Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaaaaaa

Barany są porąbane i nie nadaja sie na partnerów zyciowych...

Polecane posty

Gość prosze piszcie
tym, ze maja dwie twarze, czyli sa dwulicowi :P

Gość saggitarius
blizniaki maja ten peiprzony czar , nawet jak koles jest brzydki , to wiele nadrabia swoim sposobem bycia. :)

takaonaaaaaaaaa Tak uważam to najgorszy znak i przekonałam sie o tym .... owszem towarzyscy, usmiechnięci na pokaz ale to zycia tragedia... obrażalscy, dokuczliwi, uparci jak nikt, despoci, mega cieżcy w związkach.... Nie no bez przesady... Ja jestem baranem i jakos nie mma zjebanego charakteru.

Biest - albo tak Ci się tylko wydaje :P saggitarius - coś w tym jest, aż mnie zdziwiło :D

niby tak, ale ja nie powinnam się odzywać, bo całkiem ładnie pasuję do opisu barana. :P

Gość Strzelec Ona 88
saggiatarius też jestem strzelcem i widzę dużo podobieńst :) też nie lubię facetów baranów - choć dziewczyny bardzo! Uwielbiam facetów ze znaku Lwa .. choć potrafią być męczący i despotyczni, to jednak ich bardzo lubię. A faceci ze znaku Bliźniąt mają taki swój czar... kobiety też.. w ogóle bliźnięta to chyba najbardziej wesołe znaki :) a faceci barany - porażka , na początku wydają się zajebiści, mądrzy itp. A okazuje się, że to przykrywka jedynie, np Rutkowski to Baran, jak on się zachowuje.

Gość asssssgs
Oj , wodnik to dopiero niebieski ptak, żądny wolności, zupełnie nie nadaje się do związku.

Gość saggitarius
strzelec ona - tez bardzo lubie lwy, jak i babki tak i facetow :) swietni sa, choc lubiA BYC w centrum uwagi, na swieczniku

Gość saggitarius
taaaa wodniki....dokladnie. sparzylam sie na jednym...nigdy wiecej wodnika :)

Gość Strzelec Ona 88
saggitarius Ojj tak, moj chłopak to Lew, i mojej koleżanki Barana też Lew. Oboje podobni z charakteru do siebie :) Obrażają się, jak nie są w centrum zainteresowania. W ogóle to nieźli z nich aktorzy. Tu fajna stronka o Strzelcu :) http://www.magiakart.pl/strzelec,lk,16,ls,94,li,135.html

Nie lubi sie jakiegos znaku bo sie sparzyliscie na swoim ex. Moj ex to byk i nigdy w zyciu nie zwiazalabym sie wiecej z tym znakiem. Przypadkowo ja i maz to tez baran i lew i dogadujemy sie wspaniale.

Gość fajny temat macie
a jak wyglada zwiazek ona Rak i on Baran? ma ktos jakies doswiadczenia?

Gość Strzelec Ona 88
Biest Ty jesteś Baran, a on Lew? :) To bardzo dobre połączenie, choć na pewno jest multum burz, kłótni i nieporozumień :) ale jest też namiętność. :)

ja nie oceniam ludzi po znaku zodiaku, chociaz przyznam ze czasami cos w tym jest. ale tez kazdy czlowiek jest inny i np. baran baranowi nie rowny ;) moze byc bardziej uparty baran i mniej uparty itd. :) moj maz jest baranem i jest uparty, ciezko mu czasami wytlumaczyc ze nie ma racji, ale raczej sie nie obraza i to on pierwszy wyciaga reke na zgode. ja jestem lwem i to 9 lat mlodsza od niego ale i tak najczesciej wychodzi na moje. on predzej ustapi niz ja :D co do milosci i okazywania to o co bym go nie poprosila to dla mnie zrobi. ogolnie nie narzekam chociaz ma swoje wady, ale ja tez :) a bylam w zwiazku z baranem wczesniej i bylo wesolo, milo z nim spedzalam czas (ale nie byl to bardzo dlugi zwiazek wiec nie wiem jakby to bylo w zyciu codziennym). bylam tez w zwiazku z wodnikiem i czasami sie klocilismy ale to on byl tym co ustepowal, ogolnie czulam ze jakby mogl to by mnie na rekach nosil :) milo wspominam w sumie. bylam tez z blizniakiem i byl bardzo slodki, romantyczny i lecial na kaze skinienie, jak dla zartow zadzwonilam zeby mi przywiozl mleko bo nie mam do plackow to w 20 min byl :) tez milo wspominam, ale wiem ze teraz dla swojej zony juz taki nie jest. bylam tez z ryba i tu mam najgorsze doswiadczenia. ale to tez moze wynikac z tego ze to byl po prostu toksyczny zwiazek. na codzien to mialam wrazenie ze on ma w glowie swoj ideal i jak ja sie zachowuje innaczej to juz zle. bardzo duzo myslal. nie bylo ze kogos poznal i po prostu spedzil czas milo, tylko pozniej zawsze musial ocenic ta osobe, uwazal ze jest dobrym psychologiem i potrafi kazdego rozpracowac. poza tym romantyk, gral mi na gitarze i spiewal wieczorami :) i mial sklonnosci do nalogow niestety. spotykalam sie tez bardzo krotko z panna i sama go nazywalam zapatrzonym w siebie narcyzem :D na co on ze co on poradzi ze takie fajne ciacho z niego (to trzeba mu przyznac, niezle ciacho byl/jest w sumie). ale tak naprawde to wydaje mi sie ze on pod przykrywka tej pewnosci siebie i zartow skrywal troche swoja niesmialosc i niepewnosc. ale tez milo wspominam :) najlepsza przyjaciolke mam raka i uwielbiam ta mordke moja :) moja mama jest bykiem i jest bardzo wierna, lojalna i lubi zacisze domowe. ale uwazam ze nie mozna oceniac czlowieka na podstawie znaku zodiaku bo ludzie sa rozni :)

Gość Yachu Chrystman
Po za tym jest dziwna - najpierw dala mi do zrozumienia że się rozstajemy, jak do niej zadzwoniłem powiedziała że jestem tylko kolegą, jak nie dzwoniłem to potem zadzwoniła z zapytaniem czy się obraziłem i czemu nie byłem na jej urodzinach,(a co miałem tam robić i jako kto ) , ostatnio nie wytrzymałem i powiedziałem że się rozstajemy i czy mogę o niej myśleć, a ona odpisała : " Myśleć możesz ale co to da myślałam że jesteś mi bardziej bliski .... lecz szkoda tego czasu i dzieci bo one się też do ciebie przyzwyczaiły, będzie im trudno mi też ale chyba tak ma być skoro ty nie wiesz czego chcesz ? A kawę wypijemy i pogadamy " . ma dwójkę dzieci, jest rozwiedziona. Co mogę o tym sądzić i co radzicie w tej sytuacji zrobić ?

Powiem ci ze czasem sie sprzeczamy ale ogolnie nie mamy na codzien szczegolnych klotni. Zza to nie jest nam nigdy z soba nudno hihii.

Gość Yachu Chrystman
baran jest despotyczny ale co mam zrobić ?

Gość szukajacaaaa
Połączenie kobieta baran on lew jest on odwrotnie to porażka ...

Gość pisadełkooo
Barany sa straszne faceci zwłaszcza , zadufani w sobie , butni, rządzący, nieszanujący innych ja nie polecam wrecz odradzam zycie z takimi osobnikami

Gość pisadełkooo
Kobiety barany ujda , bywaja ok nawet :-) ale faceci... MASAKRA!!!!! a znam kilku co jeden to większy idiota

Gość pisadełkooo
Kobiety barany ok ale faceci MASAKRA a znam kilkunastu co jeden to większy kretyn uważajacy sie za pana i władce....

Gość butelkowa
mialam tescia Baran i tesciowa Skorpion, nie wiem jak ta kobieta tyle lat z tym POTWOREM wytrzymala, non stop sie awanturowal, czepial o byle co i musial udowadniac swoja wyzszosc, masakra..do tego paskudnie skapy

Gość takaonaprawdziwaa
Tak Barany czesto to skąpcy ....tragedia!!!!

Gość fddow
e tam barany są super, czasem trochę nieokrzesane, ale bardzo energiczne i takie kochane:)

Gość nosem w kałuże
z tego co wiem najgorszy znam to skorpion . ja jestem baranicą:P

Gość juyygt
jestem w zwiazku z baranem i jest nam super ..ja rak.. zauwazyłam ze najdłuzsze zwiazki miałam własnie z baranem.. najgorszy to jest chyba skorpion -samolub,egoista..