Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artes3441

dziewczyny jakiej wady wyglądu/charakteru nie moglybyscie zaakaceptowac

Polecane posty

Gość .a.a
alkoholu i kłamstwa

Gość frodo the niziołek
.I.Love.KlitschkO. - mimo, że jestem niziołkiem, to chyba mam cos z faceta, bo rozróżniam:D

Gość frodo the niziołek
ramota - widocznie możesz nadrobić. kijowego wzrostu nadrobić się nie da. tak sądzę, że jestem za stary. ćwiartka na karku i nigdy na randce nie byłem : no proszę Cię, jak ja mógłbym zainteresować tę Twoją koleżankę:D

Gość .I.Love.KlitschkO.
heheh ok ok , no to Ty nie chciałam Cię obrazić ale wiele osób ich nie odróżnia :)

Gość frodo the niziołek
ja nawet jak wiem, że się wizualnie podobam to nie jestem w stanie nic zrobić przez ten kompleks. z czym do ludzi?:(

Gość .I.Love.KlitschkO.
a Ty powinieneś trochę uwierzyć w siebie , może nie wyrwiesz laski 175 ale na pewno jakąś znajdziesz

Gość ramota
Moja znajoma jest zdesperowana :P Serio., facet ją rzucił po 10 latach.

Gość frodo the niziołek
.I.Love.KlitschkO. - wiem, że się kobiet o to nie pyta ale :jesteś bardzo gruba?

Gość frodo the niziołek
ramota - aż tak zdesperowanej to chyba nie ma. jak 10 lat miała chłopa to pewnie jest też dużo starsza, nie?

Gość ramota
Nie aż tak, ma 32 lata, ale wygląda na młodszą.

Gość frodo the niziołek
ramota - no ok, ale co trzydziestka miałaby robić z kolesiem, który w relacjach z kobietami jest bardziej do tyłu od pierwszego lepszego gimnazjalisty?

Gość .I.Love.KlitschkO.
no raczej nie ważę 54 kg , a o co Ci chodzi ??

Gość ramota
Uprawia seks i uczy miłości.

Gość frodo the niziołek
.I.Love.KlitschkO - i myślisz, że jakbyś przytyła to zamiast Kliczki podobałby Ci się Emanuel Yarbrough?

Gość frodo the niziołek
ramota - taa chyba w Hollywoodzkich filmach

Gość ramota
Oki, lecę juz. Będę jutro!! To pogadamy frodo!!! A chcesz to pisz do mnie na maila blackwidow1@o2.pl JAk będe miała chwila to zerkne!!

Gość frodo the niziołek
ramota 🖐️

Gość frodo the niziołek
No Kliczko jak tam? Myślisz, że byłby ok?

Gość .I.Love.KlitschkO.
no raczej nie , ale serio nie rozumiem Twoich intencji

Gość frodo the niziołek
już je tłumaczę. pisałaś, że takiej 175 nie poderwę, ale może jakaś się trafi ( w domyśle niższa ). Więc pytam, czy myślisz, że jakbyś była gruba to podobałby Ci się taki facet, jak ten sumita? Czy otyła chciałaby otyłego? Chyba nie...niskie też na niziołków nie zwracają uwagi, więc daruj sobie teksty "startuj do niższych" czy coś takiego.

Gość .I.Love.KlitschkO.
aa ok to jak Cię obraziłam to przepraszam nie to miałam na myśli , chodziło mi o to że znajdziesz sobie odpowiednią dziewczynę , a wracając do niskich dziewczyn to też są ładne PS:ile masz wzrostu ??

Gość frodo the niziołek
nie obraziłem się, tylko nie lubię takiego gadania bez pokrycia.co do znalezienia odpowiedniej dziewczyny:D ja wcale nie chcę🖐️ raz, że i tak bym nie wiedział co z nią zrobić, dwa, że będąc niskim możesz dziewczynę dostać jedynie z ogromnym porożem, bo co tu kryć - jeśli niziołek może ją mieć, to może ją mieć każdy żul. a i jeszcze jedno - nie powiedziałbym, że niskie "też" są ładne, raczej właśnie one są ładne:D ale one też chcą dryblasów.

Gość frodo the niziołek
nie obraziłem się, tylko nie lubię takiego gadania bez pokrycia.co do znalezienia odpowiedniej dziewczyny:D ja wcale nie chcę🖐️ raz, że i tak bym nie wiedział co z nią zrobić, dwa, że będąc niskim możesz dziewczynę dostać jedynie z ogromnym porożem, bo co tu kryć - jeśli niziołek może ją mieć, to może ją mieć każdy żul. a i jeszcze jedno - nie powiedziałbym, że niskie "też" są ładne, raczej właśnie one są ładne:D ale one też chcą dryblasów

Gość .I.Love.KlitschkO.
no to w czym jest problem , bo nie jestem tutaj od początku nie chcesz dziewczyny to nie masz problemu a wracając do tego co napisałeś '' że będąc niskim możesz dziewczynę dostać jedynie z ogromnym porożem, bo co tu kryć - jeśli niziołek może ją mieć, to może ją mieć każdy żul.''to się z Tobą nie zgodzę nie wszystkie dziewczyny takie są że spotykają się z niskimi bo każdy je już miał ,ale zgodzę się z ty że niskie chcą wysokich Ja sama nie jestem specjalnie wysoka mam 169 i podobają mi się mega wysocy

Gość frodo the niziołek
no bo trochę chujowo jak sobie taki temat poczytasz po prostu. bo chciałbym być w związku będąc wysokim, to do wzrostu w pierwszej kolejności tęsknię. jak zauważyłaś niskie chcą wysokich, więc taka, która idzie z niskim to taka , która się nie szanuje. dziś ma ją niski, jutro menel dworcowy.

Gość .I.Love.KlitschkO.
ejj no weź nie przesadzaj a może niektórym dziewczynom podobają się niscy znam taką jedną dziewczynę osobiście Napisz mi ile masz wzrostu :)

Gość frodo the niziołek
daj spokój, żadnej się niscy nie podobają, niski wzrost to najgorsza cecha sama to przyznałaś, nie zmieniaj teraz zdania na siłę

Gość .I.Love.KlitschkO.
ale ja mówię poważnie innym się podoba to a drugim tamto przyznałam że to nie jest fajne ale dla mnie osobiście ja tego nie lubię , za to inni mogą lubić takie rzeczy i co planujesz do końca życia być sam bo jesteś niski i nie możesz być w żadnym związku to trochę chore przyzna wzrostu nie zmienisz ale nastawienie możesz

Gość frodo the niziołek
nie planuję być do końca życia sam. po prostu będę, bo nie jestem atrakcyjny. niby jednym się podoba to, a drugim tamto, ale tu większość kobiet ma podobne gusta. patrze ten temat na przykład. nastawienie mogę zmienić ale nie o to chodzi. jeszcze jakaś kobieta musiałaby zmienić nastawienie do niziołków, a o to trudno

Gość .I.Love.KlitschkO.
no ale są niektóre takie to są jakieś wyjątki tak jak w tym temacie większości się podobają wysocy ale zdarzają się też takie które wolą niskich co według Ciebie oznacza że nie jesteś atrakcyjny ???????????