Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję planu

Potrzebuję opinie MĄDRYCH kobiet ale nie tylko

Polecane posty

Gość jalapeno
Ah, zapomniałam : "kwestie finansowe są kwestią drugorzędną". Bogacz z 15 000 pln! Ha ha ha !

Gość jalapeno
Właśnie - bez komentarza, i tacy jak ty twierdzą jeszcze, że nie dostają pracy bo inni "mają znajomosci". Napiszesz chociaż, dlaczego piszesz te bzdury w ŻYCIU UCZUCIOWYM??

Gość a ja to zauwazyłam nie tylko
ej no przesadzacie, wiele dużych firm zatrudniało grafika w dobrych czasach! owszem teraz tnie się koszta ale... Grafika to nie tylko plakat czy reklama w gazecie raz na ruski rok! To prowadzenie strony - teraz zazwyczaj czeto zmienia się grafikę - bannery, zdjęcia - a nie tylko tekst, wydawanie prospektów informacyjnych dla klientów, cenników, projektowanie różnych firmowych materiałów - wizytówek, papierów firmowych, ofert dla klientów i kontrahentów. Osobiście znam firmę produkująca piece, która zatrudniała grafika na pełen etat!

Gość jalapeno
Na pewno go ktoś zatrudni, na pewno... zawsze są gdzieś kible do umycia. Weź pod uwagę, że facet ma tylko pobozne życzenia, jakieś studia skończył (tak twierdzi) ale wszystko czego się nauczył wystarczyło tylko do sprzedawania piwa w barze. Nie potrafi nawet wybrać trafnie działu na forum, co tu mówić o sensownym zachowaniu np. na rozmowie kwalifikacyjnej?

Gość tak sobie czytam ten Twój post
i wydaje mi się że za te 15000zł /m-c to jednak powinien ktoś zechcieć Cię zatrudnić. Tylko musisz być uczciwy i nie wynosić nic pracodawcy z firmy, bo wiadomo nikt nie będzie dokładał do takiego interesu. No i płacić musisz terminowo by nie stracić wiarygodności... A tak na poważnie to ja nie wiem na co Ty liczysz? Chcesz zająć jakieś dobre stanowisko, bez doświadczenia w branży, bez żadnych referencji? I jeszcze na pociechę zdajesz się oferować za takie ryzyko 15000zł? Komu? Za co? Chcesz dawać łapówki czy jak? Zacznij chłopie od podstaw, zatrudnij się najpierw na najniższym stanowisku w interesującej Cię firmie, pokaż się z dobrej strony a ktoś na pewno Cię doceni. Zdecydowana większość ludzi osiąga wysokie stanowiska ciężką pracą, zaczynając często od podstaw na zasadzie bycia popychadłem do wszystkiego. Jeśli masz talent i nadajesz się na wyższe stanowisko to szef na pewno to zauważy i w przyszłości doceni. Takie jest moje zdanie. Oczywiście jeśli to poniżej Twojej godności zawsze możesz zasilić szerokie w Polsce grono bezrobotnych z wyboru, takich z ambicjami co to wyżej srają niż dupę mają. Ferdek Kiepski też uważa że nie ma pracy dla osób z JEGO wykształceniem...