Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klaudiaiks

juz prawie 2 godziny po spotkaniu

Polecane posty

Go艣膰 klaudiaiks

a on nie odzywa sie... a na do widzenia mowil, ze chce kontynuowac znajomosc :O:( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ,losa
ja ostatnio sie spotkalam to po spotkaniu dzwoni艂 jak tylko weszlam do domu, czy dotar艂am i pisa艂 jeszcze esy :P ale to nie znaczy, 偶e ka偶dy taki jest... Poczekaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
no poczekam... jak nie napisze nic, to trudno... to czas kiedy facet ma sie wykazac.. wiec ja nie robie kroku zadnego :) ile twoj znajomy ma lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
MOJA CIPA P艁ONIE!! NIECH JAKI艢 PRZYSTOJNY STRA呕AK UGASI MNIE SWOIM MLEKIEM!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eowyn
Z do艣wiadczenia, nie ka偶dy ma obsesj臋 na tle sms贸w wi臋c uspok贸j si臋 dziewczyno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden facet27
jak mi si臋 dziewczyna podoba艂a to zawsze po po偶egnaniu w przeci膮gu 5-10 minut pisa艂em banalne "dzi臋kuj臋 za mi艂o sp臋dzony czas. dobranoc kolorowych " potem czeka艂em 10 sec do minuty i dostawa艂em odpowied藕 :)..uwa偶am ,偶e taki sms jest fajny , mi艂y , nienarzucaj膮cym si臋 przyjemnym akcentem....potem na 2gi dzie艅 dzwoni艂em pyta膰 jak si臋 czuje i takie tam ...i umawia艂em si臋 dalej na kolejne spotkania ...; ) Wychodz臋 z za艂o偶enia ,偶e jak kobieta mi si臋 podoba to trzeba z bomby uderza膰 ,a nie si臋 czai膰 , czeka膰 , odlicza膰 dni 偶eby za szybko nie zadzwoni膰 itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaqqqwww
Jakby by艂o 2 tygodnie po spotkaniu, to by艂by pow贸d do niepokoju. Ale 2 godziny ?! To jakie艣 nienormalne. Ogarnij si臋 dziewczyno !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
taki jeden... masz racje, tak by nalezalo robic.. moje doswiadczenia z przeszlosci wlasnie takie byly... ale TEN nie smsowal takze przed spotkaniem... sama nie wiem... no nic... a na pewno nic na sile :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi艣 na pomara艅czowo
ja jestem r贸wno 24 godziny po spotkaniu i nic, ale nie prze偶ywam. sama wczoraj napisa艂am takiego neutralnego smsa po randce, bo nie uwa偶am, 偶eby to by艂o co艣 z艂ego i si臋 czai膰 nie b臋d臋, jak mi si臋 facet spodoba艂, no ale do tej pory cisza, wi臋c najwyra藕niej go艣膰 nie jest zainteresowany. m贸wi si臋 trudno i 偶yje dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
pewnie tak... jak facet zainteresowany to sie odzywa, jak nie - to nie... ale po co ta gadka o nastepnych spotkaniach i ze mnie zaprasza, jesli mam ochote, tu i tam.... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden facet27
R贸偶ni s膮 faceci ja pisze za siebie. Wiem ,偶e lubicie takie smsy dosta膰 to pisz臋 ,a i mi jest mi艂o jak odpisujecie szybciutko ,偶e wam si臋 te偶 podoba艂o to mnie motywuje i zach臋ca do dalszych spotka艅 jeszcze bardziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
takijeden... on niesmialo w trakcie spotkania o czyms powiedzial i zapytal czy mialabym ochote na takie zaproszenie (nie do domu; zaden seks...) powiedzialam, ze tak, chetnie; a on, ze sie cieszy i ze mu milo. a na koniec jak sie rozstawalismy to powiedzielismy, ze bedziemy w kontakcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden facet27
Jeste艣 strasznie niecierpliwa i za du偶o rozkminiasz...czekaj spokojnie jak si臋 nie odezwie w przeci膮gu 2-3 dni to szanse malej膮 znacznie ,a jak do tygodnia to ja bym sobie da艂 spok贸j. Po co masz si臋 zadr臋cza膰 ? B臋dzie co b臋dzie...w sumie wy baby to macie troch臋 przejebane z tym dzwonieniem i czekaniem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herbatniczek.
jak jeste艣 艂adna to sie odezwie, taka brutalna prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
taki jeden... nie mozna Ci nie przyznac racji... ale to dlatego, ze pierwszy raz w zyciu mam taka sytuacje... a wiele juz przeszlam, uwierz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
jestem ladna... tak wszyscy mowia... i bardzo zgrabna nie lubie tak o sobie mowic... ale zdanie innych na moj temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden facet27
No c贸偶 ..mo偶e dosta艂a艣 przys艂owiowego kosza....od strony faceta to te偶 takie jest nie do ko艅ca przyjemne jak sie dzwoni do was i s艂yszy ten zmieszany g艂os ,偶e nie macie czasu i ble ble :D srata tata. ...no 偶ycie i tyle.

Udost臋pnij ten post

haha a ja si臋 doczeka艂am maila :D i mia艂am racj臋, facet nie jest ani troch臋 zainteresowany. a czemu pisz膮 o utrzymaniu kontaktu? bo na og贸艂 to tch贸rze, kt贸rzy nie umiej膮 powiedzie膰 wprost "sorry ma艂a, nic z tego nie b臋dzie" albo po prostu maj膮 mieszane uczucia, nie wiedz膮, czy chc膮, ale te偶 nie wiedz膮, czy nie chc膮 :P tak si臋 asekuruj膮 w razie czego, bo jakby Ci facet powiedzia艂 "wiesz, no sam nie wiem, nawet jeste艣 fajna, ale mo偶e poznam lepsz膮, no zobacz臋 jak si臋 sprawy maj膮 i dam Ci zna膰", to co by艣 zrobi艂a? bo ja bym spu艣ci艂a takiego pajaca w kana艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
dzis na--> no, ale dobrze, ze ci napisal konkretnie... ten facet, z ktorym spotkalam sie wydawal sie powazny, nie jakis dzieciak itd.... jesli nie odezwie sie faktycznie w ciagu najblizszych dni... to zegnaj gienia :) trzeba sie szanowac...:) a chyba on nie liczy, ze ja odezwe sie pierwsza :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
jakis... kosz koszem, rozumiem wszystko. nie kazdy musi kazdemu przypasc do gustu, to jasne... ale skoro mowi sie, ze sie chce kontynuowac? to po co takie gadki? chyba ze on nie laczy kontynuacji znajomosci z smsami po spotkaniu :D prawda jest corka czasu... jak mawial Leonardo da Vinci

Udost臋pnij ten post

on mi nic nie napisa艂 konkretnie kochana, za dobrze bym mia艂a, gdyby to zosta艂o powiedziane wprost ;) ja to wyczyta艂am po do艣膰 suchym mailu. wcze艣niej pisa艂 inaczej, by艂 偶ywo zainteresowany, a teraz 3 zdania i tyle, tak偶e sprawa jest raczej prosta. trudno, p艂aka膰 nie b臋d臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
dzis na--> no, ale chociaz napisal cos, cokolwiek... a kiedy mialas spotaknie z nim? na spotkaniu dal Ci nadzieje jakies na ciag dalszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki jeden facet27
Co do spotkan to powiem tak. Jak facet w og贸le nie pr贸bowa艂 nawet Cie poca艂owa膰 to raczej s艂abo widz臋 2gie spotkanie..co innego jak pr贸bowa艂 ,ale ty mu si臋 nie da艂a艣. Brak pr贸b kontaktu fizycznego = brak chemi = klapa

Udost臋pnij ten post

spotkanie by艂o wczoraj wieczorem. owszem, rozmawiali艣my o kolejnych, 偶e by艂oby mi艂o, je艣li JA b臋d臋 chcia艂a. spodoba艂 mi si臋, wi臋c wyrazi艂am szczer膮 ch臋膰, ale podejrzewa艂am, 偶e to mo偶e by膰 tylko takie gadanie. no i mia艂am racj臋, jak zawsze. za stara ju偶 jestem, 偶eby naiwnie wierzy膰 w cuda, szczeg贸lnie, 偶e faceta pozna艂am w sieci ;) ale fakt, przynajmniej napisa艂 cokolwiek i mog臋 sobie spokojnie przej艣膰 nad tym do porz膮dku dziennego i nie zastanawia膰 si臋, czemu on si臋 nie odzywa. a Ty jak pozna艂a艣 swojego?

Udost臋pnij ten post

taki jeden facet27 mo偶e i masz racj臋, ale ja ze swojego do艣wiadczenia wiem, 偶e ci, kt贸rzy si臋 rw膮 do ca艂owania od pierwszej randki licz膮 jedynie na szybki seks, nic wi臋cej. do tej pory spotka艂am tylko 3 facet贸w, kt贸rzy mnie nie poca艂owali na pierwszej randce, jeden p贸藕niej i tak si臋 okaza艂 palantem, drugiemu strasznie przeszkadza艂 pewien m贸j na艂贸g, a ten trzeci to w艂a艣nie ten z wczoraj. ehh chyba z dwojga z艂ego wol臋 ju偶 takich skurwieli, co si臋 pchaj膮 z 艂apami, przynajmniej wiem, 偶e si臋 podobam, chocia偶 fizycznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiaiks
taki jeden../ tu nie masz racji.. co potwierdza moje doswiadczenie:) dzis na--> ja tez poznalam go w sieci.. ale naprawde wydal sie sensowny i ze bierze odpowiedzialnosc za slowo... zebym tak dala sie zrobic na szaro? pierwszy raz w zyciu? no... zawsze musi byc ten pierwszy raz moze :D

Udost臋pnij ten post

ten m贸j te偶 niby sensowny, doros艂y facet, nie 偶aden dzieciak. najwyra藕niej mu si臋 nie spodoba艂am i tyle, nie ma co si臋 zastanawia膰, by艂o min臋艂o. a kiedy艣 musi by膰 ten pierwszy raz, we wszystkim :D ja ju偶 par臋 razy zosta艂am olana, wi臋c mniej wi臋cej znam oznaki i zbytnio si臋 nie przejmuj臋, je艣li moje przypuszczenia si臋 potwierdz膮.

Udost臋pnij ten post