Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Jakim sposobem myjecie twarz i czym?

Polecane posty

Okrężnymi ruchami?prysznicem lejecie twarz?moczycie np.chusteczkę i wycieracie twarz?

Gość ok to ja pytam
Myłam żelem do mycia twarzy, ale skóra zaczęła się łuszczyć. Teraz zakupiłam znów mydło Protex, dla mnie super, tylko ten zapach :/ I tak zwilżam twarz wodą, masuje okrężnymi ruchami i zmywam. Wycieram delikatnie przykładając miękki ręcznik.

Gość średnikkreskanawias
sposobem babcinym i mydłem...

Gość babab ze wsi
ile razy jeszcze takie pytanie padnie_ wez sobie poszukaj co pare dni jest taki temat

Gość kolorowa owca
zelem i szczotczka do twarzy z naturalnego wlosia

Gość wyprobowalam rozne zele i rozn
e sposoby i znalazłam moim zdaniem najlepszy mam cere między normalna a sucha, w strefie T sie lekko przetluszcza, czasem jakis pryszcz sie pojawial. Odkad myje zielonym oliwkowym zelem z Ziai praktycznie zero pryszczy (a jak tydzien myje czym innym - są). Nachylam sie nad umywalką, lekko zwilzam twarz, smaruje zelem - tak jak kremem, uzywam wielkosc jak ziarnko grochu - i splukuje rekoma nad umywalka. Buzia super - ani wysuszona, ani tlusta. Probowalam inne firmy i wszystkie dawalay gorsze efekty - tak samo jak mycie wacikiem itp

Gość myje2 razy dziennie,zelem prze
ciwbakteryjnym,okreznymi ruchami,a potem smaruje kremem nawilzajacym,z aloesu.

dziekuje o takie odpowiedzi mi chodzi pomogliscie mi bo sama nie wiem jak myc twarz.Ja mylam tak np.zel nalewalam na reke a potem na zwilzona twarz okreznymi ruchami mylam,potem bralam prysznic i mocno lalam prysznicem zimna woda twarz przez kilka sekund.

W efekcie mialam przesuszona,twarz wiem ze popelniam blad,zaczne myc ja delikatnie.:) Pozdrawiam:)

Gość talulataloma
Nie myję w ogóle wodą twarzy. Używam do tego emulsji Cetaphil. Parę kropelek na twarz i wacikiem zdejmuję dopóki się czysty nie pokaże. Tak mi moja dermatolog każe, bo mam wrażliwą i naczyńkową cerę.