Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiaaaakk

DZIEWCYNY POMOCY CO ROBIĆ:( JESTEM ZALAMANA JUz TYM WSZYSTKIM!

Polecane posty

Gość kassiaaaakk

Na początku napiszę w skrócie jak było żebyście wiedziały o co chodzi a potem przejdę do rzeczy. Po 6 latach rozstałam sie z chłopakiem to znaczy dowiedziałam sie ze kręci z inną dziewczyna która już dawno pałętała się w naszym życiu .. tylko ze nigdy nie brałam ja pod uwagę ze względu na to ze była on niego dużo młodsza.. my mieliśmy po 24 ona 18.. ale gdy się rozstaliśmy on był z nią na weselu bo ona go zaprosiła i u niej na 18nastce, dowiedziałam się o tym przez to ze ona wstawiła fotki z tego wesela a potem z 18 na swojego facebooka.. ja to wszystko bardzo przeżywałam .. nie mogłam sobie z tym poradzić, wstydziłam sie tego że mnie tak załatwił po tylu latach ze mu tak odbiło, i prawie nikomu o tym nie mowilam.. całej prawdy nie znal nikt ze była na jej 18 ze był z nią na weselu że widziałam takie zdjęcia.. nikomu nie mowilam jak ona ma na nazwisko żeby kolezanki moje jej nie ogladały na necie.. zawsze używałam tylko jej imienia.. lecz ta ich znajomosc trawala ze 2 miesiace i on chciał do mnie wrócić, błagał prosił ja przez pierwsze 3 miesiące byłam twarda ale potem uległam i chciałam to wszystko zapomniec.. on sie zmienił pokasowaliśmy te facebooki wszystke portale on zmienil nr tel bo go o to prosiłam i urwał z nia kontakt i tak było rok, rok spokoju a teraz do rzeczy: po roku od całej sytuacji założylismy sobie facebooka ja swojego on swojego i ona go po pewnym czasie zaprosila do znajomych.. ze wzgledu ze mienlo juz tyle czasu ona podobno tam miala juz jakiegos chlopaka.. mowie a jak chcesz tą ja przyjmij tylko ustawmy ze jestesmy w związku zeby widziala..! i tak zrobiliśmy. Wczoraj wieczorem patrze a ona w galerii ma mase fotek chyba z 4 albumy po 50 zdjęć i ma tez album stary coś tam ze znajomymi :) i na koncu gdzies byly fotki z jej 18.. i on był na nich jak siedzieli razem przy stole on ja rękom obejmował jak to do zdjęcia.. ja jak to zobaczylam wpadlam w szal bo jak ja przyjelismy moje kolezanki ktore o niej słyszały zaczely ja oglądać bo kiedys im pokazywałam ją na fotce.. i zobaczyły ta fotke ich razem i do mnie smsy - ej kasia ona ma fotki z marcinem!!! ja mowie ze to stare z jej 18.. a one juz wiadomo jak to ,,koleżanki'' pewnie sie cieszą .. jak sie komuś noga podwinie wiadomo jak to w życiu, i wpadlam w szał poplakalam się i pojechalam do niego z awanturą zeby do niej pisal zeby ona to usunela i on zadzwonil do niej przymnie na spokojnie do niej mowil zeby to usunela bo ja nie chce zeby to ktos widzial .. a ona sie zaczela smiac że chyba sobie z niej żartuje i żeby nie cwaniakował bo zaraz może więcej fotek powstawiać z wesela i z tej 18!!!! i on się rozlonczyl .. a ja dzis patrze a ona zrobila album - ,, wesele mojej moni'' i powstawiała te stare fotki z nim ... eh ja całą noc nie mogłam spac nie wiem co robić ona to robi specjalnie msci sie na nim ze ja wykiwał i wrócił do mnie.. nie wiem nie potrafie tego olac co robić ona mnie wykonczy.. myslalam zeby do niej napisac ale teraz wiem ze bedzie jeszcze gorzej ... ? dziewczyny pomocy...

Gość poczochraj bobra kilka razy
i przejdzie

Gość dfghjsdfghjkdfgh
przeczytalam wszystko i mam jeden komentarz : glupota z ciebie spa taka dobra tam tego glupota naucz sie dawac kopniak dzis i pewnie nie rozumesz nawet tej rady robie filmiki o zyciu w los angeles http://www.youtube.com/watch?v=lslNLr6_Yo4

Gość kassiaaaakk
a najgorsze jest to ze on tak na prawdę nie widzi w tym problemu bo mowi ze to jest dzieciak z niej i to są dziecinne problemy zeby to olac i wlasnie jej pokazac ze mimo to jest między nami dobrze.. ale ja tak nie potrafie powiedzialam mu ze do puki te fotki nie znikną z jej konta nie chce go widziec i z nim gadac.. a on do mnie ze dzwonil prosil to ona jeszcze bardziej bedzie sie mscila.. a mi nie chcodzi o mnei bo ja bym to jakos przebolala juz sie pogodzilam z tym co bylo.. wybaczylam ale wstyd mi przed znajomymi ze ta panna ma z nim fotki on ja obejmuje .. nie wiem co o tym sądzicie..

Gość sakjdlsalkjdlksaj
laska masz problem z glowa ! zgodzilas sie wybaczyc wiec nie wracaj do sprawy bardziej sie przejmujesz reakcja kolezanek niz swojego chlopaka, puknij sie w glowe bo jak bedziesz takie akcje odstawiac to koles da ci kopa w dooope zapamietaj sobie ze jak ustaliliscie ze nie wracacie do tematu to masz nie szukac dziury w pizzzdzie

Gość verbener
Patrząc na Ciebie, to jednak dojrzałość emocjonalna nie idzie w parze z wiekiem... Po pierwsze rozstaliście się, więc nie wiem o co szum, że w tym czasie poszedł na jakieś tam imprezy. A dzwonienie po roku o usunięcie zdjęć też uznałbym za po prostu przezabawne.

Gość kassiaaaakk
tak ale i tak kto wiedzial tez sie ze mnie pewnei smiał ze on mi tak zrobil a ja do niego wrocilam! i tak mi wstyd urwalam kontakty z kolezankami ktore mnei wtedy wspieraly a ja i tak do niego wrocilam potem sie na mnei obrazily a teraz jak to widza to jzu sobei wyobrazam jak sie muszą ze mnie smiać:( nie wiem kazdy ma inną psychike ja nie potrafie sobei z tym poradzic placze i nie wiem co robić.. mam ochote ją strzelić w ryj ale każdy mi mowi zeby sie nie zniżać do takiego poziomu ze to dzieciak..

Gość sakjdlsalkjdlksaj
wiesz co dzieciak to ty jestes smiac sie moga z tego co teraz robisz, jak sie ciskasz o jakies zdjecia

Gość kassiaaaakk
dziewczyny co wy byście zrobiły w takiej sytuacji ?

Gość do autorkiiii
Póki będziesz pokazywała że te jej fotki ci przeszkadzają ona będzie górą. Niech sobie umieszcza co chce. Byś może robi to specjalnie być może nie, ale po waszej ingerencji wie na pewno że cię to zabolało. Wymyśl jakiś sposób żeby się odegrać, ale nic głupiego, po prostu wstawcie jakieś wspólne fajne fotki z podpisami świadczącymi o tym że są jak najbardziej aktualne.

Gość kassiaaaakk
nie jest mi miło patrzeć na fotki gdzie on ją obejmuje ! czy to tak trudno zrozumieć.. nie jestem nim miesiac czy 2 tylko teraz juz 7 lat! a ona wstawia fotki zeby kazdy ogladał z moim chłopakiem jak siedzą na weselu razem objęci !! to ja nie wiem moze ja na prawde jestem chora skoro dla was to normalne eh

Gość kassiaaaakk
no własnie mowilam mu zeby tak zrobić zeby powstawiał nasze fotki razem..

Gość kassiaaaakk
tylko ze on mowi ze to dziecinada ze on jest za stary na takie zabawy powiedzialam mu zeby w takim razie się do mnie nie odzywal wcale..

Gość do autorkiiii
ach te chłopy... to ty powstawiaj, jak ma go w znajomych to je obejrzy i znajomi też, chociaż faktyczni nie powinnaś sie tak przejmować; wiem że to łatwo powiedzieć, ale pomyśl sobie że on jest jednak z Tobą a nie z nią, co cię obchodzi jakaś gówniara:-) bądź ponad to

Gość a on nie moze jej ususnac
ze znajomyych u siebie na facebooku. po cholere w ogole ja przyjmowal. jak tak Ci to przeszkadza, a ona jest po prostu zlosliwa w tymmomencie, to facet powinien ja wykopac ze znajomych. nie wpadlas na to?

Gość kassiaaaakk
tak ale chcialam zeby ona widziala nas razem skoro go zaprosila do zn. to niech widzi.. a z resztą co mi z tego jak on ja wykopie i tak moje kolezanki ktore juz ją zobaczyly będą ją teraz ogladac i mi pisac juz mi wczoraj wydwanialy mowily niby wielce zdziwione ze ona ma z nim fotke ze oni byli razem na jakims weselu na jej osiemnastce ze on ją obejmowal i mi gadaja zebym go zostawila ze glupia jestem ze daje sie tak traktowac.. i doszlo do tego ze z nim chyba sie rozstane po tych 7 latach skoro on nie potrafi zrobić z tą małolatą porządku .........

Gość znak zapytaniaaaaaaa
to prowo na bank:) i to marne:) nie ma takich idiotek jak nautorka! nie wierze w to:)

Gość kassiaaaakk
ok w takim razie niech mi ktoś wytłumaczy co jest w tym dziwnego bo ja nie rozumiem..? co was najbardziej dziwi to ze pęka mi serce jak widze ich fotki razem! ja bylam jego pierwszą dziewczyną poznalismy sie jak mielismy po 17 lat teraz mamy 24 on tez byl moim pierwszym 7 lat spedzilismy razem spotykamy się prawie codziennie i ta sytuacja jest dla mnie przykra ze tak bylo ze tak mnei zdradzil bo dla mnie to byla w pewnym sensie zdrada! i chcialam o tym zapomnieć a ona teraz wyciaga jakies brudy wstawia ich fotki razem każdy to widzi.!!

Gość znak zapytaniaaaaaaa
nie, ty nie masz problemu z nim, ty masz problem z nia!!!! a raczej ze swoimi kolezaneczkami!!!! teraz wiesz,ze wszyscy to widzieli, wyobrazasz sobie,ze smieja sie z ciebie:) to jakas fobia? mysle,ze masz lekko mozg przestawiony. podobno wyrasta sie z tego "co ludzie powiedza". co cie to interesuje? tak ci wstyd przed psiapsiolami, ze JAK NIE BYLISCIE RAZEM, on spotykal sie z inna? wstyd ci jest dlatego,ze jakies wzdury im wciskalas, pewnie,ze biedak siedzi i placze. zrozum to,ze on mial kogos w tym czasie i skasuj ja ze znajomych masochistko.

Gość nie może byc na kotie?
To jest dziecinne ! Za parę lat będziesz wiedzieć o życiu dużo więcej niż teraz. Twój świat nie powinien kręcić się wokół klientki, która dobrze się bawi waszym związkiem. Wykasujcie ją ze znajomych i tyle, zero tematów na jej temat przy znajomych nawet gdyby próbowali coś o tym mówić - krótko ucinać, że nie masz ochoty tego słuchać. Swoją drogą podziwiam cię, że potrafiłaś wybaczyć zdradę. A to co teraz w głowie ci siedzi to jest niepewność ! Miej temat za zakończony, a sam się rozpłynie po jakimś czasie.

Gość lkslkdjkjdsad
dziewczyno jestes sama sobie winna- rozstaliscie sie i chlopak mial prawo spotykac sie z kim chcial tamta jak ktos napisal wyzej dobrze sie bawi i im bardziej sie wkurzasz tym ma wieksza satysfakcje daj sobie spokoj i zamknij temat, jej facebook ma prawo wrzucac takie foty jak chce ty sie zajmij soba a nie kolezankami bo one wiekszy ubaw moga miec z twojego zachowania teraz niz z calej tej sytuacji

Gość Aniuśśś
Olej To.!!! Ona tak specjalnie wstwia te zdięcia ... ;p Nie musisz się bulwersować < wyluzuj> ;D

Gość upup

.