Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruneciątko w brylach 23

Czy facet który nosi okulary jest mniej atrakcyjny ?

Polecane posty

jestem całkiem przystojny, mam 185cm wzrostu, ale mam sporoą wadę wzroku myślicie, że lepiej nosić okulary czy jednak soczewki ?

Gość gbfgfs
nie , nie jest mniej atrakcyjny, to tylko kwestia doboru oprawek

To zależy jak komu jest ładniej. Ja jestem dziewczyną i też mam wadę wzroku, ale źle sie czuję w okularach bo uważam, ze mi nie pasują, wiec zakładam soczewki, natomiast niektóre kobiety lub niektórzy mężczyźni wręcz nie wyobrażają sobie nie nosić okularów bo są one ich ozdobą. Może u ciebie też da się zrobić z okularów ozdobę, sam musisz ocenić jak sie w nich czujesz. A jeśli chodzi o atrakcyjność - nic bardziej mylnego. Są kobiety, których bardzo kręcą faceci w okularach. Na pewno nie uwłaczają one męskości.

kiedyś chopdziłem bez okularów i nie poznawałem ludzi na ulicy :p było mi strasznie głupio i teraz chodze w nich ale mam wrażenie że jednak to zmniejsza moją atrakcyjność i naprade chyba kupie sobie soczewki :)

kup, ja noszę od 3 lat i nie wyobrażam sobie inaczej. problemem mogą być szkliste "wiecznie przepite" oczy ale u niektóry to bez różnicy :classic_cool: