Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fndfbfbgsdfgd

Po jakim czasie do łóżka?

Polecane posty

Gość fndfbfbgsdfgd

Jestem z chłopakiem już prawie 2 miesiące. Układa się super. Czujemy do siebie dużą chemię. Bardzo mi na nim zależy i nie chciałabym, żeby zraził się, że szybko poszłam z nim do łóżka. Jednak ciągnie nas do siebie. Myślicie, że powinnam trochę jeszcze poczekać? Dodam, że oboje jesteśmy dorosłymi ludźmi. Ja mam 24 lata, on 27. Zawsze chciałam sypiać tylko z jednym facetem w swoim życiu. Wyszło trochę inaczej, niezupełnie z mojej winy. Nie żałuję.

Gość Aguleeecha
to zależy od różnych okoliczności......ja ze swoim poszłam po 5 miesiącach;) Ale wcześniej już coś tam było jeśli wiesz co mam na myśli;)

Gość ciastoczekoladowezpolewą
możesz już iść...;)

Gość fndfbfbgsdfgd
Pytam się pytam bo może macie większe doświadczenie w tych sprawach niż ja ;). Ja ogólnie nie angażowałam się nigdy w związki. Zazwyczaj kończyłam po miesiącu, dwóch zanim do czegokolwiek doszło bo mi na chłopaku nie zależało. Ale teraz jest inaczej. Chciałabym, żeby z tego wyszło coś poważniejszego.

Gość trushi
Jeśli to normalny facet, to nie ma czegoś takiego jak za wcześnie. Jeśli oboje tego chcecie, to wio. Bo "za późno" jest już jak najbardziej możliwe

Gość fndfbfbgsdfgd
Za późno? Czyli może się zniechęcić z tego powodu?