Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaaaaaa

Barany są porąbane i nie nadaja sie na partnerów zyciowych...

Polecane posty

Gość takaonaaaaaaaaa

Tak uważam to najgorszy znak i przekonałam sie o tym .... owszem towarzyscy, usmiechnięci na pokaz ale to zycia tragedia... obrażalscy, dokuczliwi, uparci jak nikt, despoci, mega cieżcy w związkach....

Gość takaonaaaaaaaaa
Sama jestem spod tego znaku. No i widzicie sami na przykładzie, bo jestem totalną kretynką i głąbem - generalizuje wszyskie osoby spod tego znaku nie zadając sobie nawet trudu, by wisilić moją małą, idiotyczną główkę do pomyślenia, że nie każda osoba na ziemi spod znaku Barana jest taka jak opisałam 🖐️

Gość eeeee baranice sa fajne
babki barany sa ok , ale faceci niekoniecznie . Znm jednego faceta barna- faktycznie porazka Podobnie jak kobieta lew . Facet lew ok , ale kobieta- latawica

Gość a co mi tam-napiszę
ty sama jesteś baran ale umysłowy.Jak Baran kocha prawdziwie,mocno to wszystko zrobi dla swojej kobiety.Ja jestem Bliźniak a mój mąż to własnie Baran.I nie wyobrażam sobie lepszego męża dla mnie.Każdego dnia dziekuje Bogu,że mi go dał.To ja jestem tą cholerą w związku a on aniołem co mnie obłaskawia.Inny facet to by mnie dawno w dupe kopnął.Ale to własnie miłość i dziękuję mu za nią,tzn.mojemu mężowi.

Gość dfrvbrt
OJ RPZZYANM CI RACJE ILU MIALAM BARANOW TO OKAZYWALY SIE ZWYKLYMI NIEZYCIOWYMI CIULAMI:)

Gość młoda kobieta_warszawa
Mój ex baran- największa porażka wśród porażek.

a co mi tam-napiszę Jakbym czytała opis swojego małżeństwa :D Ja Bliźniak, On Baran :)

Gość dfrvbrt
BYCZKI ZA TO SA BARDZO FAJNYMI MĘŻCZYZNAMI BEZ WYJATKU

Gość takaonaaaaaaaaaprawdziwaa
Podszywą dziękujemy za elokwentne wpisy. Piszę na podstawie swojego doświadcznia i swoich znajomych... dla mnie facet baran to zakochany ale tylko w sobie narcyz z poziomem emocjonalnym 5latka

Gość takaonaaaaaaaaa
Niczym znajdujący się na skraju wyczerpania spowodowanego brakiem pożywienia przedstawiciel gatunku panthera pardus, przemierzam trawiastą formację roślinną, strefy międzyzwrotnikowej o klimacie gorącym z wyraźnie zaznaczoną porą suchą, znajdującą się w Afryce, poszukując unikatowych okazów fekaliów Marabuta afrykańskiego (Leptoptilos crumeniferus), w celu spożycia ich , by w ten sposób uzyskać niezbędne składniki odżywcze, i wchłonąć je, zapewniając sobie prawidłowe funkcjonowanie orzganizmu, przy czym nie odmawiając sobie możności obcowania z wielką sztuką, podziwiając aksamitną fakturę i niezwykłą fazę materii mego pokarmu, dalektować się walorami smakowymi - nutą kapsaicyny, oraz połączoną z aromatem Borowca dętego (Boletinus cavipes) Asafetydy, by bo caym ceremoniale ułożyć się w pobliskim lesie galeriowym (z przewagą akacji nad baobabem), zapewniając sobię prawidłowy proces trawienia, oraz możność przemyślenia wielkiej sztuki jaką może być odżywianie.

Gość a co mi tam-napiszę
adsadsa-to witam w klubie ;-]

Gość takaonaaaaaaaaaprawdziwaa
wyrazy współczucia podszywie to forum schodzi na psy , jak krytyka to konstruktywna a nie rodem z przedszkolandii....

Gość takaonaaaaaaaaa
takaonaaaaaaaaaprawdziwaa - won podszywie :O znudziło mnie już rozpychanie mojej i tak nie wąskiej cipy prądownicą od węża strażackiego, którą ukradłam podczas próbnego alarmu p.poż w naszym oddziale psychiatrycznym

Gość no ja tam
nie przywiązuje zbytniej wagi do tego kto spod jakiego jest znaku,ale ostatnio rozstałam się z pewnym panem Baranem i natknęłam się w czasopismie Wróżka na opis tego znaku i praktycznie wszystko się zgadzało. Cięzki typ, despota, tylko moja racja jest 'mojsza',furiat itp.

Gość Kicia2*
Autorko zgadzam się z Tobą! Miałam barana szefa, barana partnera ... Masakra. Uważają, że tylko oni mają rację, despoci. Na dodatek puszczalscy... Mój ex mnie zdradził, szef dostawiał się mimo że miał żonę :O Masakra, jakie z nich dziwki, w ogóle się nie nadają. Mam koleżanki ze znaku Barana i są spoko ale faceci to porażka...

Gość milkaaaaaaaaaasss
Barany to dyktatorzy i egocentrycy istne diały wcielone życie z nimi to hustawka nastrojów bo potrafia byc muli jak czegos chca..to wampiry energetyczne wykanczajace psychicznie....

Gość Yachu Chrystman
To prawda, ja jestem rakiem i powiedziałem mojej że jej nie rozumiem bo jest podejrzliwa, despotyczna i wymyśla itp. Ciekawe jaka laska pasuje do faceta raka ?

o tak, wampir energetyczny to dobre określenie... wykorzystują jak tylko mogą, lenie śmierdzące :O

Baran i Rak, to Rak będzie niestety stłamszony w tym związku. Choć do kobiet Baranów nic nie mam, faceci są najgorsi z tego znaku,. Raczek spokojny, delikatny, rodzinny, domator, a pani Baran żywa, entuzjastyczna, narwana.

Gość rtyrty
najgorsi są faceci - ryby...

Gość ja choduje biedronki
kobiety barany sa fajne, faceci nie.

Gość Yachu Chrystman
moja to by wszędzie latała po znajomych, ja lubię prywatność.

Gość działacz monaru
skorpiony kontrują barany :classic_cool:

Gość działacz monaru
a jaki jadek mają :classic_cool: wszystko zapylaja tylko raz i to porzadnie :classic_cool:

Gość Magda 285
Najgorsi faceci są spod znaku - p a n n a. To dopiero narcyze. Uwielbiają tylko siebie, wszyscy inni są dla nich nikim. Wydaje im się,że są najpiękniejsi, najmądrzejsi.Reszta ludzi to zero. Wiem bo mam takiego w domu.

Gość działacz monaru
Yachu Chrystman To prawda, ja jestem rakiem i powiedziałem mojej że jej nie rozumiem bo jest podejrzliwa, despotyczna i wymyśla itp. Ciekawe jaka laska pasuje do faceta raka ? żey Cie wyrwac z marazmu, najlepsza dla Ciebie ejst kobieta LEW

Gość Branek
Najgorszy to jest facet-blizniak :P

Gość faceci panny i ryby
do niczego.

Gość fddow
a ja uwielbiam barany:)chciałabym mieć jednego w domu, mój znak zodiaku to waga

Gość rybbbbbkkkkaaaa
Zgadzam sie z autorka barany to upate narcyzy, apodyktyczni streczyciele ... facet baran to przerabane