spacer tam usiedlismy na lawke i przez poltorej godziny trwala rozmowa ktora kuby sie nie trzymala mial ze soba torebke w ktorej mial butelke wody chusteczki i rekawiczki.. ja mialam bluzke na ramiiaczka i marynarke a on sie opatulil i siedzial zadowolony a jak mu sie pic za chcialo to wjal ta wode i spytal czy chce sie napic..wiec ja napisalam do kolezanki sms ''alarm'' i ta zadzwonila ze szybko musimy sie spotkac i tak koszmar sie skonczyl...przez to wszystko wrocilam do domu i sama do siebie sie smieje..przepraszam ale musialam sie wygadac:) bo do znajomych to wstyd sie przyznac;p a moze ktos dzisiaj też mial nie udana randke?:)

Gość dlflkji
fajnie i kogos to obchodzi myslisz?

moze ktos dzisiaj też mial nie udana randke? pewnie ten chłopak

Gość jan z kolna 3
Nie rozumiem co zlego robił?

Gość dzisiaj rekawiczki??
przesada :P

przynajmniej mogl dac mi swoje rekawiczki a nie zapiąl sie pod szyje zalozyl rekawiczki i zadowolony a jak wspomnialam ze mamy pare fajnych kawiarni to tak jak by to zignorowal juz sama bym sobie ta kawe kupila..oby tylko cieplej troche bylo..

o godz 19 do juz zimno bylo on sie przygotowal na to ze gdzies na dworzu bedziemy siedziec...nic zlego nie ma w tym ze werefikuje karty no ale myslalam ze chlopak w tym wieku na takim stanowisku wie ze przynajmniej na mala kawe na pierwszej randce wypadalo by zaprosic

Skoro zaczęłaś go prowadzać po jakichś parkach czy gdzieś tam to mógł uznać, że chcesz uniknąć przebywania z nim w zamknietym pomieszczeniu typu knajpa... Na dworcu trzeba było zapytać kawa czy spacer czy inne.

Gość djhwhfriw
ja mialam wczoraj. ale to bylo nasze 2 spotk. po 2 mies. za 1 razem, nawet ok, bylo milo. ale za tym 2 razem, poczulam, ze jednak zasluguje na kogos lepszego. jest nizszy ode mnie. a jednak troche mi to przeszkdza, bo sama jestem wysoka(170) po za tym, jemu powinno na mnie zalezec, kupic mi kwiatka, bajerowac, flirtowac ze mna, droczyc sie..a on nic - jak zwykle spotkanie z kolezanka. troche mnie to wkurwilo. a na gg nam sie dosc dobrze rozmawialo. zawsze sie nie moglam doczekac, az bedziemy gadac :( teraz juz nie mam takiej checi i powoli sie zaczne od niego odsuwac :)

w zeszłym miesiącu byłem na randce i nie szkoda mi było paru zł na kobietę która już mi nie pasowała po 30 min spotkania nawet poszło więcej niż parę zł

Gość dziś na pomarańczowo
dla mnie ty jesteś nieogarniętą analfabetką. a faceta nie znam, więc się nie wypowiem.

Gość inanotherlife..
Jakaś taka wredna jesteś, dobrze zrobił, że niczego ci nie postawił królewno od siedmiu boleści. Gratuluję mu, że już nie będzie miał z Tobą przyjemności :D

Gość inanotherlife..
to żle,ze wodę pił, moze lepsza byłaby wódka? bujaj sie dziewczynko

no patrz wsiadł do pociągu i napisał mi smsa że dziękuję za miłe spotkanie i że liczy na kolejne.. jeżeli ktoś tu chce mnie krytykować to prosze bardzo:) nie rusza mnie to ja znam swoją wartość i wiem jaki facet jest godny mnie..

Gość _to_teraz_ja_powiem;)
hahaha .. na sympatii nikogo nie znajdziesz . Ja kiedys umowiłam sie z chłopakiem z tego portalu . na foto przystojniak, a jak przyjechal okazalo sie, ze wazy z 50 kg wiecej.. bo zdjecie sprzed 5 lat :P a poza tym jezdzic nie umial, pod prad sie wladował wiec o malo zawalu nie dostałam.. omg

wytrzymałam gdyż nie chciałam go oceniać bez rozmowy..może i jestem wredna ale wymagam dużo od siebie i od innych też..:)

Gość inanotherlife..
tak się pisze z uprzejmości babsztylu godny mnie? buahahaahah!