Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artes3441

dziewczyny jakiej wady wyglądu/charakteru nie moglybyscie zaakaceptowac

Polecane posty

Gość takajaaaaaaa
podobnie jak selenia ze mną: mam 171 cm, byłam parę lat z facetem około 195cm. zawsze mnie dziwiły teksty koleżanek "wow, jaki on wspaniale wysoki" bo nie patrzyłam na wzrost jako zaletę (czasem przeciwnie, denerwował mnie ból szyi od całowania czy patrzenia w oczy :)) później zakochałam się w kimś o wzroście 175 - fakt może rzadziej noszę szpilki ale nie zamieniłabym się już co do tematu: brak bycia dobrym (tak po prostu) dyskwalifikuje dla mnie faceta - reszta kwestią gustu, a ten się potrafi mi zmieniać zależnie od czasu i nastroju pozdrawiam

Gość frodo the niziołek
czyli niski jako środek zastępczy raz jeszcze🖐️

Gość takajaaaaaaa
czytałam Twoje posty frodo i nie będę się wpisywać w pocieszanie, powiem tylko (skoro źle zrozumiałeś): zostawiłam 195 dla 175 z miłości i na całe życie mam nadzieję. ale skoro masz już swoją fiksację to po co się odzywać, miłej nocy frodo

Gość frodo the niziołek
taa pewnie ten 195 po prostu kopnął Cię w dupala, to znalazłaś zastępstwo w niziołku:D no ale ok, tu jest kafe, tu kobiety zawsze mają rację. Słodkich snów Takajaaaaaa🖐️

Gość jan niezbedny
frodo wez ty sie pajacu ogarnij,tak poczytalem twoje wypociny i nie wiem czy smiac sie czy plakac,rzucach sie do wszystkich wysokich facetow bo sa wysocy i biadolisz jak to ci zle,ogarnij sie ja mam 174cm moja kobieta 164,jest idealnie wczesniej mialem rozne od 160 do 172 .wyobrazasz sobie laske 160cm z typem 190?wygladaloby to komicznie,kazdy znajdzie laske odpowiednia dla siebie i nie biadol juz,bo pewnie jestes brzydki a tlumaczysz sie wzrostem

Gość frodo the niziołek
"wyobrazasz sobie laske 160cm z typem 190?" nie muszę sobie wyobrażać, większość par taka jest. dryblasy pociągają niskie kobiety, przy takich one się czują zajebiście i wątpię, czy któraś by się przejęła tym, że jakiś obesrany przez muchy janek uważa, że wyglądają przy nich głupio